Întârzierea menstruatiei

Buna ziua! Am ciclu regulat, mai exact pe 16 ale lunii si durează 5 zile! Luna trecută au fost 3 zile, iar luna asta deloc! Menționez ca pe 29 mai, am avut contact sexual neprotejat si cu ejaculare in interior...
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
1 comentarii

Faceti testul pe 23 din prima urina de dimineata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt gravida?
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 3pauza anticonceptionale-intarziere menstruatie
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 2O posibila sarcina???
- 2Intarziere menstruatie
- 0Intarziere menstruatie fara vreun semn ca ar veni
- 1Nu mi-a venit ciclu
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 3Intarziere menstruatie
- 6Posibil sa fiu însărcinată?
- 1Intarziere menstruatie
- 3Ciclul menstrual intarziat
- 3Intarziere menstruatie
- 2Doar Intarzie?
- 1Ajutati-ma - au trecut 35 de zile de la ultima menstruatie
- 0Menstruație întârziată, 3 teste de sarcina negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: