Hemoroizi, fisura anala
Am fost azi la dr.chirurg ptr consultatie, mi s-a gasit diagnosticul de hemoroizi, fisura anala si am fost programata ptr. operatie peste 7 zile.Am ceva indoieli, stiu ca in timp apar iar.Ce spuneti sa fac operatia, e dureroasa, in ce consta, e adevarat ca apar hemoroizii dupa un timp iar?V-as ruga sa primesc un raspuns cit mai repede, fiind programata ptr operatie, nu stiu ce sa fac.Va multumesc.
5 comentarii
Contactati-ma prin e-mail, va trimit reteta unui ungvent f bun pt hemoroizi. Evident, aceasta nu se substituie examenelor medicale si daca e cazul- operatiei(nu ma pot pronunta daca e necesara prin Internet...), dar oricum, reteta de care vorbesc este exceptionala pt hemoroizi.
am de cateva zile o 2 umflaturi in zona anusului, si sangereaza, or fi furunci?mam uitat atent si sunt de culoare aproape neagra, ba rog mult sami raspundezti, va multumesc
am inceput tratamentul la clinica proctoline din iasi care consta in ligatura hemoroizilor. e dureros, dupa o saptamana dupa prima sedinta inca mai am mici dureri. e necesar 7- 10 sedinte, dupa care sper sa scap de ei. ati facut tratamentul asta, ce parere aveti? va reusi?
Domnule Dr. Markus Sorin, vă rog din suflet să-mi trimiteți și mie acea rețetă pentru hemoroizi. Am fost operată în urmă cu o lună, m-am simțit relativ bine până acum trei zile. Au început din nou durerile înainte de defecație, iar în rect niște dureri teribile. Simt la introducerea cremei un fel de noduli alungiți pe rect. Ațele chirurgicale nu s-au dizolvat încă de tot. Am contactat medicul care m-a operat și abia acum mi-a spus că nu a putut scoate toți hemoroizii, deoarece erau extrem de mulți, i-a scos doar pe cei mai mari. Am avut hemoroizi de gradul ll, atît interni cât și externi. Menționez că nu mă constip, dimpotrivă, am scaun foarte moale, aproape diareic tot timpul. Am nevoie de tratamentul despre care amintiți mai sus, vă rog sin suflet trimiteți-mi-l într-un mesaj privat sau pe email. Aici se șterg adresele de email, însă vă spun că mă numesc Amariei, sunt născută în 1959, iar adresa mea de email este tocmai numele urmat de anul nașterii fără pauză între ele. Apoi.com sper să răspundeți rugăminții mele!
Buna ziua sunt si eu o persoana trecuta prin aceasta problema solutia pe care o recomand este simpla cicatidrina supozitoare 7 zile si apoi dupa ce faceti scaun spalativa bine, si cu dusul care scoateti capatul de la dus ramane capatul cu furtun apa sa fie calduta si nu foarte tare bagati usor in orificiu si faceti clisma repetat pana eliminati ce a m ai ramas pe colon faceti asta regulat cateva zile si apoi 1 data pe saptamana si vor disparea dureri sau alte probleme si sa m ai dati si cu unguent cu acelasi nume va doresc numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24Probleme cu hemoroizii de 2 luni
- 3flebita hemoroidala... hemoroizi
- 6poate sa ma ajute cineva? hemoroizi
- 6hemoroizi sau fisuri anale?
- 3P. officinalis - în tratam. hemoroizilor şi fisurilor anale
- 1Hemoroizii şi o viitoare sarcina
- 9Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni
- 0operatia de hemoroizi nu are efecte pozitive
- 6Hemoroizi.. ce manacam?
- 2Detralex 500 mg constipa?
- 1Pot sa iau Milgama si Detralex impreuna ?
- 2Hemoroizi?
- 3Tromboflebita hemoroidala
- 1ileita sau boala crohn?
- 2Hemoroizi?
- 1Hemoroizi sau nu?!
- 2Hemoroizi externi
- 4Ce pot lua pentru hemoroizi externi?
- 7Hemoroizi
Mai multe informații despre: Hemoroizi Fisurile anale tratament pentru hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: