Diane 35 si sarcina
Buzau ziua.
As avea o intrebare... destul de complicata.
Acum cateva zile, eu si iubitul meu am incercat sa avem un contact sexual (eu inca sunt virgina), neprotejat, dar nu s-a putut pentru ca durerea a fost insuportabila.
El nu a ejaculat, dar ma gandesc la lichidul seminal care apare inainte si care contine spermatozoizi...
Ei bine, eu iau diane 35 si dupa cateva cautari pe net, am constatat ca foarte multe persoane spun ca Diane 35 nu are efect anticonceptional, ci doar antiacneic.
In acest caz, ce posibilitate este sa raman gravida ? (Tinand cont de cele spunse mai sus si de faptul ca este posibil acest lucru daca spermatozoizii ajung in regiunea vulvei.)
Va multumesc.
As avea o intrebare... destul de complicata.
Acum cateva zile, eu si iubitul meu am incercat sa avem un contact sexual (eu inca sunt virgina), neprotejat, dar nu s-a putut pentru ca durerea a fost insuportabila.
El nu a ejaculat, dar ma gandesc la lichidul seminal care apare inainte si care contine spermatozoizi...
Ei bine, eu iau diane 35 si dupa cateva cautari pe net, am constatat ca foarte multe persoane spun ca Diane 35 nu are efect anticonceptional, ci doar antiacneic.
In acest caz, ce posibilitate este sa raman gravida ? (Tinand cont de cele spunse mai sus si de faptul ca este posibil acest lucru daca spermatozoizii ajung in regiunea vulvei.)
Va multumesc.
7 comentarii
Nu există nicio oposibilitate să rămâneţi gravidă, deoarece:
-nu există sarcină la virgine.
-Diane 35 este un puternic anticoncepţional.
-nu există sarcină la virgine.
-Diane 35 este un puternic anticoncepţional.
Multumesc frumos pentru raspuns, Domnule Doctor Dragomir. :)
Buna seara,
Eu m un nodul pe lobul drept al tiroidei dar si o acnee f urata. Nu am folosit niciun anticonceptional pana acum, dar tot mai vehement imi sunt recomandate. In ce masura imi pot afecta acestea, nodulul si hormonii?
Va multumesc,
Eu m un nodul pe lobul drept al tiroidei dar si o acnee f urata. Nu am folosit niciun anticonceptional pana acum, dar tot mai vehement imi sunt recomandate. In ce masura imi pot afecta acestea, nodulul si hormonii?
Va multumesc,
Asupra tiroidei, nu se cunoaşte ca anticoncepţionalele să dăuneze cu ceva.
Pe de altă parte, efectele adverse ale tratamentului hormonal cu anticoncepţionale, mai ales luate pe perioade mai lungi de timp, sunt frecvente, pot fi severe şi, ocazional, pot pune viaţa în primejdie. Cele mai serioase dintre ele sunt: sterilitatea, creşterea incidenţei şi gravităţii inflamaţiilor pelvine, cancerul de col, de sâni şi digestiv, accidentele tromboembolice, dismetabolismele.
Anticoncepţionalele pot avea bune rezultate în acnee. Dacă vă decideţi pentru anticoncepţionale, Diane 35 este, probabil, varianta de preferat.
Pe de altă parte, efectele adverse ale tratamentului hormonal cu anticoncepţionale, mai ales luate pe perioade mai lungi de timp, sunt frecvente, pot fi severe şi, ocazional, pot pune viaţa în primejdie. Cele mai serioase dintre ele sunt: sterilitatea, creşterea incidenţei şi gravităţii inflamaţiilor pelvine, cancerul de col, de sâni şi digestiv, accidentele tromboembolice, dismetabolismele.
Anticoncepţionalele pot avea bune rezultate în acnee. Dacă vă decideţi pentru anticoncepţionale, Diane 35 este, probabil, varianta de preferat.
Va multumesc pentru propmtitudinea cu care ati raspuns!
Sper sa fiti in continuare alaturi de noi:).
Un weekend linistit va doresc!
Sper sa fiti in continuare alaturi de noi:).
Un weekend linistit va doresc!
buna seara, ma numesc georgiana si am o intrebare in legatura cu anticonceptionalele diane 35.Eu le iau de un an jumate, ca si contraceptive..ceea ce am inteles ca nu sunt bune deoarece contin multi hormoni???ar trebui sa le schimb??nu am reactii adverse de la ele...nu miam facut analize inainte sa le iau...multumesc
Din moment ce nu aveţi reacţii adverse şi îşi fac datoria, pentru ce să le schimbaţi ?
Ca regulă generală, tratamentele se schimbă dacă merg prost ; se menţin dacă merg bine.
Ca regulă generală, tratamentele se schimbă dacă merg prost ; se menţin dacă merg bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2yasmine... daca fac pauza raman insarcinata?
- 10Anticonceptionalele si menstruatia
- 3Pot fi insarcinata?
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 12anticonceptionalele si orgasmul
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 10posibila sarcina
- 18ce sa fac?
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 4urgent.sunt insarcinata?
- 7menstruatia in timpul ac
- 7Insarcinata sau nu?
- 8Oare am ramas insarcinata?
- 4Karissa 4 folii fara pauza de 7 zile
- 0Risc de sarcina?
- 11Va rog sa-mi raspundeti: exista posibilitatea unei sarcini?
- 1E posibil?
- 3Întârzie menstruația
- 3Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? diane 35
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: