De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?

08-12-2011
mada83
Nu este medic/terapeut
mada83
am facut analizele hormonale din ziua a14a, maine le fac pe cele din ziua 21..va rog din suflet sa/mi raspundeti de ce la analiza estradiolului mi/a trecut valoarea in dreptul"'femei insarcinate in trimestrul i' daca eu nu sunt gravida?

eu lupt sa fac bb dar din cate stiu nu sunt.va rog lamuriti/ma caci nu mai pot!

multumesc!
6 comentarii
0
08-12-2011, ora 03:26
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
La analizele hormonale se dau intervalele de referinta atat pentru femeia tanara, femeia gravida cat si pentru femeia in menopauza (ar trebui sa scrieti atat valorile analizei dvs cat si valorile de referinta de pe buletin)
NU pe baza estradiolului se pune diagnosticul de sarcina ci pe bHCG sau uneori, pe cea a progesteronului. Pana nu aveti un test de sarcina clar pozitiv, eventual pana nu se evidentiaza sarcina in uter cred ca ar trebui sa va linistiti si sa aveti rabdare.
0
08-12-2011, ora 08:02
mada83
Nu este medic/terapeut
mada83
buna dimineata si multumesc pt promtidudine.in ziua a3a cand am facut analiza estradiolului mi/a trecut rezultatul de 37.71 sus de tot fara sa fie in dreptul fetei tinere, femeie sau gravida.valurile erau..FETITE:normal6-27, FAZA FOLICULARA:12.5-168, OVULATIE:85.8-498, FAZA LUTEALA:43.8-211, FEMEI INSARCINATE IN TRIM I:215-4300..Aceleasi valori de referinta sunt valabile si pt ziua a14a cand am facut iar estradiolul numai ca acuma val este99.48 si este trecuta in dreptul femei insarcinate in trimestrul I.Asta m/a debusolat pe mine.multumesc
0
08-12-2011, ora 09:37
Dr. Costin George Adrian
Dr. Costin George Adrian
Valorile tale au fost 37 si 99 si se incadreaza la faza foliculara. Pt sarcina trebuie sa fie peste 215 (dupa limitele laboratorului)
0
08-12-2011, ora 10:57
mada83
Nu este medic/terapeut
mada83
va multumesc pt raspuns.oricum am mers azi dimineata pt recoltarea celor din ziua a 21 a si m/i s/a spus c/ar fi fost o eroare de calculator.acum m/am linistit!!!!!!!!!
0
21-12-2011, ora 22:49
danimaldea
Nu este medic/terapeut
danimaldea
buna sunt noua pe forum sper ca ma pute-ti ajuta cu un raspuns pina ajung eu la medic am facut analize hormonale pentru ca vreau un bb si nu-mi iese mi-a iesit prolactina 28, 8 mie mi se pare ca e cam mare ce inseamna asta si daca ma afecteaza cumva in demersul meu de a avea un bb Camy.va multumesc.astept raspuns
0
22-12-2011, ora 11:39
Dr. Costin George Adrian
Dr. Costin George Adrian
Va recomand sa mergeti cu toate analizele pe care le-ati facut la un medic ginecolog care sa va dispensarizeze si sa va monitorizeze ovulatia. Legat de valoarea prolactinei, este crescuta, dar la valoarea respectiva nu ar trebui sa puna probleme deosebite. Daca medicul considera necesar poate va recomanda sa repetati analiza la un alt laborator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •