a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
buna ziua, am si eu o nelamurire...se poate sa raman insarcinata folosind ovule contraceptive?
eu am un bebe de 10 luni si inca il alaptez. prima menstruatie dupa sarcina am avut-o in luna octombrie 2014(2 zile), apoi in noiembrie(3 zile). in decembrie am avut doar o zi si a fost mai mult maroniu decat rosu, iar luna asta am avut doar o scurgere maronie.
mentionez ca nu am mai intretinut relatii intime din luna noiembrie (inainte cu aprox 4-5 zile de menstruatie). de fiecare data am folosit ovule pharmatex si sotul nu a ejaculat niciodata inauntru. e posibil sa fiu insarcinata sau "menstruatiile"astea ciudate pot fi si din cauza ca alaptez?
oricum voi lua si un test de sarcina zilele urmatoare, dar as dori sa aflu si parerile voastre si mai ales daca poate cineva sa imi ofere o parere avizata.
va multumesc
eu am un bebe de 10 luni si inca il alaptez. prima menstruatie dupa sarcina am avut-o in luna octombrie 2014(2 zile), apoi in noiembrie(3 zile). in decembrie am avut doar o zi si a fost mai mult maroniu decat rosu, iar luna asta am avut doar o scurgere maronie.
mentionez ca nu am mai intretinut relatii intime din luna noiembrie (inainte cu aprox 4-5 zile de menstruatie). de fiecare data am folosit ovule pharmatex si sotul nu a ejaculat niciodata inauntru. e posibil sa fiu insarcinata sau "menstruatiile"astea ciudate pot fi si din cauza ca alaptez?
oricum voi lua si un test de sarcina zilele urmatoare, dar as dori sa aflu si parerile voastre si mai ales daca poate cineva sa imi ofere o parere avizata.
va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 4sunt sau nu insarcinata?
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 3pot fi sau nu insarcinata?
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 3pot rămâne însărcinată cu lichid preseminal?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 0Poate fi sarcina?
- 4A ramas insarcinata ?
- 0Pot ramane insarcinata la sfarsitul menstruatiei?
- 0Risc de sarcina?
- 9Am nevoie de un raspuns
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 2Posibila sarcina?
- 2Act sexual neprotejat in a doua zi de ovulatie luând pastile
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ovulele contraceptive
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: