Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
![daalinada](/arata_img.php?img=cont_137589.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
am si eu o proplema acu 3 zile am facut sex cu viitorul meu sot de 2 ori in aceasi seara..si a dat drumu (nu in mn)si apoi sa sters cu servetel apoi sa splalat..si eu in loc sa imi iau servetelul meu am luat din greseala servetelu lui nu mi am dat seam eram ametita din cauza ca sunt racita si am zis sa nu mai ma duc sa mai ma spal si m am sters si putin in interior, pot ramane cumva insarcinata asaaa????am nevoie de un raspuns cat mai rpd.multumesc
6 comentarii
![daalinada](/arata_img.php?img=cont_137589.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
imi raspunde si mie cineva va roggggggggg???
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu puteti sa ramaneti insarcinata de la servetel, indiferent pe care l-ati folosit, dar puteti sa ramaneti insarcinata daca sotul nu foloseste prezervativ, chiar daca ejaculeaza in afara.
Din cauza lichidului pre-ejaculator, care contine si el o cantitate mai mica de spermatozoizi.
Probabilitatea este mai mica, dar ea exista.
Din cauza lichidului pre-ejaculator, care contine si el o cantitate mai mica de spermatozoizi.
Probabilitatea este mai mica, dar ea exista.
Sa inteleg ca nu raman insarcinata!!!!stiu ca era umed acel cervetel..eu sunt cu el de 5 ani si nu face k prezervativ sau sa ma protejez io si nu am ramas niciodata insarcinata cunsc persoane la fel...
![Adina89](/arata_img.php?img=cont_82028.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Parerea mea e ca nu poti ramane insarcinata doar de la servetel..spermatozoizii nu rezista in aer, mor repede asa ca stai linistita..ca sa ramai insarcinata trebuie sa ejaculeze in vagin serios, nu se ramane gravida atat de usor...si eu fac fara prezervativ si nu am avut niciodata nici un eveniment neplacut pt.k partenerul meu se stie controla.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 2insarcinata sau nu?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 6spuneti-mi ce se intampla: sunt insarcinata din nou?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 1sunt insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 4Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
- 5Sarcina sau nu ?!
- 18ciclu menstrual
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 1Insarcinata sau nu?
- 12Însărcinată sau nu?!
- 6Sunt insarcinata?
- 0Poate fi sarcina sau nu ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: