pot ramane insarcinata daca nu a ejaculat "inauntru"?
buna.am si eu o nelamurire.
prietenul meu m-a mangaiat pe vagin.nu stiu daca a ejaculat.dar am simtit mai mult lichid in jurul vaginului.nu am facut sex.insa.se poate ca spermatozoizii sa ajunga in vaginul meu prin pantaloni? (atat eu cat si el purtam pantaloni).ma framanta foarte tare intrebarea acesta.va rog sa imi raspundeti.va multumesc mult !
prietenul meu m-a mangaiat pe vagin.nu stiu daca a ejaculat.dar am simtit mai mult lichid in jurul vaginului.nu am facut sex.insa.se poate ca spermatozoizii sa ajunga in vaginul meu prin pantaloni? (atat eu cat si el purtam pantaloni).ma framanta foarte tare intrebarea acesta.va rog sa imi raspundeti.va multumesc mult !
4 comentarii
draga mea, cu pantaloni nu ai cum sa ramai insarcinata, mici macar cu gandul. cea ce ai simtit tu este din cauza ca corpul tau a reactionat la mangaiere, adica te-ai excitat, cea ce este foarte normal iar cea ce ai simtit sunt lichidele tale. sunt atate reviste si atatea informatii pe internet, de ce nu le folositi pt cultura voastra daca nu aveti cu cine vb? nici nu trebuie sa dati explicatii, nici sa va rusinati in fata cuiva, doar informatii pt voi. stai linistita nu esti insarcinata. inainte sa faci ceva informeazate, iar daca vrei sa faci "ceva" foloseste prezervativul care este cel mai sigur
buna..eu am aceeasi nelamurire si sunt putin speriata... nici noi nu am facut sex doar ca eram dezbracati complet si cand a ejaculat am simtit si eu mai mult lichid in jurul vaginului el imi spune sa stau linistita ca nu a ejaculat pe mine dar mi-e tare frica pt ca mi se pare ca se comprta ciudat de atunci.e posibil sa fii ramas insarcinata ?
dragele mele, daca nu sunteti informate nu va mai jucati dea mama si dea tata. prima de toate sa va intre bine in cap la toate cela care au de gand sa-si inceapa viata sexuala. pe mine nu ma invatat nimeni si nu a fost chiar asa usor, presupunand ca voi aveti in jur de 18-20 ani poate si mai putin, cineva imi spunea ca p. nu are umeri si sa fiu foarte atenta, iar el isi scutura caciula si noi ramanem cu rusinea. acum 6 ani cand am inceput eu erau informatii dar era si rusine, sa intrebni mama sau prietenele, dar voi cu internet atatea reviste si habar nu aveti ce inseamna penis, vagin, ejaculare, raport sexual, excitare????????????????????????????????????????????? hm! cam greu de crezut. baietii in general urmaresc un singur lucru si va rog nu fiti fraiere, o data inmuiat biscuitele in ceasca cu lapte, ADIO! putini sunt cei care se uita si inapoi. mie rusine mie, dar voi nu cititi carti, reviste, nu vb cu prietenele, de pe ce planeta ati venit?! suntem in 2010, desteptarea ca proaste au fost destule! imi cer scuze de cuvinte dar cateodata e bine sa zica cineva si pe fata ca sunt tinere care cred ca-i acadea si la urma fac fel si fel de prostii si se intreaba dupa aia de ce sunt insarcinate ca ele nu au facut nimic! daesteptarea fetelor ca daca voi nu va protejati, el sigur nu o va face! INFORMATIVA SPRE BINELE VOSTRU. IAR PT CELE CARE NU STIU, CAND O FATA SE EXCITA SE SI UMEZESTE MAI TARE SAU MAI PUTIN, SI NU VA JUCATI CU FOCUL CA E POSIBIL SA VA ARDETI!
Cred ca sunteti amandoua prea tinere, pentru a va incepe viata sexuala. Oricum, cum spunea si corina daniela, nu mai faceti astfel de experimente daca nu sunteti informate. Cu siguranta niciuna din voi nu e insarcinata. Cititi carti reviste, informati-va ! Daca nu stiti atata lucru, inseamna ca la bolile cu transmitere sexuala nici nu v-ati gandit. Atentie exista mii si mii de aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a va incepe viata sexuala !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4se poate sa fii ramas gravida?
- 5pot ramane insarcinata?
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 0sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 4Sarcina?
- 4Insarcinata?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 10sarcina sau nu??
- 1Sarcina ?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 1Posibil sarcina?
- 1Sunt gravida?
- 4Sarcina
- 4Posibilă sarcină?
- 0Pot sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: