Menstruatie regulata peste sarcina?
Stiu ca aceasta intrebare a mai fost pusa, dar...
Mi-am inceput viata sexuala de curand, folosind prezervativul.A existat 'o mica scapare de protectie', la sfarsitul menstruatiei de luna trecuta(exact la o zi dupa terminare), cand iubitul m-a penetrat o singura data fara prezervativ, ejacularea avand loc mult mai tarziu de asta, in afara vaginului.Iar, fix cu o zi inainte de a-mi veni menstruatia luna aceasta(mai exact, pe 20), am facut acelasi lucru, fara ejaculare in interiorul vaginului.Menstruatia a fost normala din toate punctele de vedere(dureri, cantitate, durata).
Ceea ce ma innebuneste pe mine este paranoia, de cand am aflat de acea sangerare peste sarcina, produsa din cu totul si cu totul alte motive.Imi este rusine sa ma duc la farmacie sa cumpar un test de sarcina, si in acelasi timp ma gandesc ca ar trebui sa ma calmez, ca nu este nimic grav.Ce ma sfatuiti?
Mi-am inceput viata sexuala de curand, folosind prezervativul.A existat 'o mica scapare de protectie', la sfarsitul menstruatiei de luna trecuta(exact la o zi dupa terminare), cand iubitul m-a penetrat o singura data fara prezervativ, ejacularea avand loc mult mai tarziu de asta, in afara vaginului.Iar, fix cu o zi inainte de a-mi veni menstruatia luna aceasta(mai exact, pe 20), am facut acelasi lucru, fara ejaculare in interiorul vaginului.Menstruatia a fost normala din toate punctele de vedere(dureri, cantitate, durata).
Ceea ce ma innebuneste pe mine este paranoia, de cand am aflat de acea sangerare peste sarcina, produsa din cu totul si cu totul alte motive.Imi este rusine sa ma duc la farmacie sa cumpar un test de sarcina, si in acelasi timp ma gandesc ca ar trebui sa ma calmez, ca nu este nimic grav.Ce ma sfatuiti?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e ceva in neregula?
- 3ciclu peste sarcina
- 29Intarzierea menstruatiei
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 3sarcina pe ciclu se poate?
- 7De cand ma stiu ciclul nu a fost regulat
- 0menstruatie peste sarcina
- 4oare sunt insarcinata?
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 4posibil sa fi insarcinata atata timp cat ciclul iti vine regulat?
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 4Pot sa am menstruatie in timpul sarcinii?
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 2oare e sarcina?
- 3ciclu peste sarcina
- 1menstruatie sau sangerare peste sarcina
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 1Exista menstruatie in timpul sarcinii?
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: