Poti ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce ?
Buna ! pot ramane insarcinata daca partenerul are ejaculare precoce, am facut dragoste de mai multe ori neprotejati, el a ejaculat afara ( s-a sters ) iar la cateva minute am facut iar. Ciclul nu este regulat ! Si eram la a 5 sau a 6 zi de la ciclu ( ciclul era spre terminate). Dupa 2 zile am inceput sa am dureri abdominale la fel ca la ciclu, iar la 7 zile sani sau marit si foarte durerosi, sensibili la atingere iar acum am avut o sangerare si durerile persista! Merg foarte des la toaleta, si simt cum ceva apasa pe vezica ( senzatie ca vrei mereu la toaleta). Astept raspuns ! va multumesc!
2 comentarii
@ jhon boy
Puteti sa ramaneti insarcinata in orice zi a ciclului menstrual daca aveti menstruatia neregulata.
Inclusiv in zilele de menstruatie, daca va trazneste ideea nefericita prin cap.
Puteti sa ramaneti insarcinata din cauza lichidului pre-ejaculator care se elimina in interiorul vaginului de catre barbat, la inceputul actului sexual.
Puteti sa ramaneti insarcinata in orice zi a ciclului menstrual daca aveti menstruatia neregulata.
Inclusiv in zilele de menstruatie, daca va trazneste ideea nefericita prin cap.
Puteti sa ramaneti insarcinata din cauza lichidului pre-ejaculator care se elimina in interiorul vaginului de catre barbat, la inceputul actului sexual.
@ jhon boy
Cel mai bine este sa iti faci un test sarcina...este ieftin si se utilizieaza foarte usor(citesti instructiunile)si plus de asta te va scapa de stres!acum poti ramane insarcinata si daca ejaculezi afara, si daca ejaculezi pe spatele partenerei(glumesc)ideea este ca trebuie sa fi foarte atenta la acel moment si tu si el...mai ales el...daca credeti ca nu faceti fata asa, folositi prezervativul si a-ti scapat de probleme!ceau
Cel mai bine este sa iti faci un test sarcina...este ieftin si se utilizieaza foarte usor(citesti instructiunile)si plus de asta te va scapa de stres!acum poti ramane insarcinata si daca ejaculezi afara, si daca ejaculezi pe spatele partenerei(glumesc)ideea este ca trebuie sa fi foarte atenta la acel moment si tu si el...mai ales el...daca credeti ca nu faceti fata asa, folositi prezervativul si a-ti scapat de probleme!ceau
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 6sunt insarcinata?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 5Ejaculare precoce - Cum as putea sa scap ce aceasta mare problema?
- 8Daca sunt insarcinata
- 10posibila sarcina
- 0sunt insarcinata daca am sterilet?
- 8Ma excit foarte repede
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 8ejaculare precoce
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 7sunt insarcinata?
- 0este posibil sa fie insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 0a ramas cineva insarcinata folosind ovule pharmatex?
- 0Iubita mea e insarcinata?
- 0Testele de sarcina
- 2Risc de sarcina?
- 0Sangerare vaginala și sarcina
- 2Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: