Întârzierea menstruatiei
Buna ziua! Am ciclu regulat, mai exact pe 16 ale lunii si durează 5 zile! Luna trecută au fost 3 zile, iar luna asta deloc! Menționez ca pe 29 mai, am avut contact sexual neprotejat si cu ejaculare in interior...
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
Am o aplicație pe telefon, care imi arată cand in luna, sunt fertila... Ei bine, cand a avut loc contactul eram fertila... acum am o intârziere de 5 zile, dar in primele 2 zile am avut o durere ușoară de burta, si am rămas cu o durere a sânilor! astăzi am facut un test si a ieșit negativ! Ar fi trebuit sa mai aștept câteva zile si sa il refac?
1 comentarii
Faceti testul pe 23 din prima urina de dimineata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarziere ciclu, need help
- 4imi intarzie menstruatia, as putea fi insarcinata?
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 3intreruperea anticonceptionalelor si intarzierea ciclului
- 6o posibila sarcina?
- 4Menstruatie intarziata (mai mult decat de obicei)
- 2Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!
- 1Posibilă sarcina?
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 2Menstruație
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 4Pot fi insarcinata?
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: