Postinor... eficient sau nu?
Buna as avea o intrebare.Am avut un contact sexual neprotejat, eu neluand contraceptive, dar am luat Postinor dupa cum scrie in prospect(prima pastila in prima ora dupa contactul sexual, iar a doua dupa 12 ore de la prima pastila).Contactul sexual l-am avut in data de 14.07 si ciclul trebuia sa imi vina in data de 29.07 dar mi-a venit in 20.07 cu 9 zile mai devreme.Postinor-ul provoaca venirea ciclului mai devreme decat trebuie, sa am motive de ingrijorare sau nu?Este posibila o instalare de sarcina?Va multumesc anticipat
5 comentarii
Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru. Nu am patit nimic, numai ca a fost mai devreme, m-a dat un pic peste cap. Uite: " efecte secundare (...) sangerare intermenstruala la 2-3 zile dupa administrare, care inceteaza spontan. Daca sangerarea este profuza sau se prelungeste, este recomandat un examen ginecologic", asa cum probabil ai citit si tu in prospect. Pentru mine a fost eficient, insa noi doua suntem diferite, cred ca ti-ar lua ingrijorarea un test de sarcina.
am luat un test de sarcina si a iesit negativ dar azi(05.08) mi-a venit din nou cilul nu stiu ce sa cred ma ingrijoreaza situatia asta..nu inteleg se poate sa se fii dereglat ciclul de la Postinor?
mi-a venit numai vreo trei zile dar extrem de putin...nu pot sa spun ca era ciclu, semana mai mult cu o secretie...sunt ingrijorata.Prin 17 ar trebui sa imi vina oare se va intampla asta?
nu a venit in 17 nu stiu ce sa mai zic ce s-a putut intampla cert este ca sunt foarte ingrijorata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 6ciclul menstrual dereglat
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 4de cate ori se ia postinor?
- 5dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?
- 3daca iau Postinor si nu stagerez, e vreo problema?
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 7TSH 6, 851
- 3Domnule Doctor nu ocoliti va roog!e necesar sa iau postinor?
- 5nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!
- 10Insarcinata sau nu?
- 3Dereglare menstruatie - cauze?
- 0schimbare ciclu menstrual
- 1ce efecte secundare are postinor?
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 2postinor 2, test de sarcina negativ..
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: