Cate sanse exista sa raman insarcinata?
Va rog mult sa ma ajutati si sa-mi oferiti un raspuns...
Sunt virgina...acum catva timp eu si prietenul meu am avut parte de cateva mom. de intimitate.problema este urmatoarea: eu i-am atins penisul si m-am umezit putin pe mana cu stropii lui de fericire, apoi, fara sa-mi dau seama, m-am atins pe vagin.Desigur m-am spalat imediat ce am putut(dupa cam 10 min.).Mentionez ca nu a ejaculat...insa imi este ff frica de o sarcina.Cate sanse exista sa raman insarcinata??Nu am suficienti bani acum pt. pastiluta de a 2-a zi.
Ma puteti ajuta??
Va multumesc!
P.S: De abia am terminat un tratament cu anticonceptionale pt reglarea menstruatiei+sunt in perioada fertila...
Sunt virgina...acum catva timp eu si prietenul meu am avut parte de cateva mom. de intimitate.problema este urmatoarea: eu i-am atins penisul si m-am umezit putin pe mana cu stropii lui de fericire, apoi, fara sa-mi dau seama, m-am atins pe vagin.Desigur m-am spalat imediat ce am putut(dupa cam 10 min.).Mentionez ca nu a ejaculat...insa imi este ff frica de o sarcina.Cate sanse exista sa raman insarcinata??Nu am suficienti bani acum pt. pastiluta de a 2-a zi.
Ma puteti ajuta??
Va multumesc!
P.S: De abia am terminat un tratament cu anticonceptionale pt reglarea menstruatiei+sunt in perioada fertila...
5 comentarii
Eu zic sa nu-ti faci griji...daca nu a ejaculat e ok. intr-adevar sunt periculosi si acesti stropi ai fericirii insa dupa cate ai povestit eu zic sa stai linistita iar data viitoare sa fi mai atenta!take care
fii linistita nu cred ca ai ramas insarcinata
data viitoare ai grija
data viitoare ai grija
M-a amuzat(in sensul bun al cuvantului)plasticitatea expresiei"stropii fericirii":-)Nici eu nu cred ca ai ramas insarcinata.Ai mai multa grija data viitoare.
Va multumesc ca m-ati linistit :).oricum..am fost la planning azi si am aflat ca se pot da si acolo anticonceptionale de urgenta, mi-au dat sa iau 4 pastile de rigevidon si inca 4 dupa 12 ore...Insa problema e alta:dupa ce am luat cele 4 pastile mi s-a facut fff rau si am vomitat dupa 2 ore 20 de min.Doctora mi-a zis ca daca le vomit dupa 2 ore, sa mai iau inca 4 (si bineinteles inca o alta doza dupa 12 ore).Ce sa fac?Au fost absorbite de corp pastilutele dupa 2 ore jum?Si daca as mai lua inca o doza, ce efecte negative mi-ar putea da o asemenea cant. de hormoni(3 doze de cate 4 pastile)????
Va rog sa ma ajutati!
Va rog sa ma ajutati!
Va multumesc ca m-ati linistit :).oricum..am fost la planning azi si am aflat ca se pot da si acolo anticonceptionale de urgenta, mi-au dat sa iau 4 pastile de rigevidon si inca 4 dupa 12 ore...Insa problema e alta:dupa ce am luat cele 4 pastile mi s-a facut fff rau si am vomitat dupa 2 ore 20 de min.Doctora mi-a zis ca daca le vomit dupa 2 ore, sa mai iau inca 4 (si bineinteles inca o alta doza dupa 12 ore).Ce sa fac?Au fost absorbite de corp pastilutele dupa 2 ore jum?Si daca as mai lua inca o doza, ce efecte negative mi-ar putea da o asemenea cant. de hormoni(3 doze de cate 4 pastile)????
Va rog sa ma ajutati!
Va rog sa ma ajutati!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6frica de a fi insarcinata...
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 3sunt oare insarcinata?
- 4sunt gravida ?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 8insarcinata sau nu?
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 3risc de sarcina?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 3sarcina sau nu?
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 2Poate fi insarcinata?
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 1Cred ca si-a dat drumu in mine si trebuia sa-mi vina ciclul.
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 1sunt gravida?
- 0insarcinata sau nu?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 1Ajutor !!! ma dor ovarele, mi s-au mărit sânii
Mai multe informații despre: Fertilitatea sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: