bubite sau umflatura in gat
http://imgur.com/a/b9Too
Buna seara, v-am atasat o poza cu gatul meu, am acea bubita sau umflatura nu stiu cum sa o denumesc si ma ingrijoreaza sa nu fie ceva grav, cancer sau etc.Am fost racit in ianuarie mi-a trecut iar acum in februarie m-a durut in gat cand inghiteam si articulatiile la maini gat genunchi cand le miscam, am luat zinnat 5 zile si s-au ameliorat durerile de articulatii, foarte putin ma mai dor si in gat la fel doar putin cand inghit, nu stiu ce poate fi, precizez ca fumez si de 2-3 ani, dar vreau sa ma opresc, si din cauza asta sunt ingrijorat sa nu fie vreun cancer in gat. Sper sa-mi puteti raspunde cat mai curand, multumesc.
Buna seara, v-am atasat o poza cu gatul meu, am acea bubita sau umflatura nu stiu cum sa o denumesc si ma ingrijoreaza sa nu fie ceva grav, cancer sau etc.Am fost racit in ianuarie mi-a trecut iar acum in februarie m-a durut in gat cand inghiteam si articulatiile la maini gat genunchi cand le miscam, am luat zinnat 5 zile si s-au ameliorat durerile de articulatii, foarte putin ma mai dor si in gat la fel doar putin cand inghit, nu stiu ce poate fi, precizez ca fumez si de 2-3 ani, dar vreau sa ma opresc, si din cauza asta sunt ingrijorat sa nu fie vreun cancer in gat. Sper sa-mi puteti raspunde cat mai curand, multumesc.
1 comentarii
acea (bubita ) NU trebuie sa te ingrijoreze absolut deloc
este rezultatul problemelor gastro.intestinale si refluxului gastro-esofagian
Asta..DA trebuie sa te ingrijoreze si de astazi sa te alimentezi corect sa te hidratezi corect si sa faci
Investigatiila Gastrologie si la ORL
este rezultatul problemelor gastro.intestinale si refluxului gastro-esofagian
Asta..DA trebuie sa te ingrijoreze si de astazi sa te alimentezi corect sa te hidratezi corect si sa faci
Investigatiila Gastrologie si la ORL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Problema grava cu gatul
- 3jena in gat
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 2senzatie de gadilat in gat si tuse dupa raceala
- 0Băşici în gât
- 2Angina flegmonoasa
- 2Probleme gat și limbă
- 2Senzatie de jena in gat
- 1Umflatura la nivelul gatului
- 5HPV / Cancer gat?
- 2Gat Rosu vezicule transparente in gat si puncte albe?!
- 1Gat inflamat
- 1Posibilil sa am cancer?
- 2Esofagita de reflux gastroesofagian
- 1Dureri și varsaturi
- 19Chist in gat
- 2Umflatura gat, de la reflux??
- 1Disconfort in gât, urechi
- 2Întrebare: usoară iritație pe o amigdală, imediat o tuse care mă ineacă
- 25Senzatie de piatra in gat
Mai multe informații despre: problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: