posibila sarcina?
Exista posibilitatea unei sarcini, in conditiile in care nu are loc penetrarea pt ca ambii parteneri poarta lenjerie intima, iar fata este virgină? E posibil ca spermatozoizii sa pătrundă in vagin prin lenjeria intima, chiar daca himenul nu este rupt? Menstruatia a venit normal 2 luni la rand(in aug si septembrie) iar in oct, a venit cu vreo 2 saptamani mai târziu, conf calendarului (adică pe 24 in loc de 10...folosesc de puţin timp metoda calendarului, dar de obicei după 20 ale lunii îmi vine). După terminarea menstruaţiei, la vreo 5 zile am făcut un test, dar nu in urina de dimineaţa, ci a doua, si a ieşit negativ.
2 comentarii
*specific ca nu am avut nici un fel de simptom (ameţeală, greata, pofte)
Primul raspuns: nu. Iar virginitatea nu scade sansele de sarcina;
Al doilea raspuns: nu. Oricum, sa nu-ti imaginezi ca himenul arata ca un 'şoric' care nu lasa nimic sa treaca daca nu este rupt.
Acum...folosesti metoda calendarului cu lenjeria intima pe voi? El ejaculeaza in lenjeria intima de fiecare data? Daca e asa atunci te stresezi inutil. Cand relatia voastra va evolua si veti renunta la lenjeria intima in pat, cand sperma va trece de labiile mici abia atunci poti fi ingrijorata.
Al doilea raspuns: nu. Oricum, sa nu-ti imaginezi ca himenul arata ca un 'şoric' care nu lasa nimic sa treaca daca nu este rupt.
Acum...folosesti metoda calendarului cu lenjeria intima pe voi? El ejaculeaza in lenjeria intima de fiecare data? Daca e asa atunci te stresezi inutil. Cand relatia voastra va evolua si veti renunta la lenjeria intima in pat, cand sperma va trece de labiile mici abia atunci poti fi ingrijorata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1poate exista sarcina in acest caz?!
- 3Sunt gravida?
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 14oare sunt insarcinata?
- 3o posibila sarcina?:(( :-ss
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 1oare sunt insarcinata?
- 6Ce posibilitate exista sa fi ramas?
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 0Sunt insarcinata?
- 5Sunt gravida in conditiile acestea?Nu mai pot dormii...
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 0probleme cu ciclul
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 0probabilitatea sarcinii
- 1Sarcină sau nu?!
- 3Posibila sarcina?
- 1Am rămas gravidă?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: