postinor2

373 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 12 13 Înainte ›
0
04-09-2009, ora 11:54
adin
Nu este medic/terapeut
adin
Buna asi vrea sa stiu cateva informatii, cine ma poate ajuta?eu si cu prietena mea am facut sex, in timp ce faceam sex mi alunecat prezervativul de pe penis si am ejacuat in ea, deci incidentul a avut loc 02/08/2009 iar prietena mea a luat postinor 2, ieri dimineata va avea un efect postinor 2?deci vreau sa stiu prietena mea va ramane insarcinata?astept raspunsul cat mai repede posibil, va multumesc.
0
04-09-2009, ora 11:56
adin
Nu este medic/terapeut
adin
Buna asi vrea sa stiu cateva informatii, cine ma poate ajuta?eu si cu prietena mea am facut sex, in timp ce faceam sex mi alunecat prezervativul de pe penis si am ejacuat in ea, deci incidentul a avut loc 02/09
/2009 iar prietena mea a luat postinor 2, ieri dimineata va avea un efect postinor 2?deci vreau sa stiu prietena mea va ramane insarcinata?astept raspunsul cat mai repede posibil, va multumesc.
0
04-09-2009, ora 11:57
adin
Nu este medic/terapeut
adin
data corecta este 02/09/2009
0
15-09-2009, ora 16:51
wizard2414
Nu este medic/terapeut
wizard2414
Buna,
As dori si eu sa va intreb ceva si daca se poate sa ma si lamuriti in legatura cu Pastila de a2-a zi(Postinor2), vreau sa stiu daca sunt sanse sau nu sa ramana insarcinata prietena mea(nu ne dorim nici unul sa se intample asa ceva)
In data de 15.09.09 la ora 24 si ceva am facut dragoste(sex) cu prietena mea, am folosit protectie, dar spre final s-a rupt prezervativul si am ejaculat inauntru(nestiind ca prezervativul se rupsese) dupa ce am vazut ce sa intamplat, am fugit repede la o farmacie si am luat Postinor-2, prietena mea a luat prima pastila pe la ora 01in aceeasi noapte, dupa care pe ce-a de a 2-a pastila a luato dupa 12ore(exact cum scrie in prospect, adica la ora 13ziua),
Contactul sexual sa intamplat inainte cu o zi sa ii vina menstruatia(are un ciclu putin neregulat), dar azi tot in data de 15.09.09(dupa-amiaza, asta dupa ce a luat ambele pastile cum era recomandat) mi-a spus ca ia venit menstruatia(pentru ca ea avea deja durerile de burta de vre-o cateva zile)!
As dori sa stiu daca se poate sa ma lamuriti, daca sunt sau nu sanse sa fi ramas insarcinata prietena mea, am motive sa ma ingrijorez???(oricum suntem destul de speriatii amandoi)
astept raspuns daca se poate,
multumesc
0
15-09-2009, ora 17:44
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
pai...a luat pastila deci nu e o problema...mai ales ca era si inainte de ciclu...se zice ca nu poti ramane insarcinata dak esti inainte cu vreo 4-5 zile de ciclu si tot atatea dupa ciclu, dar nu e sigur...oricum ea a luat pastila corect desi cred k degeaba...dak a doua zi i-a vebit ciclul. Stati linistiti ca nu va ramane...dar ii va intarzia cu siguranta ciclul in lunile urmatoare...e un efect al postinorului. Bafta
0
15-09-2009, ora 17:52
wizard2414
Nu este medic/terapeut
wizard2414
multumesc pentru raspunsul promt, da cand sa intamplat evenimentul neplacut a fost chiar inainte de menstruatie, chiar azi dupa cum am si zis mai sus, ma sunat si mi-a spus ca ia venit menstruatie care era pe drum sa zic asa, pt ca avea deja durerile menstruale si inainte de a avea contactul sexual, deci in concluzie putem sa ne mai linistim putin si sa nu mai fim asa de stresati?, e bine atunci, oricum peste 2-3 sapt am zis sa faca si un test de sarcina, asa pentru siguranta noastra, sa stim ca totul este ok.
0
23-09-2009, ora 23:55
Anngela
Nu este medic/terapeut
Anngela
buna!am si eu o nelamurire.iau anticonceptionale de 8 luni si pana acum nu am avut probleme cu dereglarile de menstruatie insa acum fac un tratament cu cervugid ovule de 4 zile si mi-a venit menstruatia cu 10 zile inainte.ce e in neregula?
0
25-09-2009, ora 16:10
sweet.dreams
Nu este medic/terapeut
sweet.dreams
am si eu o intrebare:(.sper sa ma ajutati...am avut un contact sexual dar din nefericire a ramas prezervativul la mine... m-am ridicat fara sa-mi dau seama ca a ramas:( nu stiu sigur daca a intrat sperma in vagin pt ca am gasit o pata umeda pe cearsaf si prietenul meu a spus ca nu era prea multa sperma...l-am scos si pe urma m-am spalat repede..am luat si postinor2 ca sa fiu sigura(mentinonez :cu o zi inainte mi se incheiase perioada de sangerare...si eu am un ciclu regulat deci dupa calcule eram in perioada nefertila)am facut vreo 5 teste..toate negative..maine ar trebui sa inceapa perioada sangerarii...stiu ca ar putea intarzia din cauza postinorului:(sau din cauza altor factori..dar sunt tare speriata..va rog sa-mi raspundeti
0
12-10-2009, ora 09:58
loredana2008
Nu este medic/terapeut
loredana2008
buna dimineata
am si eu o mare problema, pe data de 19octombrie am avut un contact neprotejat cu iubitul meu, dar nu a terminat in mine, pe data de 11 oct am avut mensta si mi s-a terminat pe 15, problema este ca mi-a intarziat deja si nici nu da semne sa apara normal ciclul meu de 28 de zile, am facut un test si a iesit negativ, dar totusi nu imi vine, oare ce se inrtampla?si inca ceva nu am o viata sexuala prea activa, ce ma sfatuiti sa fac sunt foarte speriata.va multumesc mult si ast raspunsurile voastre
0
28-10-2009, ora 09:29
un om
Nu este medic/terapeut
un om
buna..am avut un contact sexual cu prietena mea..ea fiind virgina..prima data a fost numai un act sexual dupa si nu am ejaculat in ea...imediat a doua zi am mai avut un act sexual insa acuma l-am avut si pe al doilea...si ea era cam ingrijorata ca s-a umezit dintr-o data crezand ca am lasat in ea...si ca sa o linistesc am luat postinor2 i-am dat o pastilutza dupa 10 ore de la ultimul contact sexual si apoi una dupa 12 ore...insa dupa a doua pastilutza a avut stari de voma si greturi o dureau sanii (nu prea afost mancat nimic dupa ce a luat pastilutza a 2 a)nu a vomitat s-a culcat iar a doua zi iar a avut stari de ameteala si de voma...sa fie tot din cauza pastilutzei sau ca nu a mancat k nici dim nu a mnacat mai nimic?pe prospect scrie ca dupa 24 de ore de la administrare ar trebui sa ii dispara simptomele astea de greata si dureri de cap...va rog un raspuns va mutumesc
0
28-10-2009, ora 12:28
un om
Nu este medic/terapeut
un om
acum e mai bine nu mai are starile alea...e doar obosita
0
28-10-2009, ora 23:29
yulikaaa
Nu este medic/terapeut
yulikaaa
As avea o si eu niste intrebari.. am avut un contact sexual pe 20 octombrie si s-a rupt prezervativul, eram in a3a zi de menstruatie, si am luat postinor2 a doua zi(mai luasem si in urma cu 2-3 luni).. am vrut sa fiu sigura pentru ca el ejaculase in mine. Dupa asta ciclul mi-a mai tinut vreo 2 zile, a avut o zi de stagnare, nu a mai curs deloc, dupa care iau am avut 5 zile, iar apoi am avut 6 zile cam asa scurgeri maronii destul de abundente. Am mai avut de atunci unele contacte sexuale protejate, dar si unele penetrari fara ejaculare scurte fara prezervativ, iar duminica 20 noiembrie am avut un contact sexual si s-a rupt iar prezervativul, dar prietenul meu nu a ejaculat in mine. Sunt foarte speriata pentru ca deja am o intarziere destul de mare, de regula imi vine ciclul in fiecare luna pe 18, dar au mai fost si perioada acu vreo 6-7 luni in urma si chiar si mai inainte in care nu aveam cate 2-3 luni. Vreau sa stiu daca pot fi insarcinata sau poate fi un efect advers al potinorului.
0
29-10-2009, ora 00:49
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Mai degraba este un efect advers al Postinorului, dar nici ipoteza unei sarcini, desi improbabila, nu poate fi, deocamdata, exclusa. Si datele prezentate sunt eronate, cum adica ati avut contact sexual pe duminica 20 noiembrie ? Suntem inca in octombrie. Daca ati vrut sa spuneti 20 octombrie, iar nu iese la socoteala, fiindca nu era duminica.
0
29-10-2009, ora 18:58
yulikaaa
Nu este medic/terapeut
yulikaaa
imi cer scuze 20 septembrie, tocmai de aia sunt speriata
0
29-10-2009, ora 19:09
yulikaaa
Nu este medic/terapeut
yulikaaa
asta este a11a zi de intarziere
0
09-11-2009, ora 16:04
amariutei
Nu este medic/terapeut
amariutei
tot o intrebare am si eu.am devenit activa sexual recent si ultima data a fost fara prezervativ desi nu a ejaculat pentru linistea mea am luat postinor 2.de cand sunt sctiva am niste durezi de burta asemanatoare cu cele de dinaintea ciclului si o usturime in partea stanga.am aceste simtome deoar cand sunt stresata.intrebarea este sunt simptome ale unei boli sau sunt doar psihosomatice.si 2 exista sanse de o posibila sarcina?
0
11-11-2009, ora 13:32
MelindaG
Nu este medic/terapeut
MelindaG
Salutare. Am avut un contact sexual, din pacate s-a rupt prezervativul. Dupa aproximativ 1 ora am luat prima pastila de postinor2, dupa 12 ore am luat si pe a2a dar dupa jumatate de ora am vomat si mi-a fost rau. Ce ar trebui sa fac in acest caz?
0
30-11-2009, ora 22:05
real
Nu este medic/terapeut
real
problema este urmatoare.am avut un contact sexual de ceva vreme...am utilizat postinor conform prospectului.nu am avut sangerari cum scria.Bine, intradevar am inteles faptul ca nu neaparat apare aceea sangerare, si nu asta e problema.Mensrtuatia mi-a venit mai repede decat trebuia...dar acum ar fi trebuit sa vina si a doua menstruatie de atunci dar nimic.maine ar fi o luna de la cealalta.Acum vreo 4 zile am avut si o senzatie de voma.Intradevar eram racita...dar oricum.exista vreo sansa sa fiu insarcinata?:-ss
0
07-01-2010, ora 20:19
MarianaF
Nu este medic/terapeut
MarianaF
Salut! Am si eu o nedumerire : am intretinut relatii cu partenerul meu si s-a rupt prezervativul. La vreo 30-40 de minute am luat Postinor 2 si apoi la cele 12 ore. Asta s-a intamplat ieri, 6 ianuarie. Menstruatia ar trebui sa-mi vina prin 17-18 sau poate mai incolo putin. Am menstruatie neregulata si de aceea nu sunt sigura de data. Daca am luat pastilele cum trebuie, exista vreo posibilitatea sa raman insarcinata? Si cam peste cate zile ar trebui sa-mi apara acea sangerare din cauza medicamentului? Va rog sa ma ajutati. Multumesc mult!
0
08-01-2010, ora 14:00
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
salut, pentru real, mie mi-a intarziat destul de mult dupa ce am luat postinor, dar dak l-ai luat cum scria pe prospect stai linistita k nu esti insarcinata.
pentru MarianaF dak le-ai luat corect nu ai de ce sa iti faci griji, iar sangerarea aceea e posibil sa nici nu iti apara...eu am avut-o...km la 3-4 zile nu mai tin minte exact, si m-a tinut destul de mult...k initial am crezut k e menstruatie..;)) si mi-a intarziat menstruatia destul de mult dupa...
0
08-01-2010, ora 20:11
MarianaF
Nu este medic/terapeut
MarianaF
Mersi mult! Sper sa iasa totul bine :-ss Sincer, inca sunt speriata si ingrijorata :|
0
28-01-2010, ora 21:56
adythy
Nu este medic/terapeut
adythy
sunt la 2 a experienta de postinor2 si acum ca si prima data cand am luat postinor la cateva zile dupa administrarea postinorului2 m am trezit cu scurgeri nu sangerari si chiar neplacute iar cand am mers prima data la medic cu aceasta problema nu ma lamurit deloc care ar fi cauza si daca scurgerea se trage de la postinor 2 mai mult o ridicare din umerisi sa recomandat flamexin flagylclotrimazol tinizol.asadar as vrea sa stiu daca scurgerea se datoreaza postinorului 2?multumesc
0
13-02-2010, ora 11:25
s.ana
Nu este medic/terapeut
s.ana
Domnule doctor, (am luat anticonceptionale YAZ recomandate de un medic ginecolog-dupa consultatie- timp de 3 luni, si le-am terminat pe data de 28 ian., pe 27 ian mi-a venit mentruatia, am luat o pauza in speranta ca n-o sa mai am durerile de burta din trecut, acum dupa ce am urmat un tratament de 3 luni cu anticonceptionale.
Menstruatie-de pe 27 ian- m-a tinut aprox.5 zile, dar am mai avut si niste scurgeri, cand ieseam la frig, nu stiu exact despre ce a fost vorba, eu am banuit ca e din cauza opririi tratamentului cu anticonceptionale).

Pe data de 7 feb am avut un contact sexual si ne-am protejat cu prezervativ, care s-a rupt, dar prietenul meu nu a ajuns la final, nu a ejaculat, dupa medota calendarului(pe care n-am folosit-o niciodata) eram in acele 10 zile dupa terminarea menstruatiei in care poti face sex neprotejat si nu se intampla nimic, totusi, am luat Postinor 2( am mai luat aceste pastilute pe 17 oct. 2008 din aceiasi cauza), si acum dupa 5 zile am dureri de burta si un fel de scurgere de culoarerosie(cred ca mi-a venit menstruatia (am inteles ca doar 65% dintre femeile care iau aceasta contraceptie de urgenta au aceste simptome) si vroiam sa va intreb
1.Si-a facut efect Postinorul?
2.E normal sa-mi fi venit menstruatia atat de repede pe( 12 feb), avand in vedere ca am avut si pe 27 ian?
3.Urmatorul ciclu menstrual il voi calcula in functie de acesta?
4.Exista vreo posibilitate sa fi ramas insarcinata?
am uitat sa va precizez am 20 ani si 6 luni si cu prietenul actual sunt de 2 ani si 2 luni. astept raspunsul dumneavostra. va multumesc anticipat
0
16-02-2010, ora 20:22
Io0nut
Nu este medic/terapeut
Io0nut
AM nevoie repede de ajutorulm vostru.. am intretinut relati sexuale neprotejate cu prietena mea.. a luat postinor 2 dupa 2 ore de la actul sexual.nu a aparaut nici o sangerare...:| ciclu ia venit regulat dupa 7 zile dar a tinut doar 2 zile :-?? sunt sanse sa fie insarcinata..Va MUltumesc..!
