prezervativ rupt, Postinor 2, scurgeri maronii
Buna ziua! Pe data de 10 februarie mi-a venit menstruatia iar in ziua de 16 feb. dim. am avut un contact sexual si s-a rupt prezervativul. In seara aia am luat prima pastila de postinor 2 iar dupa 12 ore a doua pastila. Problema este ca in ziua de 22 februarie a inceput sa ma doara burta si am inceput sa am scurgeri maronii. Ar trebui sa imi fac griji in legatura cu efectul acesta secundar al pastilelor? Este vreo probabilitate sa am si alte complicatii, probleme din cauza Postinor 2 sau sa nu imi fac griji? Va multumesc!
4 comentarii
Buna ziua! Dupa administrarea de postinor este posibil sa va vinamenstruatia mai dev si sa aveti mici sangerari intermentruale! Stati linis! Nu este recom sa luati mai mult de 2 dati pastila intr-un an!
Va multumesc! Am mai luat anul trecut prin aprilie, parca asa sau cel tarziu in luna mai, escapelle dar nu am avut sangerari, totul a fost normal. De data aceasta am luat postinor2 pentru ca nu am gasit la farmacie escapelle. In rest nu am mai luat niciodata si sper sa nu mai fie nevoie sa mai iau.
Ti se putea intampla acelasi lucru si cu escapelle, organismul tau a reactionat diferit de data aceasta.
Nu aveai nevoie sa iei pilula de a doua zi in ziua 6 a ciclului menstrual, ai luat-o practic degeaba, nu exista riscul unei sarcini.
Va dura 6 luni pana cand menstruatia ta se va regla din nou, pana atunci asteapta-te la spotting, dureri de sani, venirea menstruatiei mai devreme sau mai tarziu, totul va fi haotic.
Data viitoare cand mai vrei sa iei pilula de a doua zi mai intai intreaba un medic, farmacista sau pe forum.
Nu aveai nevoie sa iei pilula de a doua zi in ziua 6 a ciclului menstrual, ai luat-o practic degeaba, nu exista riscul unei sarcini.
Va dura 6 luni pana cand menstruatia ta se va regla din nou, pana atunci asteapta-te la spotting, dureri de sani, venirea menstruatiei mai devreme sau mai tarziu, totul va fi haotic.
Data viitoare cand mai vrei sa iei pilula de a doua zi mai intai intreaba un medic, farmacista sau pe forum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7contraceptia de urgenta
- 2postinor 2 de 2 ori in acelasi an?
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 22postinor 2 si menstruatia intarziata
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 3daca iau Postinor si nu stagerez, e vreo problema?
- 3Am nevoie de postinor2?
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 3Diane 35 + postinor... intrebare urgenta
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 0Medicamentul Postinor
- 11Nu vreau sa iau Postinor 2, oare chiar trebuie in cazul meu?
- 1ce efecte secundare are postinor?
- 17Prezervativ rupt. Sa iau pastila de a 2-a zi?
- 4Reactie adversa - Postinor 2
Mai multe informații despre: postinor