Amigdala inflamata pe partea dreapta, jena, ganglion unilateral

Buna seara,
Ma confrunt cu o jena pe amigdala dreapta de 5 luni, ganglionul submandibular este inflamat doar pe partea dreapta. Am fost la ORL unde am primit antibiotic pentru angina flegmonoasa insa nu mi-a trecut si nici o ameliorare nu a fost. Aceasta jena a aparut dupa ce am mancat rodie si am inghitit si samburii care s-au facut ca un fel de nisip si astfel cred ca m-au ranit pe gat. Am incercat sa nu consum acidulat/acru deloc insa nu am vazut o imbunatatire. Se simte ca un nodul in partea dreapta si acel ganglion doare putin la o apasare mai mare.
Ma confrunt cu o jena pe amigdala dreapta de 5 luni, ganglionul submandibular este inflamat doar pe partea dreapta. Am fost la ORL unde am primit antibiotic pentru angina flegmonoasa insa nu mi-a trecut si nici o ameliorare nu a fost. Aceasta jena a aparut dupa ce am mancat rodie si am inghitit si samburii care s-au facut ca un fel de nisip si astfel cred ca m-au ranit pe gat. Am incercat sa nu consum acidulat/acru deloc insa nu am vazut o imbunatatire. Se simte ca un nodul in partea dreapta si acel ganglion doare putin la o apasare mai mare.
3 comentarii

1 consult gastrologie
2 consult repetat la acela s medic ORL... care este obligat sa vada pacientul si dupa tratament ca sa inteleaga corect cum evolueaza simptomele
2 consult repetat la acela s medic ORL... care este obligat sa vada pacientul si dupa tratament ca sa inteleaga corect cum evolueaza simptomele

Am fost de 3 ori la acelasi medic ORL si am luat de 3 ori antibiotic, dar nu mi-a trecut si astazi am fost la un ecograf si a gasit doar pe partea dreapta un ganglion de 1.5 cm pe 5mm. Ce imi recomandati ?

consult si investiagtiila gastrologie
de la acisul gastric se intretine inflamatia in gat
de la acisul gastric se intretine inflamatia in gat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4respir doar pe gura si sforai ingrozitor
- 11amigdale hipertrofe
- 11Amigdalita - de doua zile ma doare in gat, la inghitire
- 5Problema grava cu gatul
- 9amigdale cu puroi
- 3O substanta gelatinoasa in gat
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 3Problema cu amigdalele. Faringita acuta?
- 1Jena in gat persistenta
- 0Amigdala stanga umflata si cu pete albe
- 2Amigdalele umflate.
- 0Jena gat, durere ceafa partea dreapta
- 1Bubite pe faringe / amigdalite transformate
- 3Bubita alba pe amigdala
- 5Intrebare - ceva crescut in spatele amigdalei
- 3Jena in gat
- 1Vene si bube in gat
- 1Reflux Gastroesofagian...oare??
- 2Amigdale umflate
- 3Hipertrofie amigdaliana