a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
buna ziua, am si eu o nelamurire...se poate sa raman insarcinata folosind ovule contraceptive?
eu am un bebe de 10 luni si inca il alaptez. prima menstruatie dupa sarcina am avut-o in luna octombrie 2014(2 zile), apoi in noiembrie(3 zile). in decembrie am avut doar o zi si a fost mai mult maroniu decat rosu, iar luna asta am avut doar o scurgere maronie.
mentionez ca nu am mai intretinut relatii intime din luna noiembrie (inainte cu aprox 4-5 zile de menstruatie). de fiecare data am folosit ovule pharmatex si sotul nu a ejaculat niciodata inauntru. e posibil sa fiu insarcinata sau "menstruatiile"astea ciudate pot fi si din cauza ca alaptez?
oricum voi lua si un test de sarcina zilele urmatoare, dar as dori sa aflu si parerile voastre si mai ales daca poate cineva sa imi ofere o parere avizata.
va multumesc
eu am un bebe de 10 luni si inca il alaptez. prima menstruatie dupa sarcina am avut-o in luna octombrie 2014(2 zile), apoi in noiembrie(3 zile). in decembrie am avut doar o zi si a fost mai mult maroniu decat rosu, iar luna asta am avut doar o scurgere maronie.
mentionez ca nu am mai intretinut relatii intime din luna noiembrie (inainte cu aprox 4-5 zile de menstruatie). de fiecare data am folosit ovule pharmatex si sotul nu a ejaculat niciodata inauntru. e posibil sa fiu insarcinata sau "menstruatiile"astea ciudate pot fi si din cauza ca alaptez?
oricum voi lua si un test de sarcina zilele urmatoare, dar as dori sa aflu si parerile voastre si mai ales daca poate cineva sa imi ofere o parere avizata.
va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt sau nu gravida..!?
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 3poate fi sarcina sau nu?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 8Sunt insarcinata?
- 11virgina insarcinata?!
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 5Sarcina??
- 0Posibila sarcina?
- 0Risc de sarcina ?
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 4Posibilă sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulele contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: