am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile

eu si prietenul meu suntem amandoi virgini.intr-o seara ne-am "jucat" iar el si-a frecat mana de penis apoi cu aceias mana a pus mana pe vaginul meu.am citit k totusi acolo se gaseste un lichid ce contine spermatozoizi si e posibil sa mi fi introdus in vagin. plus k am si stat deasupra lui fara sa facem sex calumea. a doua zi am inceput sa citesc pe net si m-am speriat k ar fi posibil sa raman asa k am luat postinor 2.am inteles k dupa 5 zile trebuia sa imi vina ciclul dar au trecut 7 zile si nimik.doar niste scurgeri maroni si ieri cateva rosi.in rest maro.dar nu pot spune k e menstruatie.am inteles k trebuia sa imi vina k si cum as fi pe stop.intentionez sa fac testul de sarcina.voi ce credeti?as putea fi insarcinata avand in vedere k am luat si pastila si mai sunt si virgina pe deasupra? oare trebuia sa imi vina ciclu normal sau sunt de ajuns aceste scurgeri maro???
4 comentarii

stai linistita k nu esti insarcinata cretzulina, VREAU SI EU SA STIU VA ROG DUPA CAT TIMP DE LA PRIMA ADMINISTRARE POT SA FAC SEX NEPROTEJAT??

ms... eo nu stiu... :D nici nu am de gand sa fac neprotejat...crek incep sa iau anticonceptionale si o sa folosesc si prezervativu pe deasupra :d nui de joaca.. ori asa ori deloc..si mai bn mai astept sa fac si eo 18 ani makr

hai nu fi nesimtit cu jocu tau ma mariuse ;)

vreau sa ma ajutati..am luat yasmin 7luni s luna aprilie le-am intrerupt nu am vrut sa le mai iau, am zis sa iau o pauza.pe 27 aprilie am avut un contact protejat dar prezervativul s-a rupt.prietenul mi-a zis ca nu a ejaculat, dar ca sa fiu sigura dupa 2 ore am luat postinor s apoi dupa 12 ore.pe 30 trebuia sa imi vina ciclu si a trecut o saptamana s nu mi-a venit.mentionez nu am avut acea scurgre..akm am o secretie alba si ma doare burta spatele mai rar dar ma dor..oare se pune problema de vreo sarcina?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 7nelamurire postinor, rog un sfat
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 2Nu mi-a venit ciclu
- 4Menstruatie intarziata
- 3Intarziere menstruatie
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 0Menstruatie intarziata
- 2Întârziere menstruație
- 1Întârziere ciclu
- 2Menstruație întârziată
- 0Ciclu intarziat
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative