pot fi insarcinata?

23-02-2009
catalinutza
Nu este medic/terapeut
catalinutza
Luna trecuta la 1 saptamana dupa menstruatie am avut un contact sexual neprotejat. Partenerul meu nu a ejaculat in mine. Luna aceasta, ar fi trebuit ca menstruatia sa-mi vina pe data de 16 si nu mi-a venit. Am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Este posibil sa fiu insarcinata? Care pot fi cauzele intarzierii menstruatiei?
7 comentarii
0
23-02-2009, ora 17:43
*andreea*
Nu este medic/terapeut
*andreea*
In primul rand din cate stiu eu in primele 6/7/8 zile nu ramai dar depinde de organismul fiecarei fete.
In al doilea rand poate sa-ti intarzie din cauza unei eventuale raceli!
Maine dimineata cumapara un test si fa-l cu prima urina si daca iese tot negativ mergi si l aun control
0
23-02-2009, ora 17:45
catalinutza
Nu este medic/terapeut
catalinutza
multumesc :)
0
23-02-2009, ora 18:11
*andreea*
Nu este medic/terapeut
*andreea*
ptr putin
0
23-02-2009, ora 18:11
*andreea*
Nu este medic/terapeut
*andreea*
:*
0
23-02-2009, ora 20:23
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Buna Catalinutza, ia si mergi la un medic ginecolog sa-ti faca o ecografie mai intai, nu vreau sa te sperii, dar eu m-am trezit cu o sarcina de doua luni si asta ptr ca testele ieseau negativ pana cand..ultimul a iesit pozitiv si a doua zi am mers la control...continuare o banuiesti... E spre binele tau sa mergi la medic (majoritatea medicilor sunt foarte ok) astfel poti afla la timp daca este o sarcina sau poti urma un tratament in reglarea ciclului sau cine stie..poate o infectie..un chist ceva..poate fi orice. Cel mai sigur e controlol medical
0
28-02-2009, ora 03:18
andrada 90
Nu este medic/terapeut
andrada 90
axenya imi spui te rog si mie daca testele(cate la nr) pe care le-ai facut le-ai intrebuintat exact asa cum e mai optim, si anume dimineata cu prima urina fara a consuma lichide ori pastile inainte?!
Multumesc anticipat!
0
04-03-2009, ora 21:39
axenya
Nu este medic/terapeut
axenya
Crede-ma ca am fac destule teste de sarcina la viata mea, si culmea nici inainte de culcare nu am baut apa si nici nu am luat medicamente. Stiu foarte bine cum se foloseste un test mai ales ca prospectul iti da toate detaliile in cel mai simplu mod. In perioada cand eram insarcinata am facut 3 teste sure check, ultimul mi-a aratat o linie rosie si inca una roz (nu avea aceiasi intensitate), atunci mi-am dat seama ca era o sarcina. M-am numarat printre acele 0.1/% ghinioniste si in plus, asa ca sa stau eu in dubii, am mai avut si ciclu peste sarcina. Cel mai bine pentru Catalinutza e sa mearga la medic pentru a afla ce se intampla cu organismul ei, cum am mai zis poate fi un chist, o infectie..Medicii din Romania sunt foarte buni. Dupa intamplarea neplacuta am mers la un planning familial unde mi s-a acordat toata atentia. Acum sunt in Spania, am mers si aici la un planning insa..am ramas dezamagita cu cata indiferenta m-au tratat si ce usor mi-au recomandat medicamente fara sa-mi faca o analiza la sange, care -i f imp.(In Romania nu am platit nimic, aici am dat 110 de euro pentru asa zisa consultatie) Experienta asta m-a invatat foarte multe, sper ca cei ce citesc sa invete si ei.Sfat: mergeti la un planning familial
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •