mi-e teama de sarcina

va rog frumos sa imi raspundeti la intrebare.am avut un conctat sexual neportejat partenerul meu a ejaculat in mine dar nu tot.imediat am fos tla baie am urinat dupa care m-am spalat iar dupa 24 de ore am luat pilula de a 2a zi.dupa o saptamna am avut o sangerare care a tinut 5 zile dar nu stiu daca era menstruatia sau din cauza pastilelor...mai exista vre un risc sa fiu insarcinata:(.va rog nu imi ocoliti intrebare va multumesc mult
2 comentarii

corect. Ati procedat bine. Daca sangerarea a fost la termen o putem lua drept ciclu menstrual pentru ca a durat corect. Ceea ce vreau sa accentuez este faptul ca anticonceptionalele nu trebuie folosite cu fenobarbital, deoarece isi pierd efectul. Daca nu folositi fenobarbital e ok.
In orice caz aveti la indemana testele pentru sarcina care devin active dupa 2- 3 saptamani, consulturile ginecologice care pot pune in evidenta o sarcina de la 2 luni in sus (inainte este prea mica) sau consultul echografic care poate pune in evidenta embrionul de la varste fragede (depinde de aparat). Cam in 2 luni de la contactul sexual cu pricina veti sti sigur daca sunteti sau nu insarcinata deoarece pana atunci mai vine sau nu un ciclu, faceti unul dintre examenele enumerate etc.
Nu va ingrijorati foarte tare. Viata e lunga. Aceste griji (pe care vi le faceti dvs. acum) au framantat lumea feminina de mii de ani incoace. Si toate se rezolvain timp. Cu varsta veti capata experienta. Rabdare !
Succes!
In orice caz aveti la indemana testele pentru sarcina care devin active dupa 2- 3 saptamani, consulturile ginecologice care pot pune in evidenta o sarcina de la 2 luni in sus (inainte este prea mica) sau consultul echografic care poate pune in evidenta embrionul de la varste fragede (depinde de aparat). Cam in 2 luni de la contactul sexual cu pricina veti sti sigur daca sunteti sau nu insarcinata deoarece pana atunci mai vine sau nu un ciclu, faceti unul dintre examenele enumerate etc.
Nu va ingrijorati foarte tare. Viata e lunga. Aceste griji (pe care vi le faceti dvs. acum) au framantat lumea feminina de mii de ani incoace. Si toate se rezolvain timp. Cu varsta veti capata experienta. Rabdare !
Succes!

sangerarea este din cauza pastilelor. Ca ati luat pastila ati procedat bine, restul procedurilor nu elimina riscul sarcinii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 3ciclu menstrual-nu, sarcina-nu
- 6sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
- 10ajutati-ma... sunt insarcinata?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 7sunt insarcinata?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 3Buna ziua. Durere sfarcuri
- 6Sunt gravida?
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 1Sarcina ?
- 2Sarcina nedorita
- 2Primul act sexual.
- 0Sunt însărcinată?
- 2Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: