imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
Ma numesc Carolina. Am 21 de ani. Sunt casatorita de un an dar am relatii cu sotul meu de 5 ani. Niciodata nu ne-am folosit de prezervativ si mereu practicam 'metoda retragerii'. Tin sa spun ca am CM neregulat, o ddata a venit si de doua ori pe luna. Data ciclului mestrual mereu variaza si tine pina la 4 zile. Luna aceasta mi s-a inceput CM pe 2 si s-a terminat pe 5. Am facut dragoste pe 5.7, 9. Tin sa mentionez ca de obicei ciclul este de 33-35 zile. Deci mereu imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata? Ne dorim foarte mult si am facut deja si teste, dar stiu ca e mult pre devreme si le pot face doar dupa 7-10 zile dupa conceptie iar astazi sunt abia sunt 3 zile de la ultimul contact. Credeti ca am vreo sansa?
1 comentarii
http://forum.romedic.ro/prod/Sarcina?_As_fi_cel_mai_fericit_om_de_pe_lume__086282.html
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca am menstruatie neregulata e o problema?
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 8efectul postinor
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 7problema grava :( pot fi insarcinata?
- 5sunt insarcinata?
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 2Primul act sexual.
- 1Ciclul menstrual
- 1Simptome sarcina sau utrogestan??
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 5Sunt insarcinata?
Mai multe informații despre: Fertilitatea sunt insarcinata? Ciclul menstrual neregulat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: