intarzierea menstruatiei, nitriti in urina + simptome ciudate
buna seara. am si eu o intrebare. am fost la medic, si mi.a gasit in urina nitriti si sange. am luat tratamentul si intre timp trebuia sa.mi vina ciclul. mi-a venit cu 2 zile intarziere, si mai redus cantitativ, a venit mai putin decat d obicei, si nu am avut asa simptome, nu m-a durut burta asa tare, doar spatele putin, si burta la fel, putin. sanii, insa s-au manifestat ca de obicei, cu o sapt inainte au devenit sensibil si mai mari. Intrebarea mea este, poate vi vorba de o sarcina, daca am mai avut 2 menstre de la momentul suspectat de mine? multumesc
5 comentarii
Probabilitatea unei sarcini în condiţiile în care, de la contactul sexual considerat suspect, aţi avut trei menstruaţii este atât de mică, încât o puteţi considera zero.
sunt putin speriata...dupa anticonceptionale mi-a intarziat menstruatia o luna si ceva ultima am avut'o pe 25 septembrie iar in data de 18 noiembrie seara am luat ovule vaginale clotrimazol iar in 19 noiembrie mi'a venit ciclu. nu are nici o legatura cu ovulele? nu ele mi-a provocat menstruatia. a venit ca trebuia sa vina nu?? nu din cauza lor, un sfat va rog !!! menstruatia e obijnuita, dureri de burta etc..
Un lucru e sigur: menstruaţia nu are legătură cu ovulele de Clotrimazol. De ce a întârziat atât de mult ? Nu pot spune cu precizie, din atât de puţine date.
posibil din cauza anticonceptionalelor... si luna trecuta mi'a intarziat
BUNA SEARA.VA ROG UN RASPUNS IN LEGATURA CU O PROBLEMA CARE IMI MACINA SUFLETUL DE 2 LUNI.: in urma cu 2 luni am avut dureri de bruta, usturimi la urinare, senzatie de disconfort total la urinat si dupa urinat..Am urmat un tratament cu canesten ovule si pastile de nospa si urinex. nu am scapat de sintome nici acum dar problema este ca nici mnstruatia nu mi-a venit desi am unele dureri de burta, spate.etc.Mentionez ca nu am avut contact sexual neprotejat si am facut si un test de sarcina care a iesit negativ.Astept raspuns, va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 2sarcina sau nu?
- 8e posibil sa fiu insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 4insarcinata?
- 2Sunt însărcinată? Vă rog să mă ajutaţi!
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 6Am facut doua teste de sarcina si au iesit negative.. cand sa mai fac unul?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 3exista vreo sansa sa fiu insarcinata de la acel lichid preseminal?
- 0posibila sarcina?
- 1Posibil gravida?
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 2Sex inainte de menstruație
- 1Sarcina ?
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 1Ajutor.. E vreo sansa de a ramane insarcinata? Mentionez ca sunt virgina.
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
- 0Poti ramane insarcinata prin introducerea degetelor cu lichid
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? analize urina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: