Amigdala inflamata pe partea dreapta, jena, ganglion unilateral
Buna seara,
Ma confrunt cu o jena pe amigdala dreapta de 5 luni, ganglionul submandibular este inflamat doar pe partea dreapta. Am fost la ORL unde am primit antibiotic pentru angina flegmonoasa insa nu mi-a trecut si nici o ameliorare nu a fost. Aceasta jena a aparut dupa ce am mancat rodie si am inghitit si samburii care s-au facut ca un fel de nisip si astfel cred ca m-au ranit pe gat. Am incercat sa nu consum acidulat/acru deloc insa nu am vazut o imbunatatire. Se simte ca un nodul in partea dreapta si acel ganglion doare putin la o apasare mai mare.
Ma confrunt cu o jena pe amigdala dreapta de 5 luni, ganglionul submandibular este inflamat doar pe partea dreapta. Am fost la ORL unde am primit antibiotic pentru angina flegmonoasa insa nu mi-a trecut si nici o ameliorare nu a fost. Aceasta jena a aparut dupa ce am mancat rodie si am inghitit si samburii care s-au facut ca un fel de nisip si astfel cred ca m-au ranit pe gat. Am incercat sa nu consum acidulat/acru deloc insa nu am vazut o imbunatatire. Se simte ca un nodul in partea dreapta si acel ganglion doare putin la o apasare mai mare.
3 comentarii
1 consult gastrologie
2 consult repetat la acela s medic ORL... care este obligat sa vada pacientul si dupa tratament ca sa inteleaga corect cum evolueaza simptomele
2 consult repetat la acela s medic ORL... care este obligat sa vada pacientul si dupa tratament ca sa inteleaga corect cum evolueaza simptomele
Am fost de 3 ori la acelasi medic ORL si am luat de 3 ori antibiotic, dar nu mi-a trecut si astazi am fost la un ecograf si a gasit doar pe partea dreapta un ganglion de 1.5 cm pe 5mm. Ce imi recomandati ?
consult si investiagtiila gastrologie
de la acisul gastric se intretine inflamatia in gat
de la acisul gastric se intretine inflamatia in gat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Micsorare amigdale
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 4amigdale inflamate
- 1ureche umflata, amigdalite diagnostic, angina
- 40Ceva negru si mic pe amigdale - cum tratez?
- 6infectie amigdale - recomandare tratament naturist
- 7sialadenita submandibulara.. ce investigatii se mai pot face: eco cervicala, biorezonanta?
- 10puncte albe pe amigdala stanga...
- 1Amigdale, durere de gat
- 3un rest amigdalian ramas in urma unei op. de indepartare a amigadalelor
- 4Am ceva in gat, fara sa ma doara sau sa ma derajeze cand mananc sau inghit
- 3Probleme cu gatul perioada indelungata virus epstein barr
- 2amigdala linguala inflamata
- 0Basica in gat in dreapta marului lui Adam
- 2Disconfort in gat
- 1Ceva in gat
- 0Ce poate fi? senzatie deranjanta la baza gatului, pe partea dreapta
- 18Disperare, stare de anxietate continuă, sentiment de groază
- 2Amigdalele umflate extrem de rau