senzatia de gadilat in gat...

ma numesc Cristi ; am si eu o problema cu gatul ; am mai tot timpul senzatie de ceva in gat..ma gadila...nu ma doare, dar e deranjant, si sotia mea se mai plange cateodata de acest lucru..dar mai rar. ce poate fi ? ce pasi ar trebui sa urmez ? va rog daca se poate sa ma ajute cineva..
5 comentarii

ar trebui sa faceti amandoi un exudat faringian. si apoi sa mergeti la un medic orl-ist.multa sanatate.

inainte sa faceti acesta analiza, nu trebui sa va spalati pe dinti si nici sa mancati inainte. (de regula se face dimineata)

multumesc mult pt. raspuns ; am sa urmez sfatul..

ma numesc Cristi si am un baiat...de 12 ani ! de ceva vreme spune ca il doare tita din partea stanga, care se si vede ca este un pic umflata. este ceva normal la varsta lui, , , , sau..ce e de facut ?

Va referiti la san cand spuneti tita? Daca este sanul umflat si dureros ar trebui sa mergeti la un endocrinolog pentru niste investigatii. Nu este normal.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Senzatie foarte neplacuta in gat
- 54Ma deranjeaza cand inghit
- 45Am facut o angina aftoasa
- 140infectie in gat
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 5Puroi in gat
- 12Am simtit o durere spontana la nivelul gatului, la muschi, si parca simt si obrazul f putin amortit
- 5Pete albe in gat
- 10miscare brusca a gatului
- 2Gat inflamat, dificultati de deglutie - cauza necunoscuta, tratament ineficient
- 1Durere gat..ajutați-mă vă rog!
- 4Intepaturi in gat foarte puternice si iritatie indelungata
- 0Probleme cu gatul
- 2Infectie in gat
- 1Durere zona Gatului
- 1Simt ceva in gat dupa ce cant
- 3Amigdale - umflatura in spatele amigdalei
- 1Adancitura piele la gat
Mai multe informații despre: problema in gat gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: