postinor-2-efecte

27-02-2011
colorado_heart
Nu este medic/terapeut
colorado_heart
Acum 3 saptamani am luat postinor-2. A 4 zi de la administrarea pilulei, am avut incep sa am scurgere vaginala, desi menstruatia am avut-o cu o saptamana anterioara. Vreau sa stiu daca e un efect advers, sau e vorba de nidatie. Precizez ca nu sunt documentata in domeniu, dar e vorba de oraganismul meu si vreau sa stiu daca ar trebui sa umblu ca disperata cu testele de sarcina acum prin mana...sau e posibil ca aceasta pilula sa fii cauzat sangerarea :D hielp
3 comentarii
0
27-02-2011, ora 16:19
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
deci documentata sau nedocumentata, ai fi putut intreba la farmacie cand ai luat pastila la ce efect sa te astepti, sau sa citesti prospectul- intotdeauna o sa dea efecte secundare si sangerare in primele cateva zile dupa ce s-a luat pastila, asa actioneaza ea. si s-ar putea sa ai probleme si cu ciclul viitor, pentru ca postinor este ca o furtuna pentru organism, o furtuna hormonala care da peste cap toate mecanismele interne...
0
27-02-2011, ora 16:33
colorado_heart
Nu este medic/terapeut
colorado_heart
Merci de raspuns.. pop :*
0
01-03-2011, ora 21:06
adyana
Nu este medic/terapeut
adyana
buna.am luat si eu postinor2 dupa un contact sexual neprotejat.A urmat la cateva zile dupa acest lucru o sangerare asemanatoare cu ciclul menstrual.dk mi-a venit ciclul la timp { azi 1 Martie} inseamna k totul e ok, nu?postinor si-a facut efectul, nu?Inca cva daca stie cnva sa imi raspunda si la urmatoarea intrebare:ciclul menstrual imi vine in jurul datei d 1, 2 a lunii, si dureaza 6 zile.Care ar fi perioada fertila in acest caz?multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul