postinor2
am avut un contact sexual neprotejat pe la ora 2 noaptea si el a ejaculat in mine..de frica sa nu raman insarcinata mam dus la farmacie si miam luat postinor 2...am luato pe la 3dupa-amiaza..si trebuia sa o iau p urmatoarea la ora 3dimineata din pacate nu am auzit alarma knd a sunat asa ca am luato la 6 diminetaza..si +de asta nu am avut nici una din sintomiile scrise pe net...vreau sami raspundeti si mie va rog frumos
Domnului doctor...
Am si eu o intrebare...este posibil ca Postinor 2 sa aiba ca efect ingrasarea?
Sigur nu sunt insarcinata, pt ca ciclul imi vine, in schimb am luat niste kg in plus si nu imi explic de unde, ca nu mananc mai mult, ba dimpotriva.
deci ma gandesc ca schimbarea asta s-a petrecut pe fond hormonal...
Multumesc!
Am si eu o intrebare...este posibil ca Postinor 2 sa aiba ca efect ingrasarea?
Sigur nu sunt insarcinata, pt ca ciclul imi vine, in schimb am luat niste kg in plus si nu imi explic de unde, ca nu mananc mai mult, ba dimpotriva.
deci ma gandesc ca schimbarea asta s-a petrecut pe fond hormonal...
Multumesc!
Salutare, prietena mea a folosit postinor pe data de 15.08 si nici aqm nu ia venit acel ciclu fals, exista vreun risc sa ramana insarcinata, cu toate ca postinorul la luat la 15 minute de la contactul sexual neprotejat.
as dori un raspuns cat se poate de repde va rog frumos, multumesc !!!!!!!
Buna ziua. As avea si eu o mica intrebare.. In cazul in care a2a oara cand am luat Postinor 2 (prima data am luat acum 4 luni) nu am aceleasi reactii adverse ca si prima data, ar trebui sa-mi fac griji? Sau nu e neaparat sa ai aceleasi reactii de fiecare data cand iei ?
nu e neaparat sa ai aceleasi reactii de fiecare data; dar ai grija ca postinor nu se ia asa ca o bomboana - mai bine mergi la un cabinet de planning si iei contraceptive orale combinate lunar decat sa va jucati asa
Da, stiu ca nu se ia ca o bomboana.. dar chiar n-am prevazut un asemenea incident neplacut. Sper sa fie bine de acuma inainte. Multumesc mult pentru raspuns!
As mai avea o intrebare, daca imi poate raspunde cineva.. E posibil ca dupa ce iei Postinor 2 sa iti creasca pofta de mancare? Sau nu are legatura?
da, este posibil.cantitatea de hormoni din pilulele contraceptive (fie postinor, excapelle sau pilulele orale combinate) pot creste pofta de mancare, pot scadea apetitul sexual; daca insa esti constienta de asta si ai un regim de viata sanatos, si incerci sa nu mananci maij mult; sau daca chiar simti o pofta f mare mananca un fruct, si nu vei pati nimic
Buna ziua, am si eu o intrebare, am facut dragoste cu iubitul meu pe 23.09.11 si a doua zi pe la 10 dimineata am luat postinor si dupa cealalta pastila de postinor la 10 seara, nu am avut reactii adverse, nici macar sangerarea care am inteles ca este obligatorie, este posibil sa fi ramas insarcinata ??? va rog sa-mi dati un raspuns deoarece sunt stresata si mai nou la cateva zile m-am ales si cu o usturime si mancarime in zona labiilor, astept raspuns, multumesc.
Sangerarea de la postinor nu este obligatorie. De regula, postinor isi face efectul, daca nu exista varsaturi sau diaree dupa administrarea pastilelor; daca nu este combinat postinor cu antibiotice sau alte pastile;
Eu zic sa astepti menstruatia; posibil sa intarzie cateva zile datorita hormonilor din pilulele de postinor; dar nu sta stresata.
Usturimea...poate fi o infectie urinara, sau mai mult. Tind sa cred ca trebuie sa faci un examen de secretie, deoarece spui ca ai si mancarimi.
sanatate!
Eu zic sa astepti menstruatia; posibil sa intarzie cateva zile datorita hormonilor din pilulele de postinor; dar nu sta stresata.
Usturimea...poate fi o infectie urinara, sau mai mult. Tind sa cred ca trebuie sa faci un examen de secretie, deoarece spui ca ai si mancarimi.
sanatate!
Multumesc frumos pt. raspuns, astazi mi-am facut programare la ginecolog si sper din suflet sa nu fie nimic grav...
Am si eu o problema.. Pe data de 01.10 am avut un contact sexual neprotejat, dupa o ora am luat prima pastila de Postinor 2 iar a doua dupa 12 ore.. Pe 06.10 am sangerat foarte putin timp de 2 zile.. Iar acum de 3 zile in continuu ma simt de parca as fi balonata, si mananc foarte mult.. Exista riscul sa nu-si fi facut efectul pastilele? Ce ma fac? Va rog din suflet sa-mi raspundeti.. Multumesc!!
daca ai luat pastila corect, eu zic ca esti ok, balonarea poate fi din multe alte cauze...incearca niste ceaiuri, si vezi daca mai trece balonarea...ceai de menta/de galbenele/de sunatoare/de cimbru...iar la 2 saptamani de la contactul neprotejat iti faci un test de sarcina din farmacie, cu prima urina, si nu "barza"!pentru siguranta ta-dar eu zic ca esti ok
Ceai de menta beau in fiecare zi de vreo doua saptamani, la fiecare mic dejun, chiar si seara. Sambata ar fi 2 saptamani de la contact, o sa-mi iau un test.. sper sa fie bine:(.. Multumesc foarte mult pentru ajutor!!!
3 saptamani, scuze.oboseala...am vrut sa scriu initial 21 de zile, apoi m-am gandit la 3 saptamani si a iesit ce-a iesit! deci, rectific, la 3 saptamani de la contact iti faci testul de urina din farmacii, la 2 saptamani daca esti chiar nerabdatoare poti face testul de sange beta hcg
In ultima saptamana am observat ca am avut 2 mici sangerari.. O data a fost doar o scurgere mai maronie, iar a doua oara a fost putin sange. Mentionez ca am luat postinor2 de 2 ori in acest an la un interval de cateva luni. Ultima data am luat pe 22 august. Poate avea vreo legatura postinorul cu aceste mici sangerari ? Va rog din suflet, astept un raspuns.
angy, repede la un medic...cand a fost ultima menstruatie??? e posibil ca abia sa fi trecut menstruatia sau sa vina zilele astea si din aceasta cauza sa fie acele 2 mici sangerari?
postinor luat in 22 aug - si de 2 ori in acest an - e posibil sa fi produs un dereglaj hormonal si de asta sa apara sangerarile - si mai degraba e asa, caci spui ca prima a fost maronie - si asta = spotting, deci e de la hormonii din pilule
nu iei anticonceptionale??
sau...ar putea fi o rana pe col, daca aceste 2 sangerari s-au produs dupa un contact sexual.
postinor luat in 22 aug - si de 2 ori in acest an - e posibil sa fi produs un dereglaj hormonal si de asta sa apara sangerarile - si mai degraba e asa, caci spui ca prima a fost maronie - si asta = spotting, deci e de la hormonii din pilule
nu iei anticonceptionale??
sau...ar putea fi o rana pe col, daca aceste 2 sangerari s-au produs dupa un contact sexual.
Ultima menstruatie a fost pe 2 octombrie.. Nu iau anticonceptionale.. Nu s-au produs chiar dupa contactul sexual. Doar ca am avut un contact neprotejat. Nu a ejaculat in mine, doar ca dupa acel contact am avut mancarimi si niste scurgeri albe, iar mai apoi galbui.. Ce-ar putea fi? Deja ma panichez.
eh, sangerarile mai apar si atunci cand contactezi o boala cu transmitere sexuala;
ambele sangerari au fost dupa acel contact da?
asta este posibil sa fie, desi totusi simpotomele au aparut prea devreme...
o gonoree poate dupa cum zici ca ar fi simptomele: mancarimi, scurgeri, sangerari.
Poate gresesc, dar e bine sa mergi la un medic, sa tratezi din timp daca e sa fie asta!
test...iti poti face la 3 sapt cel putin de la acel contact, dar nu cred ca e cazul...
ambele sangerari au fost dupa acel contact da?
asta este posibil sa fie, desi totusi simpotomele au aparut prea devreme...
o gonoree poate dupa cum zici ca ar fi simptomele: mancarimi, scurgeri, sangerari.
Poate gresesc, dar e bine sa mergi la un medic, sa tratezi din timp daca e sa fie asta!
test...iti poti face la 3 sapt cel putin de la acel contact, dar nu cred ca e cazul...
Da, ambele au aparut dupa contact. Deci ar cam fi exclusa o posibila sarcina ?
nu este exclus; dar din tot ce ai scris tu mai sus, tind sa merg pe un bts, nu pe o sarcina, si nici pe un dereglaj hormonal sau o rana pe col. Dar, eu "pun diagnosticul" din spatele unui monitor.trebuie sa te vada un medic.!!
Dar in cazul unei boli cam cand ar aparea simptomele? Sarcina sper din tooot sufletul sa nu fie. Doamne fereste!! Astazi observat ca ma doare putin un san. Bine, poate ca deja tind sa imi creez eu singura simptome, dar is destul de speriata si mi-e foarte frica..
deja iti creezi singura simptomele. De regula, la sarcina, simptomele apar dupa 4 saptamani, cel mai devreme. iar la bts, depinde de boala, dar cam la 3 saptamani.
Inseamna ca mica durere de sani, e doar o simpla coincidenta? Poate m-am lovit sau am dormit cumva pe el, de unde rezulta durerea..
da, poate te-ai lovit si nu mai stii, sau poate fi de la postinor. Si tind sa cred ca este datorita hormonilor din postinor. Si e posibil sa te mai doara, sau poate te-a mai durut pana acum, dar nu ai bagat in seama. Daca nu vrei sa mergi la un ginecolog, mergi la orice cabinet si roaga sa iti faca o analiza de secretie. Si un paps' si apoi cu rezultatul o sa stii ce ai de facut. Si test de sarcina faci la 3 saptamani de la contact.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 4insarcinata?
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 3Sarcina?
- 6sex anal... pot fi insarcinata?
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 1Sunt insarcinata?
- 20voi ramane insarcinata?
- 2posibilitate sarcina?
- 2Se poate sa fiu insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 0Anticonceptionale Artizia si Eficef
- 1Întârzierea menstruatiei
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 1Ajutați-ma. Posibil sa fi rămas însărcinată?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? postinor prezervativul rupt