0
18-02-2010, ora 01:26
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Ciclul ia venit regulat dupa 7 zile ? pai acea sangerare de care zici tu poate aparea intre 5 -7 zile. si de aceea voi cand ati facut.o poate sa nimerit sa o faceti si sa luati pastila in apropierea menstruatiei obisnuite[ a datei /perioadei a lunii ei ma refer.. ] ce credeai ca sangerarea apare la cateva ore dupa administrare sau 1 zi ? scrie clar in prospect.
Sanse sa fie in sarcinata nu sunt, avand in vedere ca ati luat pastila repede, asta in cazul in care nu a eliminat.o ea prin voma sau scaune moi la scurt timp dupa ce a inceput sa administreze.
Aaa si pastilele sunt destul de sigure, gen 99% atunci cand pastila este luata in maximum 12 ore dupa actul sexual, 1 femeie din 100 (dupa alte date, 2-3 femei din 100) vor ramane însarcinate... sunt cazuri RAAAAAAAARE dar nu si imposibile.(ca o mica paranteza aici, Nu se recomanda folosirea lor decat de cel mult 2-3 ori pe an! )..Avand in vedere ca a fost rapida si a luat pastila, nu e problema, stai linistit, dupa cum am mai mentionat mai sus. Sa auzim de bine !
0
18-02-2010, ora 01:30
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
Ps: pt linistea voastra, sa mai scapati putin de stres, faceti un test de sarcina barza, si vedeti..va pup.
0
18-02-2010, ora 21:00
nicollle
Nu este medic/terapeut
nicollle
Buna ziua. am si eu o problema si vreau sfatul d-vs..pe 10 ianuarie mi-a trecut menstruatia iar pe data de 15 am avut un contact sexual protejat, dar ghinionul a fost ca prezervativiu s-a rupt. am fost imediat la o farmacie mi-am cumparat pastila de a 2a zi Postinor2si am administrat-o dupa 1h apoi dupa 12 ore cea de a doua pastila cum este scris pe prospet.acum pe10 februarie ar fi trebuit sa imi vina ciclul.. dar cum am citit pe prospect este posibil sa imi intarzie 5 zile.au trecut deja 8 zile si nu mi-a venit menstruatia.Am facut 2 teste de sarcina iar ambele au iesit negative.imi este teama de ce intarzie menstruatia atat de mult...va rog sa imi raspundeti.Multumesc!
0
18-02-2010, ora 21:22
nicollle
Nu este medic/terapeut
nicollle
imi raspunde si mie cinevaa?:D:Dva roog:(
0
19-02-2010, ora 19:59
Issa23
Nu este medic/terapeut
Issa23
sa inteleg ca tu ai o menstruatie regulata.. postinorul o poate deregla, si nu, depinde de fiecare organism, dupa administrarea postinorului trebuie sa apara acea "menstra falsa" cum se spune. dar dupa cum mai spuneam si in niste comentarii mai sus, foarte putine femei dupa administrare pot ramane insarcinate.. eu nu cred ca este vorba de o sarcina in caz ca te gandeai, ci o dereglare.. mai asteapta si vezi, de regula dupa 2-3 sapt de la instalare se vede o sarcina. daca ar fii. mai asteapta si tu nitel, nu te panica.
0
19-02-2010, ora 22:17
nicollle
Nu este medic/terapeut
nicollle
crissa23" multumesc de lamurire:D da am avut si acea menstra falsa dupa administrarea postinorului.am vazut in comenturile de mai sus k este posibil sa fie o dereglare.da am menstruatia regulata de obicei. sper sa fie bine.multumesc ptr sfat:*
Adaugă un comentariu / răspuns
373 comentarii 1 2 ..... 567 ..... 12 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •