Anticonceptionale Artizia si Eficef
Buna ziua.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 2insarcinata, protejandu-ma cu prezervativ?
- 2oare sunt insarcinata? va rog rasp repede
- 8raspuns va rog: e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 4Sex neprotejat
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 4sunt insarcinata?
- 1posibil sa raman insarcinata?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 4Sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 4Sanse sarcina.
- 0Risc de sarcina?
- 0Posibila sarcina??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: