sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
mi-a intarziat ciclu.ultima data mi-a venit pe 14 febr si nu am ciclu regulat.am avut contact sexual neprotejat ultima data pe 17 martie.in luna martie nu am avut ciclu.am facut test de sarcina pe 24, 31 martie si p 5 aprilie de la diferite firme si au iesit negative.imi este frica sa merg la ginecolog.ca nu vreau sa fi ramas insarcinata.de pe 31 martie pana pe 12 apr am avut niste sangerari doar cand urinam si cand ma stergeam, erau de culoare normala.si in acelasi timp mai iau niste medicamente de slabit xls.ce poate sa am ????imi este frica
8 comentarii
daca testul a iesit negativ nu esti gravida...f rar se intampla sa dea greş.testele de sarcina iti dA 99% raspunsul corect...cred ca ai dereglari hormonale sau ai consumat vreun medicament ce ti-a intarziat cm...
iau niste pastile de slabit xls am inceput sa le iau pe 15 martie cand pe 14 trebuia sa imi fi venit ciclu.si nu mi-a venit in luna martie si nici pana in prezent..maine imi mai cumpar un test ca sa vad miercuri ce rezultat va iesi.dar sunt ingrijorata
eu ma duceam la particular sa fac ecografia...nu rezistam sa stau asa fara sa stiu ce se intampla...nu stiu ce sa zic...depinde de tn.e f usor sa aflii ce ti se intampla pt ca noi nu te putem ajuta.
am mai facut azi dimineata un test si a iesit tot negativ.
buna.eu am luat 2 luni anticonceptionale si a treia nu am mai continuat...deci, le am oprit am avut menstruatie apoi nu ma reluat anticonceptionalele si se pare ca am ramas insarcinata, ca urmare luna asta nu am mai avut menstruatie si doua teste de sarcina pozitive...vroiam sa stiu daca pot avea probleme in timpul sarcinii sau fatul poate suferi din cauza faptului ca nu a existat o perioada indelungata de la oprirea pilulelor pana am ramas insarcinata...astept un raspuns, imi doresc din tot sufletul sa pastrez acest copi dar as vrea sa fiu sigura ca are toate sansele de a fi un copil sanatos
daca te simti bine si nu ai nicio durere nu vad care ar fi problemamergi si la medic sa vezi ce iti spune.normal cica este recomandat ca dupa anticonceptionale sa te fereti cu alte metode timp de trei luni.dar asta tine de fiecare organism..eu de ex am ramas la fel imediat prima luna dupa anticonceptionale iar la 6 sapt am avut sarcina oprita din evolutie iar medicul mi-a spus ca este din cauza ca am ramas prea repede dupa patile si organismul nu a avut destul timp sa elimine toate substantele pastilelor...dar asta nu inseamna ca ti se poate intampla tie mai ales ca tu ai luat doar 3 luni.eu luasem 5 ani neintrerupt si poate din cauza asta..sarcina uoara un bebe sanatos si sa te bucuri de aceasta perioada a sarcii pt ca este foarte frumoasa, , , , , eu as face copii numai de dragul de a fi gravida, , , , acum am un bebe de 1 an dupa un an de incercari.sper sa mai tinem legatura si sa ma tii la curent cu evolutia sarcinii.cate saptamani ai acu???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt gravida?
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 4insarcinata?
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 4este posibil?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 7test de sarcina
- 17oare sunt insarcinata?
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 3Sarcina la o zi dupa menstruatie?
- 2pot sa raman insarcinata daca am chisturi pe ovare?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 3ajutati-ma cu niste pareri, menstruatia mi-a intarziat = sarcina?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 4Posibila sarcina - ajutor
- 3sex prima data
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: