ce s-a intamplat?
am luat prima pastila de postinor2 cam la 74 de ore de la un contact sexual neprotejat in care el a ejaculat. Urmatoarea pastila am luat-o la 12 ore, asa cum scria in prospect.
Acum doua luni mi-a venit pe 15, luna trecuta pe 11 si dupa calculele mele ar fii trebuit sa-mi vina astazi.Simptome nu pot spune ca am...doar ca ma dor putin sanii (senzatie care era si inainte) doar ca diferenta in aceasta situatie o fac zilele.ma cam dor sanii de o saptamana si ceva, inainte nu se intampla asa ceva. Intrebarea mea este: imi intarzie sau sunt insarcinata??? e cam devreme pentru un test de sarcina, asa ca va intreb pe dumneavoastra.va multumesc!
Acum doua luni mi-a venit pe 15, luna trecuta pe 11 si dupa calculele mele ar fii trebuit sa-mi vina astazi.Simptome nu pot spune ca am...doar ca ma dor putin sanii (senzatie care era si inainte) doar ca diferenta in aceasta situatie o fac zilele.ma cam dor sanii de o saptamana si ceva, inainte nu se intampla asa ceva. Intrebarea mea este: imi intarzie sau sunt insarcinata??? e cam devreme pentru un test de sarcina, asa ca va intreb pe dumneavoastra.va multumesc!
3 comentarii
am cam aceeasi problema..pe 25 iunie am avut un contact neprotejat..am luat postinor a doua zi( a 3 oara in ultima jumatate de an) si menstruatia mi a venit pe 6 iulie fara a mi intarzia!era mult mai abundenta decat de obicei..iar acum in august..nu am avut decat o scurgere maronie in loc de ciclu!sa fie efectele postinorului sau...??ce parere aveti?sunt foarte nelinista!
buna, mai casiana draga, tu n-ai citit prospectul sa vezi ce efecte are postiorul?
Pai sa iei de 3 ori intr-o juma de an cand se spune ca decat o data sau max 2 ori pe an?
Se vad deja efectele, nu se vede?
Stai potolita si numai lua ca te nenorocesti si pune mana si citeste despre el sa vezi ce scrie.
Aliss
Pai sa iei de 3 ori intr-o juma de an cand se spune ca decat o data sau max 2 ori pe an?
Se vad deja efectele, nu se vede?
Stai potolita si numai lua ca te nenorocesti si pune mana si citeste despre el sa vezi ce scrie.
Aliss
mai, casiana, eu stiu:prezervativul poate fi incomod...Dar se merita sa nu-l pui???Uite si tu efecte!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 2pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
- 6am motive de ingrijorare?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 4postinor 2 la 59 de ore
- 3pot ramane insarcinata?
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 6am ejaculat in zona pubiana. Exista vreun risc sa ramana gravida?
- 0Medicamentul Postinor
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 3o fii bb, n-o fii?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 0insarcinata sau nu?
- 4Poate exista o sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: