Se poate sa ramai insarcinata asa?
As avea si o intrebare..ciudata..as putea spune..Este posibil sa ramai insarcinata daca esti virgina? Daca ajung lichid preejaculator..pe labii..poti ramane insarcinata? Si cum as putea sti care este perioada fertila..avand in vedere ca ultima menstruatie a inceput pe 23 martie..si de obicei, ciclul tine 29-31 de zile...eram in perioada fertila..daca acest contact..a fost pe 7 aprilie?. cred ca e prea devreme sa fac un test de sarcina..si nici nu prea as cumpara asa ceva..sunt foarte ingrijorata. Multumesc.
3 comentarii
Poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual.
Pentru a afla perioada fertila, nu trebuie decat sa dai un search pe google si sunt multe site-uri unde introducand date despre ciclul menstrual poti afla tot ce te intereseaza.
Pentru a afla perioada fertila, nu trebuie decat sa dai un search pe google si sunt multe site-uri unde introducand date despre ciclul menstrual poti afla tot ce te intereseaza.
Da..zice ca pe 7 e risc, pe 8-9 risc maxim..dar asta e doar pentru un contact...nu stiu..m-am tot uitat pe aici...si vad ca s-a mai scris ceva de genul..si cica..ar fi posibil..sa ramai..de asta sunt asa ingrijorata
NU ai cum sa ramai insarcinata fara contact sexual.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa raman insarcinata?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 7sunt cumva insarcinata???
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 3poate fi sarcina sau nu?
- 3buna ziua
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 4posibil sarcina
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 3Sunt insarcinata?
- 7Sunt insarcinata ?! Ce pot lua ca sa previn asta.!?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 4Sunt şanse sa fi rămas însărcinată ?
- 1Posibila sarcina?
- 9Am nevoie de un raspuns
- 3După test
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: