Întârzierea menstruatiei
Buna ziua! Am ciclu regulat, mai exact pe 16 ale lunii si durează 5 zile! Luna trecută au fost 3 zile, iar luna asta deloc! Menționez ca pe 29 mai, am avut contact sexual neprotejat si cu ejaculare in interior...
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
1 comentarii
Faceti testul pe 23 din prima urina de dimineata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 6postinor 2 si efectele sale
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 3Am ramas însărcinată?
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 0intarzierea menstruatiei
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 1Posibila sarcină?
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 0Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: