Hemoroizi, fisura anala

Am fost azi la dr.chirurg ptr consultatie, mi s-a gasit diagnosticul de hemoroizi, fisura anala si am fost programata ptr. operatie peste 7 zile.Am ceva indoieli, stiu ca in timp apar iar.Ce spuneti sa fac operatia, e dureroasa, in ce consta, e adevarat ca apar hemoroizii dupa un timp iar?V-as ruga sa primesc un raspuns cit mai repede, fiind programata ptr operatie, nu stiu ce sa fac.Va multumesc.
5 comentarii

Contactati-ma prin e-mail, va trimit reteta unui ungvent f bun pt hemoroizi. Evident, aceasta nu se substituie examenelor medicale si daca e cazul- operatiei(nu ma pot pronunta daca e necesara prin Internet...), dar oricum, reteta de care vorbesc este exceptionala pt hemoroizi.

am de cateva zile o 2 umflaturi in zona anusului, si sangereaza, or fi furunci?mam uitat atent si sunt de culoare aproape neagra, ba rog mult sami raspundezti, va multumesc

am inceput tratamentul la clinica proctoline din iasi care consta in ligatura hemoroizilor. e dureros, dupa o saptamana dupa prima sedinta inca mai am mici dureri. e necesar 7- 10 sedinte, dupa care sper sa scap de ei. ati facut tratamentul asta, ce parere aveti? va reusi?

Domnule Dr. Markus Sorin, vă rog din suflet să-mi trimiteți și mie acea rețetă pentru hemoroizi. Am fost operată în urmă cu o lună, m-am simțit relativ bine până acum trei zile. Au început din nou durerile înainte de defecație, iar în rect niște dureri teribile. Simt la introducerea cremei un fel de noduli alungiți pe rect. Ațele chirurgicale nu s-au dizolvat încă de tot. Am contactat medicul care m-a operat și abia acum mi-a spus că nu a putut scoate toți hemoroizii, deoarece erau extrem de mulți, i-a scos doar pe cei mai mari. Am avut hemoroizi de gradul ll, atît interni cât și externi. Menționez că nu mă constip, dimpotrivă, am scaun foarte moale, aproape diareic tot timpul. Am nevoie de tratamentul despre care amintiți mai sus, vă rog sin suflet trimiteți-mi-l într-un mesaj privat sau pe email. Aici se șterg adresele de email, însă vă spun că mă numesc Amariei, sunt născută în 1959, iar adresa mea de email este tocmai numele urmat de anul nașterii fără pauză între ele. Apoi.com sper să răspundeți rugăminții mele!

Buna ziua sunt si eu o persoana trecuta prin aceasta problema solutia pe care o recomand este simpla cicatidrina supozitoare 7 zile si apoi dupa ce faceti scaun spalativa bine, si cu dusul care scoateti capatul de la dus ramane capatul cu furtun apa sa fie calduta si nu foarte tare bagati usor in orificiu si faceti clisma repetat pana eliminati ce a m ai ramas pe colon faceti asta regulat cateva zile si apoi 1 data pe saptamana si vor disparea dureri sau alte probleme si sa m ai dati si cu unguent cu acelasi nume va doresc numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5In cat timp se vindeca hemoroizii?
- 3Ceai de slabit... constipatie, usturimi dupa eliminarea scaunului, hemoroizi, gaze
- 4vreau sa stiu mai multe despre nodulii hemoroidali
- 6hemoroizi sau fisuri anale?
- 3este dureroasa operatia pt fisuri anale?
- 9Durere in partea dreapta abdominala
- 10hemoroid
- 0hemoroizi fisuri anale-au ca urmare iesirea unor bilute cat un purece din anus??
- 0fisura anala plus hemoroizi! complicatii
- 0Hemoroizi
- 1Umflatura zona anala
- 3Probleme Hemoroizi
- 7Hemoroizi - Credeti ca mai pot face ceva daca imi schimb stilul de viata?
- 2Hemoroizi persistenti
- 3Ligaturi hemoroizi
- 0Fisuri analea la un copil de 2 ani
- 8Lichen sclero-atrofic vulvar
- 2Ar putea fi cancer de colon?
- 4Firicel de sange pe hartie
Mai multe informații despre: Hemoroizi Fisurile anale tratament pentru hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: