Gat inflamat

19-02-2018
Alina Matache
Nu este medic/terapeut
Alina Matache
Buna seara!De cateva luni ma confrunt cu o problema a gatului. Am avut gatul foare inflamat si iritat de la o raceala, imi apareau frecvent pete albe pe amigdalite(ieseau din acestea) in toata gura( amigalite si limba).Am luat timp de 2 saptamani Orungal si o solutie preparata in farmacie cu glicerina, vitamina A, acele pete mi-au disparut, dat gatul meu este in permanenta inflamat, amigdalaitele sunt marite, iar spre esofag par a fi niste brumburele de culoarea pielii.Mentionez ca acele vene din gat( in partea de sus, la omulet) sunt foarte proeminente. Am avut dureri in piept si simteam un ''nod in gat''. Am fost la spital, dar mi-au prescris Hexoraleten Spray, bineinteles, niciun efect. Mi-am facut exduat faringian, linugal si nazal si analize la glanda tiroida, astept rezultatele pe care le voi primi saptamana viitoare. In prezent iau Immurin, beau ceaiuri si iau pastile FluEnd Extreme. Care ar fi cauza pentru aceste simptome? Mentionez ca fumez, dar foarte rar.
1 comentarii
0
17-05-2019, ora 09:34
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Hristos a Înviat! După ce primiți rezultatele mergeți la medicul de familie pentru interpretarea acestora. Este posibil să fiți nevoit să mergeți la boli infecțioase pentru investigații suplimentare și tratament antibiotic. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •