Vene si bube in gat
Buna seara.Am pus aici niste imagini ca sa vedeti despre ce e vorba
imageshack.us/user/mihalcea_gabriel17 Pana in uruma cu un an tot aveam probleme cu gatul la 3 4 luni, dar acum un an am fost bolnav mai tare si nu am facut tratament fiindca deja devenise ceva normal. Ei bine de atunci si pana acum am ramas in gat cu acele bube rosii si gauri in amigdale, 1 an de zile nu m au deranjat cu nimic si nu am dat importanta. Dar astazi a inceput sa ma doara iar in gat. Urmeaza sa ma duc peste o luna sa fac un control fiindca momentan sunt prins cu o gramada de treburi, dar momentan, ce credeti ca poate fi ? Este grav ? ( tin sa perecizez ca in ultimele 2 3 luni am avut probleme cu stomacul si arsuri, dar pe atunci nu aveam probleme de genul ) Va multumesc !
imageshack.us/user/mihalcea_gabriel17 Pana in uruma cu un an tot aveam probleme cu gatul la 3 4 luni, dar acum un an am fost bolnav mai tare si nu am facut tratament fiindca deja devenise ceva normal. Ei bine de atunci si pana acum am ramas in gat cu acele bube rosii si gauri in amigdale, 1 an de zile nu m au deranjat cu nimic si nu am dat importanta. Dar astazi a inceput sa ma doara iar in gat. Urmeaza sa ma duc peste o luna sa fac un control fiindca momentan sunt prins cu o gramada de treburi, dar momentan, ce credeti ca poate fi ? Este grav ? ( tin sa perecizez ca in ultimele 2 3 luni am avut probleme cu stomacul si arsuri, dar pe atunci nu aveam probleme de genul ) Va multumesc !
1 comentarii
este un Gat caracteristic perosnelor cu probleme gastro-intestinale, care de la greselile in alimnatie fac reflux gastro-esofagian
acidul gastric provoaca acele dureri in gat
citeste ce sa scris pe forum despre Amigdalita cu cazeum
acidul gastric provoaca acele dureri in gat
citeste ce sa scris pe forum despre Amigdalita cu cazeum
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 2As putea sa aflu si eu ce boala am?
- 2Iritație excesivă in gât
- 0Jena gat, durere ceafa partea dreapta
- 3Jena in gat
- 4nu știu ce tratament sa iau sau ce e
- 2Senzatie de corp strain in gat si limba alba
- 2Esofagita de reflux gastroesofagian
- 2Senzație de jenă în zona gâtului.
- 1Ceva in gat
- 7Buna ziua - durere in partea dreapta a gatului într-un singur punct
- 4Laringe incarcat
- 5Gât sensibil și uneori simțuri slabite
- 3Iritatie in gat si auz infundat
- 4Depresie, anxietate si fobia de a inghiti, ineca si de a avea ceva in gat.
- 3Limfonoduli reactivi
- 3Bube linga amigdale si omulet
- 1Dificultatea de a înghiți
Mai multe informații despre: problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: