din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin

19-05-2007
just_me07
Nu este medic/terapeut
just_me07
salut toata lumea.am si eu o problema : acum vreo luna si ceva zile.m-am jucat un pic cu prietena si cred ca din greseala i-a scapat un pic de sperma in vagin...mentionez ca nu s-a produs penetrare in vagin doar ne-am jukt si mi-am dat drumu pe burta ei.atunci dupa cateva zile (vreo 7-9) zile i-a venit ciclu.si acum din nou i-a venit ieri.este vreo sansa sa fie insarcinata ??? ( ea este virgina).POATE FI GRAVIDa ??????
4 comentarii
0
19-05-2007, ora 00:00
unknowny
Nu este medic/terapeut
unknowny
=))))))nu te mai juca cu fata daca nici atata lucru nu stii:))
0
19-05-2007, ora 00:00
unknowny
Nu este medic/terapeut
unknowny
calm, nu are nimic!:Pdata viitoare sa ia postinor daca mai e problema.
0
27-06-2007, ora 00:00
ofi_r
Nu este medic/terapeut
ofi_r
prezervative sau contraceptive. Jocul asta poate fi periculos. Nu s-a intamplat nimic atunci deoarece era in perioada nefertila. Incercati cel putin sa calculati datele la care va puteti juca : primele 7 zile din prima zi de ciclu si ultimele 9 zile inainte de urmatoarea menstruatie, pt siguiranta si asta daca are o menstruatie regulata. Daca nu vreti copii - prezervative sau anticonceptionale.
0
28-06-2011, ora 19:38
aernest
Nu este medic/terapeut
aernest
o femeie nu ramane gravida daca ejaculezxi pe burta ca doar nu o intra sperma prin burta :))))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici