postinor2

373 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 12 13 Înainte ›
0
19-07-2010, ora 10:11
teianu
Nu este medic/terapeut
teianu
merci pentru sfat si am luat postinor 2 dupa 24 de ore de la contact, iar p prospect spunea ca nu treb luat ma tariu de 36 de ore prima pastila si sper sa nu fi scazut eficienta.iar ca metode de cantraceptie ar trebui sa merg la un ginecolog si sa stab el cam ce ar treb sa administrez iar pana atunci prezerbativul sa fie peste tot
0
20-07-2010, ora 09:53
adelaa
Nu este medic/terapeut
adelaa
Am facut sex neprotejat (coit intrerupt reusit, zic eu) pe 15.07 si am luat Postinor 2 a doua zi, dupa 8-9 ore, ca sa micsorez riscul unei sarcini. pastilele le-am luat corect, a doua dupa 12 ore si nu am avut efecte secundare, in afara de o oboseala iesita din comun. pana acum nu am avut sangerari. ar trebui sa ma ingrijorez ? lipsa asta de efecte aparente inseamna ca e probabil sa fi ramas insarcinata ?
va multumesc in avans pentru raspuns
0
20-07-2010, ora 11:58
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
nu nu e neaparat sa ai efecte...sangerari...acestea depind de corpul ficareia...le-ai luat corect deci poti sa stai linistita..:)
0
27-07-2010, ora 11:08
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
buna ziua!!! am si eu o problema luna trecuta am avut un contact sexual neprotejat pe data de 25.06.10, ciclul menstrual mi-a venit pe data de 7.07.10 (luna trecuta am avut pe 6.06.10 )i ar pe data de 25.07.10 am observat o scurgere maronie care usor usor e putin rosiatica:( sa -mi fi venit a doua oara pe luna asta????totusi as vrea sami fac un test de sarcina ca sa stiu un rezultat dar nu stiu knd sa il fac...pot sa il fac si in timp ce am scurgerile sau dupa ce trec?????mentionez k am fost la mare iar apa era km rece si ma gandesc si la o raceala:( ast un raspuns va multumesc!!!
0
27-07-2010, ora 11:36
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
inca ceva de mentionat: am si dureri abdominale iar akm knd am fost la baie deja sa schimbat culoarea e ciclu menstrual :(:( a doua oara pe luna asta:( va rog sa-mi raspundeti knd pot sa fac testul nu vreau sa fie prea tarziu:((deja e 1 luna de la actul sexual
0
28-07-2010, ora 11:55
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
imi raspundeti si mie va rog frumos:(:(???
0
28-07-2010, ora 12:15
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
poti sa faci un test ca sa fi sigura...scurgerile intre menstruatii...mai ales dak ai avut contact neprotejat...ar insemna o sarcina...dar na..poate fi si o infectie..sau raceala...fa un test pt k akum ar trebui sa fie sigur...dak esti sau nu insarcinata...bafta!!
0
28-07-2010, ora 12:26
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
si ink ceva...pt bruneta...dupa cat am citit in comment-urile anterioare.pot sa spun cred k fara sa te jignesc k esti inconstienta.suntem in 2010...si tu din 2008 faci sex neprotejat.si mai ai curajul sa intri si sa intrebi prostii de genul asta...de anticonceptionale ai auzit..?????e mult mai bine si mult mai sigur.bineinteles...dak le iei si pe alea corect...adik in fiecare seara...postinorul nu e o solutie pe care sa o folosesti la fiecare contact sexual...sistemul tau hormonal e dat peste cap...fa un control...sunt atatea cabinete.particulare dak nu vrei la stat ca sa nu afle stiu eu ce rude.si e discretie...platesti ce e drept...prima data...si apoi iei anticonceptionale...si stai linistita...Bafta..si sper sa tii cont de ce ti-am scris
0
29-07-2010, ora 09:57
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
faza e ca k nu am luat postinor 2 decat o singura data si asta in 2008 cred...as face si testul de sarcina kt mai repede dar problema e k nu imi trece ciclul menstrual...k din scurgerile alea a dat in CM si banuiesc k trebuie sa astept sa treaca ca sa pot face testul:( dar deja numai am rabdare:((
0
26-08-2010, ora 22:02
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
buna din nou!!! in legatura ce ce am scris mai sus.am fost la medic ginecolog si am facut un control si mia facut si o ecografie interna sau nush exact cum ii spune mia zis k nu e vrb de nici un fel de sarcina.pe 21 08.10 mi-a venit cm.p data de 25 08...mam trezit cu o stare nasoala park imi venea sa vomit:( nu aveam pofta de mankre.si in prezent tot la fel ma simt...mentionez k nu imi vine sa vomit de la mirosuri de mankre tigara parfum etc.credeti k ar mai putea fi vb de o sarcina dak am facut un control si mia zis k nu e vrb d nimic????nu am mai avut contact sexual din luna iulie...;) totusi ma sperie ar putea fi vrb si de o idigestie cred:( nush totusi astept un raspuns.Va multumesc!!!
0
26-08-2010, ora 22:04
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
contact sexual nu am mai avut din luna iunie nu iulie am gresit imi cer scz:(
0
27-08-2010, ora 17:49
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
imi raspunde si mie cineva va rog frumos????
0
11-09-2010, ora 23:04
ultras1
Nu este medic/terapeut
ultras1
buna ziua am si eu o nelamurire...am facut sex neprotejat cu prietena mea si am ejaculat in ea stiind ca nu mai este in perioada d ciclu...la 4 ore dupa aceasta am cumparat postinor la care le-a luat conform prospectului...la 4 zile dupa aceasta iar am facut sex si am ejaculat nefiind in perioada d ciclu..are cv daca am ejaculat a 2 oara in ea ???.sau la c ma pot ast sau c este d facut ??...ast un rasp urgent plsss
0
11-09-2010, ora 23:07
ultras1
Nu este medic/terapeut
ultras1
rectific...am ejaculat in ea stiind ca nu mai este p ciclu dr din pkte ea era..
0
13-09-2010, ora 22:20
carrla
Nu este medic/terapeut
carrla
buna...vreau un raspuns va rog frumos. in luna iulie am avut un contact sexual neprotejat dupa care am luat postinor 2 corect administrat. mi-a venit menstruatia la 6 zile dupa postinor pe 27.07 si urmatoarea pe 27.08. pe data de 08.09 a avut loc din nou un contact neprotejat dupa care am luat postinor 2 tot corect administrat. exista vreo posibilitate k pilulele sa nu-si faca efectul pt k au fost administrate asa de frecvent? mentionez ca am reactiile adverse de dupa postinor. unele ameteli si dureri de cap uneori.
va rog din suflet sa-mi raspundeti!
0
21-10-2010, ora 01:49
mihaitudor
Nu este medic/terapeut
mihaitudor
sa inteleg si y.e bine sa nu sa sangerezi?prietena mea a luat postinor2 si au trecut deja 3 zile si inca nu a sangerat.tre sa sangereze ca sa stiu ca postinor2 sia facut efectu?va rog sami raspundeti si mie.
0
21-10-2010, ora 02:19
mihaitudor
Nu este medic/terapeut
mihaitudor
am avut un contact sexual cu pretena mea in care sa rupt prezervativul fara sa stim si am ejaculat in ea.la mai putin de 24 de ore a luat prima pastila de postinor2 iar pe a2a la13 ore.au trecut deja 3 zile si inca nu a aparut sangerarea aia de care se zice.ce riscuri sunt sa ramana insarcina dupa datele pe care vi leam dat mai sus?va rog frumos sami raspundeti si mie.
0
21-10-2010, ora 13:51
mihaitudor
Nu este medic/terapeut
mihaitudor
imi raspundeti si mie va rog.nu gasesc raspunsurile dumneastra.va rog frumos
0
24-10-2010, ora 20:35
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
sangerarea nu e neaparat sa apara depinde de fiecare persoana...atata timp cat pastiele au fost administrate conform prospectului de care erau insotite, cu sau fara sangerare, ele si-au facut efectul. Nu este insa recomandat sa se foloseasca postinor de mai mult de 2 ori pe an...pt k apar multe dereglari hormonale din cauza lui, cu atat mai putin la distante de 1-2 luni...knd ciclul menstrual nu isi revine ink de la administrarea anterioara. Incercati si alte metode mai sigure de protejare...dak vi se rupe prezervativul...atat de des...Bafta!!
0
25-10-2010, ora 16:04
mihaitudor
Nu este medic/terapeut
mihaitudor
dar ce sanse sunt sa ramana insarcinata dupa ce sa rupst prezervativul si a luat postinor 2.?
0
03-11-2010, ora 00:28
mihaitudor
Nu este medic/terapeut
mihaitudor
cate timp dureaza sangerarea asta?sunt aproape 2 saptamani de cand sangereaza.va rog sami raspundet si mie.ms
0
11-01-2011, ora 18:44
belce
Nu este medic/terapeut
belce
am si eu o rugaminteee maree :( am avut contact sexual cu prietenu meu si intre timp sa rupt prez in mine si el dupa 5 sec asa sia dat seama dar el nu a ejaculat in mine. credeti ca pot ramane insarcinata daca am luat postinor 2 dupa o o ora si dupaia la 12 ore ? sunt speriata pentru ca ma simt rau si am dureri de cap.. iarashi cand am fost la toaleta am observat ca am o pata sau lichid ce este nu pot sa imi dau nici eu bine seama mai maronie asa.. este de bine sau de rau ? va rog din tot sufletul sa imi raspundeti sa nu mai stau speriata :((
0
23-01-2011, ora 13:01
Maria Roxana
Nu este medic/terapeut
Maria Roxana
Buna ziua! Am si eu o nelamurire. In ultima zi de menstruatie am avut un contact sexual neprotejat, ejaculand in mine. Am luat postinor 2 conform prospectului, insa dupa a doua pastila, dimineata am inceput sa am urinari foarte dese si usturatoare. Aceste simptome nu apar la reactii adverse. Care ar putea fii cauza? Sa fie vorba de o cistita? Afecteaza in vreun fel Norfloxacin-ul Postinor-ul? In asteptarea unui raspuns, multumesc anticipat.
0
12-02-2011, ora 19:21
lllaura
Nu este medic/terapeut
lllaura
buna..am si eu o intrebare am intretinut relatii intime cu prietenul meu acum 3 zile am folosit prezervativ dar fara sa ne dam seama sa rupt si a lasat in mn a doua zi dupa incident i am luat postinor iar dupa 12 ore am luato si pe cea de a doua.nu am ciclu regulat.de vreo doua zile ma doare burta, capul si sanii ma dor dar nu am avut sangerari pana acum.este posibil sa fi ramas insarcinata daca nu o sa am sangerare ???multumesc si as dori sa imi raspundeti
0
15-02-2011, ora 18:45
adyana
Nu este medic/terapeut
adyana
buna.am luat postinor2 in data de 13 febr.conform indicatiilor din prospect.am avut un contact sexual neprotejat in data de 12 febr.inafara de ceva tensiuni mici la nivelul sanilor nu am avut nici un alt simptom in urma administrarii postinorului.{care il am luat din data de 13 febr.}.Este obligatoriu aparitia asa-zisei sangerari dupa administrarea postinorului?la mn nu a aparut.care ar trebui sa fie simptomele in perioada ce urmeaza care sa indice o eventuala sarcina?ciclul menstrual este putin neregulat si apare cam in jurul datei de 2, 3 a lunii.multumesc mult.
0
31-03-2011, ora 16:26
Allena02
Nu este medic/terapeut
Allena02
Buna ziua...am si eu o nalamurire.mi-a intarziat menstruatia, trebuia sa vina luna asta pe 25 si nu a venit si pe 27 am avut un contact sexual neprotejat...am luat postinor 2 la o ora dupa contact si a doua pastila la interval de 12 ore...au trecut 4 zile si nu am avut nici o sangerare decat o mica durere de burta...si nici menstruatia nu a mai venit, oare ce se intampla??
0
10-05-2011, ora 10:24
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
Buna Ziua! Am si eu o mare mare problema..in luma MARTIE am avut ciclu menstrual pe data de 26 in luna APRILIE am avut un contact sexual neprotejat adik cu ejaculare afara pe data de 2-3 pe data de 18-19 APRILIE am avut o scurgere de culoare maronie inclusiv rosie...ciclu menstrual nu a mai venit am fost la medic am facut o ecografie am facut si 2 teste de sarcina kre au rezultat a fi negative...ma diagnosticat cu o amenoree secundara am facut un tratament timp de 5 zile cu utrogestan am niste dureri de sani minore mentionez k aceste dureri erau si inainte de venirea CM dar erau mai mari.totusi credeti k ar fi vorba de o sarcina??? ce pot face ptr a afla sigur k nu e vorba de o sarcina ptr k ciclul menstrual intarzie sa apara:( as face un test de sarcina la sange ce parere aveti??? va rog dati-mi un raspuns
0
28-06-2011, ora 11:01
antopo11
Nu este medic/terapeut
antopo11
buna ziua, am facut sex neprotejat si dupa aprox 6-7 ore am luat postinor urm peste 12, nu am avut nici un fel de reactie, doar ca de doua zile am niste scurgeri albicioase (a 3-a si a 4-a zi dupa prostinor ), este un efect de la medicament sau ar putea fi altceva, si-a facut sau nu medicamentu efectul ?. mulrumesc
0
04-07-2011, ora 14:05
ana026
Nu este medic/terapeut
ana026
buna ziua! o intrebare am si va rog insistent daca imi puteti raspunde!:)
Pe la data de 17 iunie...am facut dragoste cu partenerul meu :) am folosit prezervativul, dar la un moment dat a ramas in vagin! dupa 5-10 min am reusit sa-l scot! prietenul meu m-a asigurat ca nu a ejaculat, dar cu toate astea am tinut sa iau si postinor! am luat postinorul dupa 9 ore prima pastila, iar cea de-a doua dupa 12 ore de la consumarea actului sexual! dupa 4 zile mi-a venit si ciclcu( foarte inchis) in conditiile in care eu avusesem ciclul ultima data pe 8 iunie!dupa postinor ciclul m-a tinut in jur de 4 -5 zile! acum in schimb am dureri de sani si stari de greata si de burta! ma gandesc intr-un la asta si sunt foarte stresata! intrebarea mea ar fi... pot fi insarcinata?
0
04-07-2011, ora 17:15
ana026
Nu este medic/terapeut
ana026
imi puteti raspunde si mie, va rog?
Adaugă un comentariu / răspuns
373 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 12 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •