Menstruatie regulata peste sarcina?
Stiu ca aceasta intrebare a mai fost pusa, dar...
Mi-am inceput viata sexuala de curand, folosind prezervativul.A existat 'o mica scapare de protectie', la sfarsitul menstruatiei de luna trecuta(exact la o zi dupa terminare), cand iubitul m-a penetrat o singura data fara prezervativ, ejacularea avand loc mult mai tarziu de asta, in afara vaginului.Iar, fix cu o zi inainte de a-mi veni menstruatia luna aceasta(mai exact, pe 20), am facut acelasi lucru, fara ejaculare in interiorul vaginului.Menstruatia a fost normala din toate punctele de vedere(dureri, cantitate, durata).
Ceea ce ma innebuneste pe mine este paranoia, de cand am aflat de acea sangerare peste sarcina, produsa din cu totul si cu totul alte motive.Imi este rusine sa ma duc la farmacie sa cumpar un test de sarcina, si in acelasi timp ma gandesc ca ar trebui sa ma calmez, ca nu este nimic grav.Ce ma sfatuiti?
Mi-am inceput viata sexuala de curand, folosind prezervativul.A existat 'o mica scapare de protectie', la sfarsitul menstruatiei de luna trecuta(exact la o zi dupa terminare), cand iubitul m-a penetrat o singura data fara prezervativ, ejacularea avand loc mult mai tarziu de asta, in afara vaginului.Iar, fix cu o zi inainte de a-mi veni menstruatia luna aceasta(mai exact, pe 20), am facut acelasi lucru, fara ejaculare in interiorul vaginului.Menstruatia a fost normala din toate punctele de vedere(dureri, cantitate, durata).
Ceea ce ma innebuneste pe mine este paranoia, de cand am aflat de acea sangerare peste sarcina, produsa din cu totul si cu totul alte motive.Imi este rusine sa ma duc la farmacie sa cumpar un test de sarcina, si in acelasi timp ma gandesc ca ar trebui sa ma calmez, ca nu este nimic grav.Ce ma sfatuiti?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 4ciclu peste sarcina? urgent!!!
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 3probleme ciclu
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 5Este posibila o sarcină?
- 5ramai insarcinata daca ai menstruatie?
- 5Insarcinata si cu ciclul venit ?
- 6Simt niste batai in burta...
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 1menstruatie neregulata - se poate gasi o soultie?
- 3varsta ecografica mai mare, menstruatie peste sarcina?
- 0Ciclu peste sarcina?
- 1Ciclu neregulat
- 3ciclu neregulat
- 2Daca iubitei mele i a venit ciclul, poate sa fie insarcinata?
- 0Menstruație peste o sarcina neașteptata
- 1Menstruație ușoară, test de sarcina pozitiv
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: