postinor2
Cu placere, Aaaah, pai si daca ai avut si acea menstra, nu vad problema de o sarcina, ci doar e o intarziere, o dereglare. te pup.
am citit pe net ca efectul anticonceptionalelor scade daca consumi alcool, eu iau yasmin de un an si ceva.este valabil si daca am consumat un pahar un pahar de vin si pe urma am avut relatii cu prietenul meu si a ejaculat in mine? sau sa merg sa imi iau postinor.multumesc!
Eu nu am auzit pe nimeni care ia anticonceptionale sa se planga cum ca ar scadea efectul si ar fi vro problema..nu are treaba cu un pahar de vin.. e o aberatie. numa daca bei "ca porcu si torni in tine" atunci poate sa fie vro problema..
pai da...asa ma gandeam si eu si mai ales ca iau de ceva vreme dar vroiam sa fiu sigura totusi:D multumesc!
gata.mi-a venit menstruatia dupa ce am luat postinor!multumesc de lamuriri crissa23:Dmi-a fost de mare ajutor staful tau.mia intarziat vreo 13 14 zile din cauza pstinorului.dar e f buna pastila.nu cred k exista riscul sa ramaneti insarcinate dk ati luat postinor!functioneaza!
Cu placere, mda, poate intarzia si mai mult de o saptamana, depinde de organism, tie ti.a intarziat mai mult, dar a fost ok. si da, intr.adevar, functioneaza, e bun, 1 femeie din 100 (dupa alte date, 2-3 femei din 100) vor ramine insarcinate... dar si folosirea repetata a acestei metode scade din eficienta ei si creste riscul obtinerii unei sarcini sau a unor efecte secundare.te pup, toate cele bune.
Buna ziua.Am 18 ani si am si eu o problema.am luat postinor 2 si imi este frica ca nu o sa-si faca efectul din cauza Ofirilului care sunt pastile pentru epilepsie(i-au Orfiril ca am avut un accident acum un an si doctorul mi-a spus ca sunt in regula..nu am nimik...dar imi da aceste pastile ca nu cumva sa apara boala mai tarziu) Exista posibilitatea sa nu-si faca afectul postinorul sau chiar daca iau Orfiril totusi postinor sa-si faca efectul ? cunoasteti cazuri?...Va rog frumos sa-mi raspundeti...Multumesc !!!
am avut un contact sexual neprotejat pe 14.02.2010 si am luat postinor 2.a doua zi prima pastila si la 12 ore exact a doua pastila.am avut dupa cateva zile acele scurgeri.nu erau prea abundente dar erau de culoare foarte inchisa.de obicei ciclul meu menstrual e foarte regulat dar acum nu mia venit.trebuia sa imi vina pe 4.03.2010 si deja suntem in 28.03.2010 si inca nu mi-a venit.am facut si doua teste de sarcina si mi-au iesit negativ.dc oare nu imi vine?sa fie din cauza la postinor sau altceva?
va rog sa imi raspundeti
va rog sa imi raspundeti
salut. da eu asa zic k e de la pastila, ai luat-o corect...ai avut si sangerarea aceea...si akuma iti intarzie...si mie mi-a intarziat foarte mult si am si inceput sa iau anticonceptionale. deja iau de peste un an si nu am avut niciodata probleme...le recomand oricui...stai linistita ca iti va veni..
am o intrebare.poti ramane insarcinata in timpul penetrari?in cazul in care p degetele baiatului ajunge sperma??? si daca degetele sunt introduse in vagin?ast raspuns :)
va rog frumos ajutati ma:((.Am luat postinor dupa un contact sexual neprotejat, la 5 zile dupa au inceput sangerari asemanatoare si cu aceleasi simptome ca ale ciclului menstrual.Problema este k de 6 zile nu mai imi trece, sangerez ca la ciclul menstrual.Tin sa mentionez k am fost racita.M, i e tare frica k nu mai imi trece sangerarea.Ce ar putea fi???multumesc
Buna ziua ! am si io o intrebare de la ce varsta se poate folosi Postinor 2 ??
Multumesc!
Multumesc!
Buna ziua am si eu o intrebare, pe data de 6 luna acesta am avut un contact sexual cu prietenul meu, si s-a rupt prezervativul, el zice ca nu a ejaculat in mine, dar totusi am luat Postinor2 asa cum scrie si in prospect, si astazi (11 aprilie) mi-au aparut niste sangerari. credeti ca dureaza cateva zile? credeti ca asta ar influenta sa imi vina menstruatia la sf de luna asa cum imi venea pana acum? sau exista riscu sa fiu insarcinata????
@ ingerasmeu, riscul sa fi insarcinata este mult prea mic daca ai luat pastilele repejor dupa contact. acea sangerare poate tine 1-2-3-4 zile, depinde de organism, si poate influenta si menstruatia, repet, depinde de organism, unora le poate lua chiar pana la 6 luni sa regleze menstra iar, altele sa nu aiba nici o problema, sti vb aia cum ti.o fi norocul.
@ varroo. !!!! !! SE POATE RAMANE INSARCINATA DACA TI.A INTRODUS DEGETELE IN VAGIN, SI PE ELE ERA SPERMA CUM ZICI TU. CA SA RAMAI INSARCINATA NU TREBUIE SA ISI BAGE EL @#$% SI SA ISI DEA DRUMU EXPRE !
ok mersi mult :-(cam tarziu am primit raspununsul dar sa speram ca totul va fi bn:-|
Cam tarziu raspunsul, deoarece nu stau tot timpul pe forum, se intampla sa nu intru zile in sir, saptamani, dar cand vad ceva, si pot sa raspund, raspund..
Totul o sa fie bine daca nu te.ai atins cu sperma sau lichid seminal care poate si el sa contina spermatozoizi, in zona vaginului. daca da... or sa fie niste semne de intrebare si niste stres pana la viitoarea menstra. sa auzim de bine.
Totul o sa fie bine daca nu te.ai atins cu sperma sau lichid seminal care poate si el sa contina spermatozoizi, in zona vaginului. daca da... or sa fie niste semne de intrebare si niste stres pana la viitoarea menstra. sa auzim de bine.
Buna.Am nevoie de un raspuns.Am avut contact sexual cu prietenul meu, iar dupa finalizare, el a spus ca simte ceva umed in zona penisului.(initial am banuit ca dn cauza lichidului care curge d l mn)am verificat si prezervativul nu era rupt.sunt destul de ingrijorata, nu shtiu daca sa iau pilula, momentan nu au trecut nici 24 de ore de la contact. Un sfat, te rog.multumesc
hello..am shi eu o intrebare. Am luat anticonceptionale novynette cam 3 ani si am facut pauza cateva luni (octombrie a fost ultima luna in care am luat), stiam ca imi deregleaza menstruatia rau de tot..asa a fost dar mi'a venit in fiecare luna totusi cu intarzieri sau mai devreme (maxim 14 zile intarziere fata de cele 28 de zile de cand luam anticonceptionale). in luna ianuarie am avut un mic accident de rupere de prezervativ dar nu a apucat sa ejaculeze si am administrat la interval de 1 ora sau 2 corect postinor2. De atunci menstruatia mea este mai putina (cantitativ) dar am avut de fiecare data menstruatie(adica de 3 ori pana acum) tot asa cu intarziere sau mai devreme, durata este tot de 5 zile. Am facut acu 2 sapt un test de sarcina si a iesit negativ, nu am niciun simptom de sarcina, dar totusi ma intreb e vreo sansa sa fii ramas insarcinata?
Va rog mult sa'mi raspundeti. Multumesc.
Va rog mult sa'mi raspundeti. Multumesc.
Buna! Am doar 17 ani si prietena mea la fel... acuma cateva zile, in data de 8 Iunie am avut un contact sexual neprotejat dar nu am ejaculat, dupa ceva timp am luat si prezervativul. Dupa ce am terminat actul sexual mi-a fost frica de lichidul pree-ejaculator care ar putea sa contina spermatozoizi. A doua zi la 23-24 de ore am convins-o pe prietena mea sa ia Postinor 2. Le-a administrat corect dupa cum scria pe prospect si a avut "un fel de menstruatie". In 11 Iunie acea menstruatie aproape ca a disparut dar inca persista si azi 13 Iunie. Peste cateva zile trebuie sa ii vina menstruatia propriu-zisa. Imi spuneti si mie cata sansa imi da Postinor 2 ca prietena mea sa nu fie gravida! Sunt foarte ingrijorat mai ales ca avem 17 ani. As dori daca se poate sa imi raspunda Domnul Doctor Mihnea Dragomir! (Raman dator vandut daca ma ajutati!)
buna ziua, am si eu o intrebare daca imi puteti raspunde;acum 20 de zile am facut o intrerupere de sarcina, si la primul contact sexual dupa prezervativul sa rupt.Am luat postinor2, si intrebarea mea era daca este posibil sa raman iar insarcinata, avand in vedere ca postinorul l-am luat cam la 30 min dupa contact? multumesc!!!
mersi mult crissa23.Teoretic si eu as zice ca nu, dar practic, cine stie.ma tot gandeam, depinde, cand am avut ovulatia, dupa avort(daca are vreo influenta lucrul asta;)am avut ghinion, asta e, , dar acum ramane doar sa astept.mersi inca o data crissa
Buna ziua.Sunt noua pe site si as vrea sa ma lamuriti intr-o problema.Am 23 ani si am alaptat 11 luni mai exact pana in mai.Pe 17 mai am avut prima zi de ciclu.De atunci pana pe 18 iunie nu am mai avut contact sexual.Pe 4, 5, 6 iunie am fost la urgenta diagnosticata cu probleme de fiere(ameteam, nu vedeam prea bine si dureri de cap).Mentruati nu mia venit desi trebuia sa vina din cate stiu eu pana pe maxim 20 iunie.Am avut un contact sexual pe 19 iunie.Atunci a ramas prezervativul in mine si din aceasta cauza am luat dupa 36 ore o pastila de Postinor si dupa 12 ore pe adoua.Ce sanse sunt sa fi ramas insarcinata si e posibil sa nu-mi fi venit pana acum din cauza problemelor de fiere si a strsului?Am fost internata cu copilul in spital si a fost o perioada foarte grea.
Va rog sa ma ajutati!
Va multumesc anticipat!
Va rog sa ma ajutati!
Va multumesc anticipat!
Intrebarea mea este:
1. Eu fiind baiat, in datorita preludiului mi s-a format un lichid alunecos pe varful penisului, iar prietena mea, din aceleasi motive, era deja umeda. A inceput actul sexual, ea s-a terminat, iar eu m-am terminat afara. DAR datorita lichidului ce l-am avut pe varful penisului, e posibil sa ramana insarcinata?
Dupa aceasta, a luat postinor 2, dar cam la 80 ore de la actul sexual, si acum dupa 8 zile nu au aparut sangerari, sau altceva, decat parca a doua sau a treia zi niste dureri de burta destul de mari.
Mentionez ca asta se intampla in 27-30.06.2010, tocmai in perioada fertila.
Este oare posibil?
2. Aseara s-a intamplat din nou, tot neprotejat, ea nu s-a terminat, dar m-am terminat eu, afara din ea, pe burta ei, si s-a ridicat din greseala inainte sa se stearga, si a curs putina sperma pe vaginul ei, in partea exterioara a lui bineinteles. E posibil sa creeze probleme? Mentionez ca asta se intampla in data de 8.07, cu aproximativ 5 zile inainte de ciclul normal
p.s. Ciclul normal i-a venit in data de 14, iar ea sustine ca daca nu apar dereglari in vine tot in 14 si luna aceasta.
Va multumesc!
1. Eu fiind baiat, in datorita preludiului mi s-a format un lichid alunecos pe varful penisului, iar prietena mea, din aceleasi motive, era deja umeda. A inceput actul sexual, ea s-a terminat, iar eu m-am terminat afara. DAR datorita lichidului ce l-am avut pe varful penisului, e posibil sa ramana insarcinata?
Dupa aceasta, a luat postinor 2, dar cam la 80 ore de la actul sexual, si acum dupa 8 zile nu au aparut sangerari, sau altceva, decat parca a doua sau a treia zi niste dureri de burta destul de mari.
Mentionez ca asta se intampla in 27-30.06.2010, tocmai in perioada fertila.
Este oare posibil?
2. Aseara s-a intamplat din nou, tot neprotejat, ea nu s-a terminat, dar m-am terminat eu, afara din ea, pe burta ei, si s-a ridicat din greseala inainte sa se stearga, si a curs putina sperma pe vaginul ei, in partea exterioara a lui bineinteles. E posibil sa creeze probleme? Mentionez ca asta se intampla in data de 8.07, cu aproximativ 5 zile inainte de ciclul normal
p.s. Ciclul normal i-a venit in data de 14, iar ea sustine ca daca nu apar dereglari in vine tot in 14 si luna aceasta.
Va multumesc!
Am si eu o intrebare.Am avut un contact sexual neprotejat dupa 2 saptamani de la trecerea menstruatiei, iar in timpul contactului, prezervativul s-a rupt si prietenul meu a ejaculat in interior.daca administrez postinor 2 dupa 10 ore de la contact mai exsista riscu de a ramane insarcinata?un raspuns va rog...
Am si eu o intrebare.Am 17 ani si jumatate si in timpul actului sexual prezervativul s-a rupt iar partenerul meu a ejaculat fara sa isi dea seama ca prezervativul s-a rupt.au trecut 12 ore si inca nu am luat nici o pastila de urgenta.ce credeti ca ar trebui sa iau?postinor 2?avand in vedere ca au tecut 17 zile de la prima zi a menstruatiei credeti ca e posibil sa raman insarcinata?va rog sa imi dati un raspuns cat mai repede cu putinta...Va multumesc anticipat.
cel mai bine e sa iei ceva..postinor 2 e cel mai indicat...insa va avea efecte secundare..eu am avut...mi-a intarziat urmatoarea menstruatie 2 saptamani...dar tot mai bine decat o sarcina...eu nu am incredere in ghicirea zilelpr in care esti cel mai fertila...a zilelor in care se zice k nu poti ramane insarcinata...nu cred...atata timp kt contactul a fost unul neprotejat...sau in fine s-a rupt prezervativul...ejacularea a avut loc in interior...la mine inseamna o posibila sarcina...nu putem stii knd se intampla...sunt care incearca ani de zile sa faca un copil si nu reusesc si se intampla ca persoane care o fac o singura data neprotejat sa ramana insarcinate. dak nu iti doresti un copil...cel mai bine e sa te protejezi..in cazul tau sa folosesti postinor... bafta!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi gravida?
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 7pot fi insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 5sarcina dupa avort.help pls!!!!
- 4este sarcina?
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 7Diane 35 si sarcina
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 1Sarcina ?
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Este posibila sarcina?
- 11Ciclu întârziat
- 0Perioada Menstruala
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? postinor prezervativul rupt