sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?

15-04-2013
marioara10
Nu este medic/terapeut
marioara10
mi-a intarziat ciclu.ultima data mi-a venit pe 14 febr si nu am ciclu regulat.am avut contact sexual neprotejat ultima data pe 17 martie.in luna martie nu am avut ciclu.am facut test de sarcina pe 24, 31 martie si p 5 aprilie de la diferite firme si au iesit negative.imi este frica sa merg la ginecolog.ca nu vreau sa fi ramas insarcinata.de pe 31 martie pana pe 12 apr am avut niste sangerari doar cand urinam si cand ma stergeam, erau de culoare normala.si in acelasi timp mai iau niste medicamente de slabit xls.ce poate sa am ????imi este frica
8 comentarii
0
15-04-2013, ora 13:03
marioara10
Nu este medic/terapeut
marioara10
dati-mi va rog o parere..va multumesc
0
15-04-2013, ora 15:13
miha32
Nu este medic/terapeut
miha32
daca testul a iesit negativ nu esti gravida...f rar se intampla sa dea greş.testele de sarcina iti dA 99% raspunsul corect...cred ca ai dereglari hormonale sau ai consumat vreun medicament ce ti-a intarziat cm...
0
15-04-2013, ora 15:18
marioara10
Nu este medic/terapeut
marioara10
iau niste pastile de slabit xls am inceput sa le iau pe 15 martie cand pe 14 trebuia sa imi fi venit ciclu.si nu mi-a venit in luna martie si nici pana in prezent..maine imi mai cumpar un test ca sa vad miercuri ce rezultat va iesi.dar sunt ingrijorata
0
15-04-2013, ora 15:37
miha32
Nu este medic/terapeut
miha32
eu ma duceam la particular sa fac ecografia...nu rezistam sa stau asa fara sa stiu ce se intampla...nu stiu ce sa zic...depinde de tn.e f usor sa aflii ce ti se intampla pt ca noi nu te putem ajuta.
0
16-04-2013, ora 11:10
marioara10
Nu este medic/terapeut
marioara10
va rog mai dati niste pareri.
0
17-04-2013, ora 11:16
marioara10
Nu este medic/terapeut
marioara10
am mai facut azi dimineata un test si a iesit tot negativ.
0
23-08-2013, ora 22:53
elena 2013
Nu este medic/terapeut
elena 2013
buna.eu am luat 2 luni anticonceptionale si a treia nu am mai continuat...deci, le am oprit am avut menstruatie apoi nu ma reluat anticonceptionalele si se pare ca am ramas insarcinata, ca urmare luna asta nu am mai avut menstruatie si doua teste de sarcina pozitive...vroiam sa stiu daca pot avea probleme in timpul sarcinii sau fatul poate suferi din cauza faptului ca nu a existat o perioada indelungata de la oprirea pilulelor pana am ramas insarcinata...astept un raspuns, imi doresc din tot sufletul sa pastrez acest copi dar as vrea sa fiu sigura ca are toate sansele de a fi un copil sanatos
0
31-08-2013, ora 11:09
sabi85
Nu este medic/terapeut
sabi85
daca te simti bine si nu ai nicio durere nu vad care ar fi problemamergi si la medic sa vezi ce iti spune.normal cica este recomandat ca dupa anticonceptionale sa te fereti cu alte metode timp de trei luni.dar asta tine de fiecare organism..eu de ex am ramas la fel imediat prima luna dupa anticonceptionale iar la 6 sapt am avut sarcina oprita din evolutie iar medicul mi-a spus ca este din cauza ca am ramas prea repede dupa patile si organismul nu a avut destul timp sa elimine toate substantele pastilelor...dar asta nu inseamna ca ti se poate intampla tie mai ales ca tu ai luat doar 3 luni.eu luasem 5 ani neintrerupt si poate din cauza asta..sarcina uoara un bebe sanatos si sa te bucuri de aceasta perioada a sarcii pt ca este foarte frumoasa, , , , , eu as face copii numai de dragul de a fi gravida, , , , acum am un bebe de 1 an dupa un an de incercari.sper sa mai tinem legatura si sa ma tii la curent cu evolutia sarcinii.cate saptamani ai acu???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Ciclul de două ori pe lună
  •