bubite sau umflatura in gat

http://imgur.com/a/b9Too
Buna seara, v-am atasat o poza cu gatul meu, am acea bubita sau umflatura nu stiu cum sa o denumesc si ma ingrijoreaza sa nu fie ceva grav, cancer sau etc.Am fost racit in ianuarie mi-a trecut iar acum in februarie m-a durut in gat cand inghiteam si articulatiile la maini gat genunchi cand le miscam, am luat zinnat 5 zile si s-au ameliorat durerile de articulatii, foarte putin ma mai dor si in gat la fel doar putin cand inghit, nu stiu ce poate fi, precizez ca fumez si de 2-3 ani, dar vreau sa ma opresc, si din cauza asta sunt ingrijorat sa nu fie vreun cancer in gat. Sper sa-mi puteti raspunde cat mai curand, multumesc.
Buna seara, v-am atasat o poza cu gatul meu, am acea bubita sau umflatura nu stiu cum sa o denumesc si ma ingrijoreaza sa nu fie ceva grav, cancer sau etc.Am fost racit in ianuarie mi-a trecut iar acum in februarie m-a durut in gat cand inghiteam si articulatiile la maini gat genunchi cand le miscam, am luat zinnat 5 zile si s-au ameliorat durerile de articulatii, foarte putin ma mai dor si in gat la fel doar putin cand inghit, nu stiu ce poate fi, precizez ca fumez si de 2-3 ani, dar vreau sa ma opresc, si din cauza asta sunt ingrijorat sa nu fie vreun cancer in gat. Sper sa-mi puteti raspunde cat mai curand, multumesc.
1 comentarii

acea (bubita ) NU trebuie sa te ingrijoreze absolut deloc
este rezultatul problemelor gastro.intestinale si refluxului gastro-esofagian
Asta..DA trebuie sa te ingrijoreze si de astazi sa te alimentezi corect sa te hidratezi corect si sa faci
Investigatiila Gastrologie si la ORL
este rezultatul problemelor gastro.intestinale si refluxului gastro-esofagian
Asta..DA trebuie sa te ingrijoreze si de astazi sa te alimentezi corect sa te hidratezi corect si sa faci
Investigatiila Gastrologie si la ORL

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 5senzatia de gadilat in gat...
- 3Probleme cu gatul!
- 3Problema gat
- 2Senzație de ceva în gat.
- 1Gat inflamat
- 5Jena faringiana / Bubite pe amigdala
- 0Jena gat, durere ceafa partea dreapta
- 3Durere gât
- 1Durere gat..ajutați-mă vă rog!
- 1Nod in gat
- 2Probleme gat și limbă
- 9Probleme gât
- 1Gat inflamat
- 3Am o senzație de scamă sau asa ceva în gât!
- 1Chist submucos in gat la copil
- 1Ceva alb in gat
- 11Senzatie de obstacol in gat
- 4Disconfort la nivelul gitului
Mai multe informații despre: problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: