Fisura Anala
Buna seara,
De cam 5 saptamani am sangerare la fiecare scaun si am ajuns aproape la disperare. Am incercat tot felul de creme, medicamente dar fara rezultat.
Am fost la medic acum 10 zile si mi-a spus ca este o fisura anala mare, am primit tratament dar nu a dat rezultate. Am mai avut astfel de sangerari si am facut acum 4 luni o colonoscopie unde nu s-a gasit nimic grav, doar hemorizi.
Problema pleaca de la faptul ca materiile fecale sunt cu o consistenta foarte dura si efectiv chestia asta duce la sangerare si agravare. Aveti idee cum asa putea sa reduc consistenta ?
Am incercat cu ceaiuri, dulcolax, legume, fructe.nu prea merge. Beau peste 2 l de lichide pe zi.
Va multumesc.
De cam 5 saptamani am sangerare la fiecare scaun si am ajuns aproape la disperare. Am incercat tot felul de creme, medicamente dar fara rezultat.
Am fost la medic acum 10 zile si mi-a spus ca este o fisura anala mare, am primit tratament dar nu a dat rezultate. Am mai avut astfel de sangerari si am facut acum 4 luni o colonoscopie unde nu s-a gasit nimic grav, doar hemorizi.
Problema pleaca de la faptul ca materiile fecale sunt cu o consistenta foarte dura si efectiv chestia asta duce la sangerare si agravare. Aveti idee cum asa putea sa reduc consistenta ?
Am incercat cu ceaiuri, dulcolax, legume, fructe.nu prea merge. Beau peste 2 l de lichide pe zi.
Va multumesc.
4 comentarii
Buna ziua.
Incercati sa luati Debridat 3tbl/zi si ulei de parafina cate 3 lingurite /zi.
Incercati sa luati Debridat 3tbl/zi si ulei de parafina cate 3 lingurite /zi.
Sall.Mie mi a facut bine ceaiul de marul lupului.bai la sezut..e bun cicatrizant.Sanatate.
Salutare,
Cum mai e situația după atâta timp, ai reușit sa găsești un remediu bun pentru vindecarea fisurii ?
Cum mai e situația după atâta timp, ai reușit sa găsești un remediu bun pentru vindecarea fisurii ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Hemoroizi, fisura anala
- 3Hemoroizi, fisuri anale sau cancer?
- 5dupa constipatie a ramas cu fisuri anale?
- 37probleme cu o fisura anala, va rog un sfat..
- 4fisura anala, constipatie foarte repede
- 3este dureroasa operatia pt fisuri anale?
- 8fisura anala sau altceva?
- 4hemoroizi si fisuri anale
- 0fisura anala sau altceva mai grav? help!
- 4Urgent - Cum pot scapa de operatie de fisura anala?
- 10fisura anala, rog un medic sa-mi raspunda
- 0Fisura anala??? Asta e dilema.
- 6Iritatie intre fese
- 2Usturimi anale groaznice/Fisuri, Hemoroizi
- 0Remediu hemoroizi si fisuri anale
- 8Lichen sclero-atrofic vulvar
- 1Fisură anala sau altceva? Va rog un sfat!
- 3Durere și sângerări anale
Mai multe informații despre: Fisurile anale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: