postinor si menstruatia

va rog sa ma ajutati! am avut un contact sexual in care sa rupt prezervativul, pe data de 1.01.09.Am luat o pastila de postinor la vreo 8 ore si ink una la 12.Dupa 7 zile mi-a venit aceea scurgere care este provocata de medicament, a durat cam 4 zile.Ciclul trebuie sa-mi vina pe data de 24 01.09(ciclu regulat).Intrebarea mea este daca imi va veni sau nu.? va rog sa ma ajutati
7 comentarii

depinde de organismul fiecăruia

buna seara vreau sa ma ajutati cu ceva..ultima data am avut ciclu in 23 decembrie 2008 si sa terminat in 30 decembrie 2008 si pe data de 8 ianuarie 2009 am avut un contact sexual neprotejat si dupa 23 de ore am luat postinor si cealalta la 12 ore si astazi e a 5 zi si nu mia venit acea scurgere.poate sa fie vorba de sarcina?am avut mici simptome oboseala..dureri de burta greturi... VA ROG SA MA AJUTATI

pt myny: nu trebuie sa ai scurgerea aceea neaprat. sunt difereite efecte secundare ale pastilei... citeste pe prospect daca il mai ai

Pentru raluk : ciclul iti va veni dar e posibil ca sa nu-ti vina chiar pe 24.Numai bine!

Pentru mymy: nici tu nu esti insarcinata, dar vei avea dereglari de ciclu.Numai bine!

sa stii ca toate pastilele acestea pe care le iei acum iti vor produce mari dereglari ale organismului, odata cu trecerea timpului.
eu aplic de mai multi ani o metoda garantata 100 % sa nu ramai insarcinata
aceasta metoda se numeste CONTINENTA SEXUALA
eu aplic de mai multi ani o metoda garantata 100 % sa nu ramai insarcinata
aceasta metoda se numeste CONTINENTA SEXUALA

buna ziua.ultima oara cand mi-a venit a fost data de 13.01.2009.si ultima zi a ciclului a fost data de 19.01.2009.ultimul contact sexual l-am avut pe data de 24 ian spre 25.am luat pastila de a 2 zi dupa 24 ore de la actul sexual.actul sexual in sine a fost facut cu prezervativ.dar a fost un moment cand a introdus penisul putin(doar capul) avand pe el lichid prespermatic.exista vreun risc sa raman insarcinata?.tinand cont ca am luat pastila...va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intrebare
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 4Am nevoie urgent de parerea unui medic in legatura cu administrarea de postinor 2
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 3Postinorul afecteaza sarcina
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 8s-a rupt prezervativul
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 14pot fi insarcinata chiar daca mi-a venit ciclul?
- 6Tratament pentru candidoza - il pot face si in timpul menstruatiei?
- 9Metoda calendarului - cat de eficienta?
- 4prezervativ rupt, Postinor 2, scurgeri maronii
- 2postinor 2
- 1S-a rupt prezervativul
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 0Problema sex
- 0S-a rupt prezervativul, ajutor!!!
Mai multe informații despre: postinor prezervativul rupt ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: