postinor2

373 comentarii 1 2 ..... 9101112 13 Înainte ›
0
17-10-2011, ora 16:10
Angy09
Nu este medic/terapeut
Angy09
Ma doare chiar daca am luat acum 2 luni postinor ? Sper sa fie de la asta si nu altceva. Testul de sarcina oricum o sa-l fac pentru ca nu rezist in ritmul asta. Is prea stresata si deja nici nu ma mai pot gandi la altceva.
0
17-10-2011, ora 16:17
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
da! postinorul contine hormonii pe care ii contin 7 pilule normale de anticonceptionale la un loc, deci este destul de puternic! iar daca intre prima oara cand ai luat postinor in viata ta si acum cand ai luat pentru a doua oara este de mai putin de 6 luni - clar, organismul se deregleaza.
De la postinor poti face histuri pe ovare! asta iar poate fi o cauza a sangerarilor - rara, dar poate fi!.
fa un test de sarcina acum ca sa te mai linistestesti, dar nu te neglija si mergi la un medic. ia o prietena cu tine si mergi la medic!
0
17-10-2011, ora 16:25
Angy09
Nu este medic/terapeut
Angy09
Ma doare chiar daca am luat postinor acum 2 luni? Sper sa ma doara din cauza asta si nu altceva. Testul de sarcina oricum o sa-l fac, pentru ca asa nu pot deloc sa stau linistita. Is prea stresata. Iar despre mersul la un ginecolog, trebuie sa ai obligatoriu 18 ani ca sa mergi singura?
0
17-10-2011, ora 16:26
Angy09
Nu este medic/terapeut
Angy09
Scuze, mi s-a fost deconectat internetul si am crezut ca nu s-a trimis mesajul.
0
17-10-2011, ora 19:46
zanamika
Nu este medic/terapeut
zanamika
Mai am si eu o nelamurire.. in ficare luna imi intarzie ciclul cate 5-7 zile uneori si mai mult problema asta o am de mai bine de un an, e nevoie sa iau anticonceptionale pentru reglare??
0
17-10-2011, ora 19:49
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
E nevoie sa mergi in primul rand la un control ginecologic. Acolo medicul iti face un examen si niste analize, si in functie de varsta ta si de istoricul tau medical, va gasi o solutie la problema ta. Da, anticonceptionalele sunt o solutie buna, daca medicul considera astfel. In niciun caz sa nu le iei de capul tau ca sa iti reglezi menstruatia.
0
17-10-2011, ora 19:52
zanamika
Nu este medic/terapeut
zanamika
Am inteles. Multumesc!!
0
17-10-2011, ora 20:13
Angy09
Nu este medic/terapeut
Angy09
laruka.. e posibil ca acele sangerari sa fie de la o raceala? Si imi poti spune daca ii obligatoriu sa ai 18 ani ca sa mergi la control singura? Te rog din suflet.
0
17-10-2011, ora 20:25
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
o raceala la ovare, da, este posibil si asta! dar si aceasta raceala - infectie urinara - trebuie tratata. si doar un medic care iti face un control iti poate da tratamentul corect. nu unul din spatele unui monitor.
Pentru a merge la medic sa-ti faci un control ginecologic, poti merge oricand, neinsotita, cu buletinul, nu este nicio problema daca nu ai 18 ani. Cu atat mai mult, intereseaza-te pe net, sunt clinici la care daca ai carnetul de elev/student nu platesti controlul.
Problema de varsta, daca esti majora sau nu, se pune atunci cand vrei sa faci o interventie chirurgicala - de exemplu avort.
Deci, mergi linistita, medicul e obligat sa-ti pastreze confidentialitatea. Si sa te consulte indiferent de varsta.
0
17-10-2011, ora 20:30
Angy09
Nu este medic/terapeut
Angy09
Multumesc din suflet pentru raspuns. O sa-mi fac curaj sa merg la un control. Sper sa nu ma ajunga nici prea mult (ca pret), pentru ca nu cred ca o sa gasesc vreo clinica unde sa fie gratuit.
0
17-10-2011, ora 20:39
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
bun...
1. ai medic de familie? poti merge la el sa iei o trimitere, si atunci nu te va costa consultatia; te va costa doar analiza de secretie (cca 50 lei ) si paps'ul (circa 50-100 lei)
2. esti din buc? daca da, nu vreau sa fac reclama, sau ceva, dar poti merge la orice spital-maternitate: ex: giulesti, filantropia; polizu - unde au sectia de ginecologie, si acolo te consulta un medic si sunt preturi mai mici decat la clinicile private
3. la fel nu vreau sa fac reclama, dar uite-te la cmmb.ro; au preturi mai mici decat alte clinici, din cate stiu eu, si sunt si profesionisti
0
17-10-2011, ora 21:03
Angy09
Nu este medic/terapeut
Angy09
Da, am medic de familie. Dar pana ajung la el, imi fac programare la medicul ginecolog de nu stiu cate ori. Din pacate, nu sunt din Bucuresti si posibilitatile sunt mai restranse, dar chiar si asa o sa ma interesez si o sa fac macar un mic test pentru siguranta mea. Iti multumesc mult pentru raspunsuri! M-a ajutat foarte mult sa pot discuta cu cineva..
0
17-10-2011, ora 21:04
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
imi poti spune de unde esti totusi? ptr ca iti pot face niste recomandari si in alte orase, , ,
0
17-10-2011, ora 21:08
Angy09
Nu este medic/terapeut
Angy09
Dorohoi, jud. Botosani., daca ai auzit de el. E un orasel mic, uitat de lume.
0
17-10-2011, ora 21:15
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
am auzit de el, din pacate nu stiu nici un nume de acolo;
dar incearca sa mergi la
Spitalul Municipal Dorohoi

B-Dul. Victoriei, Nr. 75
0231/613240/ 2052

daca poti merge in Botosani in oras, ti-as putea recomanda
Lux-Ro - Botosani

Dr. Szente Ladislau 0231/013026
0729013026

sau in Radauti ar mai fi
Spital Municipal - Radauti

Dr. Grosu Daniela Str. Calea Bucovinei, Nr. 3-4a
0230/564070

daca iti este mai aproape;

te astept cu vesti; dar mergi la medic;

sau

Maternitatea Botosani

Dr. Ioanovici Nicoleta
0741045789 Str. George Enescu, Nr. 6
0231/584017/ 161
0
17-10-2011, ora 21:20
Angy09
Nu este medic/terapeut
Angy09
Am auzit de doi medici din Dorohoi, care ar fi ceva mai buni.. O sa caut cabinetul si o sa imi fac o programare. O sa revin cu vesti! (care sper sa fie cat mai bune) Inca o data, iti multumesc din suflet pentru tot!
0
17-10-2011, ora 21:23
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
sanatate
0
18-10-2011, ora 15:01
Angy09
Nu este medic/terapeut
Angy09
laruka, trebuie neaparat sa ai trimitere de la medicul de familie sau iti poti face programare si fara ?
0
04-11-2011, ora 10:26
zanamika
Nu este medic/terapeut
zanamika
Buna dimineata!! Am mai vorbit cu d-voastra acum cateva saptamani cand va spuneam ca pe data de 01.10 am avut un contact neprotejat la care dupa o ora am luat o pastila de Postinor 2 si dupa 12 ore cea de a doua.. pe data de 05.10 am avut o mica sangerare.. pe data de 20 trebuia sa-mi vina ciclul, pe 24 mi-am facut un test de sarcina care a aratat negativ insa nici acum nu mi-a venit ciclul.. Ce sa fac? Mai astept, sau sa repet inca un test?
0
06-11-2011, ora 20:44
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
Angy...scuze ptr intarziere raspuns...probabil deja ai ajuns la medic, sper! trimiterea o poti lua pentru a nu plati consultatia; iti poti face programare si fara trimitere doar ca vei plati consultatia
Zanamika, postinor e recunoscut ptr dereglari hormonale, daca testul a fost negativ eu zic ca esti ok...cand ai facut testul trecusera 3 saptamani de la contact da? poti sa mergi la un control, poti sa mai faci untest...dar cel mai bine asteapta menstruatia; daca totusi intarzie mai mult de 10 zile, atunci mai fa un test si mergi la un medic
0
07-11-2011, ora 09:55
zanamika
Nu este medic/terapeut
zanamika
Da, mai exact dupa 23 de zile de la contact. Insa aseara am avut dureri foarte mari jos la burta intre ovare, nu ma puteam indrepta m-a tinut cam 3 ore durerea dupa care am fost nevoita sa chem ambulanta, vroiau sa ma duca la spital dar am refuzat, mi-au facut o injectie, din cate am inteles de la mama era no-spa, m-a mai lasat durerea am putut sa ma indrept, insa tot mai am dureri de burta.. Azi imi fac programare la ginecolog, sper sa nu fie ceva grav.
0
07-11-2011, ora 10:05
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
zanamika, trebuia sa mergi la spital...iti faceau gratuit ecografie, analizele si controlul si stiai daca si ce e;
este posibil ca dereglarea produsa de postinor sa fi dus la un chist pe ovare...aci sarcina nu cred sa fie, atata timp cat ai avut acea sangerare 5 zile dupa ce ai luat pilula;
sanatate multa - sa-mi spui cum a fost controlul
0
07-11-2011, ora 10:12
zanamika
Nu este medic/terapeut
zanamika
Stiu, ar fi trebuit sa merg... Am sa va spun ce am dupa control...Va multumesc!
0
10-11-2011, ora 12:27
zanamika
Nu este medic/terapeut
zanamika
Buna laruka! Am fost ieri la control, si mi s-a spus ca trebuie sa-mi vina ciclu sa nu-mi fac griji, mi-a facut un eco si testul papanicolau, luni trebuie sa merg dupa rezultat, iar daca intr-o saptamana nu-mi vine ciclu mi-a spus sa merg din nou la control.. Intre timp mi-a spus sa incep sa iau Premenstil cate o pastila pe zi... Abea astept sa fie luni sa aflu rezultatul..
0
10-11-2011, ora 12:33
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
ma bucur ca esti ok:) ar trebui sa-ti vina de la pastile - cam dupa a 4-a a 5-a pastila
0
10-11-2011, ora 13:59
zanamika
Nu este medic/terapeut
zanamika
Sper sa vina odata.. O sa va tin la curent, luni cand aflu rezultatul. O zi buna:! :*
0
11-01-2012, ora 02:20
ralucasb
Nu este medic/terapeut
ralucasb
Am o probleme va rog ajutati-ma nu mai pot dormi noaptea. Pe 31.12.2011 am avut contatct neprotejat cu prietenul meu, nu a ejaculat in mine nici macar nu ia venit sa ejaculeze, dar mie frica sa nu fi avut lichid seminal pe penis.La 37 de ore adica pe 2.01.2012 dupa contactcul sexual am mers la farmacie si am cumparat Postinor 2, l-am luat imediat, nu am avut nici o reactie adversa.Pe 7 trebuia sa-mi vina ciclul si mi-a venit pe 6, a durat 3 zile, acum imi mai curge un lichid marioniu, dar putin. Se poate sa fi ramas insarcinata?Va rog mult ajutati-ma, am doar 16 ani. Multumesc anticipat!
0
11-01-2012, ora 09:00
laruka
Nu este medic/terapeut
laruka
Raluca, ceea ce a fost pe 6 sigur a fost menstruatie? Nu a fost sangerarea care apare la 5 zile de la postinor? A avut cantitatea si consistenta menstruatiei?
Calmeaza-te, mai asteapta cateva zile, si fa un test de sarcina. Testul este concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc, insa lasa sa treaca macar 14 zile, si fa un test.
Oricum, daca el spune ca nu a ejaculat, riscul unei sarcini e foarte mic, iar intarzierea si ceea ce a fost pe 6 se datoreaza postinor- care se stie ca deregleaza organismul; mai ales daca este in crestere asa cum este al tau
0
11-01-2012, ora 18:19
ralucasb
Nu este medic/terapeut
ralucasb
da, era ca o menstruatie normala, doar ca a fost la inceput pik maro in primele 2 3 ore, dupaia normal si foarte putin la sfarsit tot maro dar putin nu ca la inceput
0
12-01-2012, ora 11:13
ralucasb
Nu este medic/terapeut
ralucasb
Vreau si eu un raspuns, va rog frumos !!
Adaugă un comentariu / răspuns
373 comentarii 1 2 ..... 9101112 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •