sunt insarcinata?

am avut menstruatia nereglata, imi venea la cateva luni diferenta, am fost la doctor sa fac ecografie si mi-a spus ca nu de jos mi se trage aceasta dereglare.mentionez ca mi-a venit ciclu pe 16 Martie, iar pe 8 aprilie am inceput sa iau anticonceptionale.stiu ca le-am luat aiurea, tocmai asta e problema.am luat anticonceptionale triquilar 14 zile, insa prietenul meu si-a dat drumul in mine de cateva ori timp de 4 zile, dar in timpul asta am luat anticonceptionale, Le-am oprit insa cand am inceput sa am stari de voma, ameteala, de cand ma trezesc pana seara.poftesc la alimentele care inainte nu puteam sa le pun in gura, sani sunt umflati si s-au intarit si areola parca s-a marit si au aparut niste chestii ca boaba de mazare si vizibil sunt si niste vene de pe sani care acuma au aparut.Am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative insa a trecut doar 1 saptamana. Pot sa fiu insarcinata?simptomele sunt la fel ca la o persoana insarcinata insa daca am luat anticonceptionalele as fi putut sa raman?
4 comentarii

Este posibil deoarece antic, nu sunt sigure 100% te-as sfatui sa iti faci un test de sarcina, numai bine!

Cel mai probail esti insarcinata, repeta teste de sarcina (2 pt siguranta), hormonii de sarcina apar in urina cam la 10 zile de la fecundatie!!!

A si inca ceva, anticonceptionalele nu au nici un efect daca nu sunt luate la timp dupa prescriptia medicului!

Dar anticonceptionalele pot avea efect negativ asupra copilului?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot avea un bebet?
- 9Jocuri erotice in cada
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 4pot ramane insarcinata daca nu a ejaculat "inauntru"?
- 3Exista riscul de a fi ramas insarcinata?
- 5Este posibil sa ramai insarcinata asa?
- 1sunt insarcinata?
- 1Sarcină sau nu?
- 3sarcina sau nu?
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 1Insarcinata sau nu?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 10gravida?
- 0Poate fi sarcina?
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
- 0Cand are loc ovulatia?
- 1Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: