Anticonceptionale Artizia si Eficef
![lovelyweather](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
La sfarsitul lunii decembrie si pana pe data de 5 ianuarie am luat Eficef pentru o otita mai urata. In perioada aceasta am avut si pauza de 7 zile la anticonceptionale, incepand o noua folie de Artizia pe data de 4 ianuarie. Nu am avut contact sexual pana pe data de 20 ianuarie iar in momentul acela nu ne-am protejat. Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 31 decembrie si a durat pana pe data de 5 ianuarie. Ma intereseaza sa stiu daca Eficeful reduce efectul anticonceptionalelor si daca exista vreun risc sa fiu insarcinata. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 115sunt sau nu gravida?
- 2Pot fi insarcinata?
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 4posibil sarcina
- 8Exista sanse sa fii ramas insarcinata?
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 5posibila sarcina?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 2pot fi oare insarcinata?
- 2pot ramane gravida daca am fcaut sex prin haine?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 4Poate exista o sarcina?
- 5Rezultate hcg
- 0Posibila sarcină?
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: