Problema faringe/amigdale.
In urma cu 1 luna si 2 saptamani am capatat o voce ragusita usoara in gat, inainte de ziua aceea am fost la niste prieteni si am baut aproape o sticla de vin si am vomitat rau de tot, am fumat timp de 1 saptamana cate 2, 3 tigari pe zi dupa m-am lasat, cand tusesc tusesc sec dar nu o fac des, am niste bubite pe amigdale (acestea nu sunt umflate) cu niste vase de sange mici, bube in gat (faringe) care duce spre laringe galbene si cu niste vase de sange pe ele, nu am durere puternica in gat, ma ustura cand inghit si inghit cam greu, am fost pana la medicul de familie, acesta mi-a dat sa urmez un tratament, l-am urmat pentru 2 saptamani si nu s-a intamplat nimic. de 2 zile mi-a curs sange din nas., am niste firisoare albe pe amigdale, inghit o substanta cu gust nasol, si vreau sa stiu daca nu e ceva mai grav de atat.
1 comentarii
Mai citeste pe forum
Am explicat ca e foarte frecvent cauza la reflux gastro esofagian si se trateaza doar la gastrologie impreuna cu orl
Am explicat ca e foarte frecvent cauza la reflux gastro esofagian si se trateaza doar la gastrologie impreuna cu orl
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 4in gat
- 3Probleme cu gatul!
- 3o galma la nivelul gatului... Tumora?
- 1Coaja de samanta pe gat
- 1Secretia alba pe gat, si senzatie de rana pe faringe
- 2Iritație excesivă in gât
- 0Jena gat, durere ceafa partea dreapta
- 1Nod in gat
- 0Cancer la gat ?
- 5HPV / Cancer gat?
- 2Infectie in gat
- 1Posibilil sa am cancer?
- 2Apasare in gat
- 1Am senzatia ca am o coaja in gat
- 1Pete roșii in gat, jena in gat