POSTINOR si intarzierea menstratiei
pe 19 ian se fac doua saptamani de cand am luat postinor. pe 12 ianuarie trebuia sa-mi vina menstruatia, azi suntem in 17, deci mi-a intarziat cu 6 zile. am simptomele propriu-zise pentru menstruatie: dureri de burta, balonare, mi s-au intarit sanii, sfarcuri sensibili. credeti ca este vreo problema? sa nu-si facut postinor efectul? cat de mult poate intarzia postinor menstruatia?
multumesc anticipat!
multumesc anticipat!
4 comentarii
Poate intarzia 5-7 zile, dar depinde si de organism sa sti, dar odata luat in cele 72 de ore, ambele pastilute nu ai dc sa iti faci griji, acum sper sa nu le fi luat pe ultima suta de metrii, dar daca le.ai luat cel mai repede dupa contact poti sta linistita. te pup si ai grija de tine !
si daca imi intarzie menstruatia o saptamana sau mai mult ca in cazul lui nico si inainte sa vina, in timp ce am simptomele alea premenstruale fac sex si iau un escapelle la 6 ore dupa(mare prostie, i know)...am facut si un test de sarcina inainte de partida la care am luat escapelle dupa si iesise negativ...sa fie intarzierea aia din cauza Postinorului luat in urma cu o luna?Si cam cat intarzie maxim...mai ales ca se adauga si efectul pastilei de Escapelle?
buna am si eu o intrebare...va rog frumos ajutati-ma:(
am avut un contact neprotejat.eram in ultima zi a fertilitati, si cu o zi inante de ziua ovulatie...era un contact neprotejat...dupa 26 ore am luat postinor, cea de a 2 pastila am luat dupa 12 ore...ma doare burta, am senzatii ca si iante de menstruati da inca nu mi-o venit...:|
am citit ca daca sarcina nu sa instalat atunci trebuie sa ai sangerari, eu nu am avut sangerari, deci s-a instalat sarcina?:|va rog frumos ajutamima
am avut un contact neprotejat.eram in ultima zi a fertilitati, si cu o zi inante de ziua ovulatie...era un contact neprotejat...dupa 26 ore am luat postinor, cea de a 2 pastila am luat dupa 12 ore...ma doare burta, am senzatii ca si iante de menstruati da inca nu mi-o venit...:|
am citit ca daca sarcina nu sa instalat atunci trebuie sa ai sangerari, eu nu am avut sangerari, deci s-a instalat sarcina?:|va rog frumos ajutamima
Pai daca ai luat postinorul la timp, nu vad problema, tu l.ai luat binisor din cate am vazut aici [la ore ma refer. ] si nu cred ca s a instalat nici o sarcina, depinde de organism, menstra poate aparea dupa 5 zile..7 zile, depinde de organism acum.. iar postinorul asta nu isi face efectul in cazul in care chiar l.ai luat pe ultima suta de metrii sau ai depasit 72 de ore.. eu cred ca si.a facut efectul, nu avea cum sa nu isi faca..:) adica nu vad dc nu si.ar face. te pup si ai grija de tine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 5Postinor 2 dupa 26 ore si celalalta dupa 9 ore...
- 5pentru prima data am luat postinor 2 si menstruatia nu imi mai trece..
- 4intarzierea menstrei, mancarimi si usturimi genitale
- 11Intarzaierea menstruatiei dupa sexul protejat
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 3Diane 35 + postinor... intrebare urgenta
- 3postinor 2.. doar una luata, cea de-a doua omisa
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 3Intarziere menstruatie
- 2Menstruația nu vine
- 3Intarziere menstruatie
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 1Întârzierea menstruației
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 2Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: