postinor-2-efecte
Acum 3 saptamani am luat postinor-2. A 4 zi de la administrarea pilulei, am avut incep sa am scurgere vaginala, desi menstruatia am avut-o cu o saptamana anterioara. Vreau sa stiu daca e un efect advers, sau e vorba de nidatie. Precizez ca nu sunt documentata in domeniu, dar e vorba de oraganismul meu si vreau sa stiu daca ar trebui sa umblu ca disperata cu testele de sarcina acum prin mana...sau e posibil ca aceasta pilula sa fii cauzat sangerarea :D hielp
3 comentarii
deci documentata sau nedocumentata, ai fi putut intreba la farmacie cand ai luat pastila la ce efect sa te astepti, sau sa citesti prospectul- intotdeauna o sa dea efecte secundare si sangerare in primele cateva zile dupa ce s-a luat pastila, asa actioneaza ea. si s-ar putea sa ai probleme si cu ciclul viitor, pentru ca postinor este ca o furtuna pentru organism, o furtuna hormonala care da peste cap toate mecanismele interne...
buna.am luat si eu postinor2 dupa un contact sexual neprotejat.A urmat la cateva zile dupa acest lucru o sangerare asemanatoare cu ciclul menstrual.dk mi-a venit ciclul la timp { azi 1 Martie} inseamna k totul e ok, nu?postinor si-a facut efectul, nu?Inca cva daca stie cnva sa imi raspunda si la urmatoarea intrebare:ciclul menstrual imi vine in jurul datei d 1, 2 a lunii, si dureaza 6 zile.Care ar fi perioada fertila in acest caz?multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11sex fara prezervativ... dar fara ejaculare
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 2nelamurire postinor:((
- 4Am nevoie urgent de parerea unui medic in legatura cu administrarea de postinor 2
- 6postinor 2 la o saptamana dupa ce mi-a venit menstruatia
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 16Mai am sanse sa fiu fertila?
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 3am luat doar o sg pastila de Postinor... isi face efectul?
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 11nodul la san
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 5sangerari dupa postinor
- 8postinor 2... cat este de eficient?
- 4Pastila de a doua zi, POSTINOR 2
- 11Nu vreau sa iau Postinor 2, oare chiar trebuie in cazul meu?
- 3postinor
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
Mai multe informații despre: postinor