Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
Deci daca am ciclul neregulat, de obicei imi intarzie 4-5 zile dar acum mi-a intarziat deja 7 si mi-am facut testul de sarcina si mi-a iesti negativ. atunci nu poate fi vorba de sarcina nu-i asa? cateodata simt o usoara durere de burta ca inainte de ciclu? oare din ce cauza?
4 comentarii
Mergi la un control ginecologic si o ecografie pelvina.Numai bine!
buna seara
am o mare problema, mi-a intarziat ciclul 10 zile, sunt putin speriata ce poate fi?
mentionez ca am avut contact sexual protejat ...uneori am dureri de spate dar in rest nici un fel de simtoma.
sunt deranjata in schimb de o secretie genitala foarte abundenta.
merita saimi fac griji ?
am o mare problema, mi-a intarziat ciclul 10 zile, sunt putin speriata ce poate fi?
mentionez ca am avut contact sexual protejat ...uneori am dureri de spate dar in rest nici un fel de simtoma.
sunt deranjata in schimb de o secretie genitala foarte abundenta.
merita saimi fac griji ?
Problema mea este ca mi-a intarziat menstruatia de 6 zile, s-a mai intamplat, dar de data asta in locul ei a aparut o pata maronie (destul de pautin a curs) pe chilot, cam de 3 zile. A existat un contact neprotejat, dar am facut un test de sarcina in a doua zi de intarziere si a iesit negativ.Semnele premenstruale inca exista, dar tin sa mentionez ca in ultimele 2 luni am depus f, f mult efort (sala-2 ore /zi), oare sa fie asta cauza sau este sarcina?
am 40 de ani si luna noiembrie nu mia venit menstruatia trebuia sa imi vina pe 10 ale lunii, am intrat in panica si am dacut 3 teste de sarcina in timp de 8 zile si toate au iesit negativ, am mers la un control ginecologic si mi-a recomandat utrogestan 100mg cate o pastila pe cale orala timp de trei zile si inca nu s-a intamplat nimic/? ma intreb oare medicul mia dat o doza prea mica de utrogestan? spuneti mi ce sa fac?sunt disperata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dupa cat timp imi pot face testul de sarcina?
- 8test de sarcina - recomandare
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 2ciclu neregulat
- 5ovulatia, menstruatie neregulata
- 8O fi sarcina sau nu?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 7De cand ma stiu ciclul nu a fost regulat
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 1menstruatie neregulata
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 19pot fi insarcinata?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 2Tratament anticonceptionale - menstruatie neregulata
- 3sangerari neregulate
- 3Test de sarcina după contact sexual
- 1Citirea testului de sarcina - linia C era roz iar cealaltă era foooarte ștearsă
- 0Cand este indicat sa efectuez un test de sarcina
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: