in urma cu 2-3 luni am luat postinor, acum nu mi-a mai venit menstruatia
Buna seara. in urma unui contact sexual neprotejat, in urma cu 2-3 luni am luat postinor. ambele pastile in timpul recomandat. la o saptamana cand am avut acea menstruatie falsa, la sfatul medicului am inceput anticonceptionale zentiva. Am avut dupa 2 saptamani o scurgere usor maronie. A 2 a folie am luato fara pauza, tot la sfatul medicului. Cand am terminat a 2 a folie, in urma cu aproximativ 2 saptamani, vroiam sa fac acea pauza de 7 zile. Avand in vedere ca nu mi-a venit menstruatia nici pana acum, am facut 3 teste de sarcina, ultimul saptamana aceasta, ce as putea sa am? sunt foarte speriata. multumesc
4 comentarii
Ai o dereglare hormonala din cauza nenorocitelor alea de pilule de a doua zi, , , , sunt criminale ptr sistemul endocrin, , , ,
Daca nu esti insarcinata, urmeaza ceea ce ti-a recomandat ginecologul, ia anticonceptionalele asa cum trebuie, cu pauze, chiar daca nu vine menstruatia, in timp iti revii.
Dar numai daca la consult ginecologic ti-a spus ca totul este bine local.
Poti consulta si un endocrinolog.
Sanatate!
Daca nu esti insarcinata, urmeaza ceea ce ti-a recomandat ginecologul, ia anticonceptionalele asa cum trebuie, cu pauze, chiar daca nu vine menstruatia, in timp iti revii.
Dar numai daca la consult ginecologic ti-a spus ca totul este bine local.
Poti consulta si un endocrinolog.
Sanatate!
du-te la un ginecolog. nu stiu daca sarcinile extrauterine se vad in teste pt sarcina. cel mai bn e sa te duci din nou la medic. poate sa nu fie nimic grav dar totusi du-te la medic. sanatate multa si bafta
multumesc mult ! si anticonceptionalele de cand incep sa le iau din nou? leam intrerupt acum 2 saptamani, daca le iau de maine este ok? si pentru protectie in cat timp isi fac efectul?nu pot ajunge la ginecolog pentru ca isi face cabinet particular si nu mai lucreaza momentan. multumesc
Cum scrie pe prospectul lor. Din cate imi aduc aminte, din prima zi de menstruatie. Or, pana nu iti vine, nu stiu cum ar trebuie sa incepi sa le iei, trebuie vazut de ce nu iti vine menstruatia. Daca la ginecolog nu poti merge, la un endocrinolog? Si de folosit prezervativul, nu stii acum cand poate aparea sau nu ovulatia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dupa cezariana, la ultimul ciclu am eliminat 3 fire de ata chirurgicala
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 2postinor 2 urgent!
- 2cand o sa imi vina menstruatia?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 9candida
- 3se afecteaza colonscopie cand ai menstra?
- 4ciclul menstrual
- 6grabirea menstruatiei!
- 4postinor si menstratia?
- 2Menstruatie neregulata
- 1Detalii despre menstruatie. Va rog cititi pana la capat!
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!
- 2menstruatie sau nidatie
- 3menstra fara ovare
- 0Menstruatie la 19 zile
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
- 0Sangerari vaginale
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: