imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?

Ma numesc Carolina. Am 21 de ani. Sunt casatorita de un an dar am relatii cu sotul meu de 5 ani. Niciodata nu ne-am folosit de prezervativ si mereu practicam 'metoda retragerii'. Tin sa spun ca am CM neregulat, o ddata a venit si de doua ori pe luna. Data ciclului mestrual mereu variaza si tine pina la 4 zile. Luna aceasta mi s-a inceput CM pe 2 si s-a terminat pe 5. Am facut dragoste pe 5.7, 9. Tin sa mentionez ca de obicei ciclul este de 33-35 zile. Deci mereu imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata? Ne dorim foarte mult si am facut deja si teste, dar stiu ca e mult pre devreme si le pot face doar dupa 7-10 zile dupa conceptie iar astazi sunt abia sunt 3 zile de la ultimul contact. Credeti ca am vreo sansa?
1 comentarii

http://forum.romedic.ro/prod/Sarcina?_As_fi_cel_mai_fericit_om_de_pe_lume__086282.html

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 10posibila sarcina
- 1pot ramane insarcinata fara a face sex propriu zis??
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 1Sarcină sau nu?
- 2Pot fi insarcinata?
- 7Ce as putea face?
- 0Ajutor! mi-a intarziat menstruatia 3 zile
- 1Senzatie de inflamare in partea dreapta a abdomenului
- 1Sarcina?
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
- 2Insarcinata?
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 2Sanse sa raman insarcinata?
- 6Nu stiu ce sa fac. Este vreo sansa sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: Fertilitatea sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: