Poftiti la slabit !!!

191 comentarii 1 2 ..... 6 7
0
31-07-2009, ora 15:25
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
BUNA FETELOR, m-am intors la voi sa vad ce faceti, ce diete mai tineti, pastile eu nu sunt de acord cu ele dar e doar o parere, sa stiti ca si eu am prins vreo 3 kg in vacanta desi am alergat si am facut mult sport dar am mancat si ceva bunatati traditionale pe unde am umblat, merg eu la sala si le las acolo kg:)))) va pup, spor la diete si slabit
0
02-08-2009, ora 16:25
liviua
Nu este medic/terapeut
liviua
buna.sunt noua pe aici.am citit aproape toate comentariile voastre.eu trebuie sa slabesc 20 de kg ca sa arat ca inainte de a ramane insarcinata.imi e destul de greu.am incercat atkins, a mers, am dat jos 10 kg, apoi le-am pus inapoi.am mers apoi pe herbalife, am baut shakeuri timp de 6 luni(slabire + mentinere), am slabit 15 kg, nu mai spun cu ce costuri, in fine, le-am pus la loc imediat(tin sa mentionez ca nu dau in nici un caz vina pe produsele herba, ci pe mine ca am revenit imediat la vechile obiceiuri alimentare). k, acu sunt pe dieta cu supa de varza.merge, nu o tin strict, dar mananc zilnic supa de varza, fructe, legume, toate crude sau fierte.dupa ce trece postul voi introduce si carnea fiarta sau la gratar.e abia a treia zi.sper sa o pot tine vreme indelungata.am inceput aceasta dieta pentru ca am cunoscut pe cineva care a tinut-o si a slabit considerabil acu vreo 9 ani.de atunci s-a mentinut dar manaca f sanatos, a eliminatprajelile, a lasat-o mai moale cu dulciurile si o data la cateva sapt face o supa de varza( cand are posibilitatea).ma declar total impotriva pastilelor t ca am incercat multe. spor la slabit tuturor
0
06-08-2009, ora 10:43
Adyn@
Nu este medic/terapeut
Adyn@
Buna fetelor. Revin si eu dupa o lungaaaaaa pauza in care am fost foarte ocupata cu organizarea nuntii. Vreau sa spun k nu am mai tinut nici un regim, nu am mai facut nici sport. Spre surprinderea mea am ramas la aceeasi greutate. Nu am mai luat nici un kg. Avand in vedere k sa apropie nunta cu pasi repezi trebuie sa mai slabesc 8 kg si nu prea stiu cum sa fac. De tinut diete nu prea pot pt k nu prea stau acasa si nu pot sa mananc la ore fixe.Trebuie sa ma gandesc. V-am pupat si ne mai auzim. Spor la slabit!
0
03-09-2009, ora 13:59
Anaros
Nu este medic/terapeut
Anaros
Buna tuturor! Desi vad ca nu prea a mai postat nimeni nimic de ceva vreme, ma gandeam sa va impartasesc si eu din "experienta" mea. Acum aproape doi ani am ramas insarcinata. Aveam 25 de ani, 170 cm, 56 kg. La finalul sarcinii am atins greutatea de 86 kg, iar din spital am iesit cu 84 kg. In primele 10 zile am eliminat 8 litri de apa, ramanand cu 76 kg. Dupa primele 4 luni am renuntat la alaptat (bebele mofturos) si am cautat modalitati de a slabi. Am inceput sa beau ceaiuri (ceai verde, soc, papadie, ghimbir, afine, frunze de zmeura, lavanda, cicoare, coaja de portocale, negru, alb, anason, fenicul, musetel, si atatea pe care nu mi le aduc aminte) preparate in casa, preferabil varsate, nu la plicuri, amestecate, dupa gust, dar destul de concentrate. Din orice combinatie nu lipsea ceaiul verde. Am urmat urmatoarea dieta: mic dejun: 2-3 linguri cereale Fitness cu lapte + un fruct; pranz: salate (salata verde, rosii, castraveti, porumb, feta, masline, varza, morcovi, telina + altele) + 150 gr. carne pui, porc (slaba), curcan, vita - gatita grill sau inabusita; cina: un fruct + 1 iaurt dietetic (200 gr) sau cereale ca dimineata. Beam zilnic 1, 5 litri ceai minim + 1, 5 litri apa plata minim. Nu ma retineam sa gust cate o lingurita si din alte lucruri, dar nu in exces, nu f des. Evitam sucuri de orice fel, dulciuri, iar atunci cand imi era teribil de foame mancam fructe in plus fata de cele prezentate si faceam cel putin 20 min de exercitii fizice in casa zilnic (abdomen superior, inferior, brate, pectorali, fesieri, genoflexiuni, extensii, etc). Plus cateodata alergam 10-15 min. Acum am 54, 5 kg dupa 9 luni. F important este ca atunci cand faceti cumparaturile sa nu va achizitionati decat alimente dietetice, sa aveti sprijinul sotilor sau partenerilor de viata, iar dupa ce ati atins greutatea ideala sa va continuati obiceiurile deprinse in acest interval: mese de acelasi gen, miscare, apa multa si ceaiuri. Ah, sa nu uit si un truc care mie mi-a fost f util este urmatorul: de fiecare data cand ma asezam la masa, inainte de orice inghititura de mancare beam 1 pahar cu apa, urmand ca in timpul mesei sa mai consum inca cel putin un pahar. Mult succes orice solutii ati alege!
0
20-02-2010, ora 19:52
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna fetelor! M-am reantors la voi, cu aceeasi problema, greutatea.Numai ca acum chiar nu mai am stare, as vrea sa scap de kg peste noapte.Ma bate gandul sa dau o fuga pana la plafar sa iau faimoasa capsula, care sa ma scape rapid de kg, dar stau si ma gandesc ca nu e sanatoasa si ca reusesc si fara.off, cu greu ma abtin sa nu apelez la pastile, tentatia e mare.Nu reusesc deloc sa ma ambitionez, seara ma apuca tot timpul foamea si ciugulitul, am ajuns sa ma chinuiesc psihic dupa fiecare inghititura in plus.Eu am acum 68 kg la 1.65, as fii multumita si cu 60 kg.
Voi ce ati mai facut? Va astept sa veniti sa va laudati cu performantele voastre :), poate asa reusesc sa ma ambitionez si eu.
0
27-02-2010, ora 15:33
Felicia_Tm
Nu este medic/terapeut
Felicia_Tm
hai sa citim putin aici si sa ne revizium putin atitudinea de "cunoscatoare" si "nutritioniste"

http://www.dietitian.com/chromium.html

People who take chromium picolinate supplements may suffer health problems rather than improved health. Although claims of weight loss, lowered cholesterol and reversal of diabetes are unfounded, researchers have shown that chromium supplements damaged cell chromosomes which are the blueprints for a cells function and reproduction. It is generally thought that cancer starts with a change to the genetic material in a cell causing it to grow and reproduce without restraint.
0
08-03-2010, ora 21:55
babiduk
Nu este medic/terapeut
babiduk
eu am incercat capsula de slabit. doamneeee...in a 3 a zi, am crezut ca mor. eram singura acasa si mi-a fost un rau de nu pot sa vi l explic. inima o simteam in afara pieptului...eram ametita de barca as fii baut sticle intregi de alcool, nu ma tineam pe picioare. sincer, deja ma gandeam ca cine vine primul acasa, ma gaseste moarta. am incercat si super slim. de la ala nu mi a fost rau, doar ca dormeam 4 ore pe noapte si ma simteam fresh toata ziua. cu toata ca am auzit in legatura cu capsula de slabit ca cica ar fii unele false, contrafacute. nu stiu ce sa zic. dar stiu ca imi doresc cu disperare sa slabesc.
!!! irina_manole cat timp ai luat acele pastile si cat ai slabit in tottal? felicitari oricum
0
12-03-2010, ora 19:57
liviua
Nu este medic/terapeut
liviua
buna. si eu vreau sa fac ceva. astept sa treaca pastele. imediat am de gand sa incep dieta catalin crisan. m-as bucura sa o incep impreuna cu cineva. deocamdata am grija la grasimi, fara prajeli, mai putine dulciuri si beau zilnic silueta pefecta de la fares. poate facem ceva, dar eu una incep dupa paste.
0
14-03-2010, ora 08:50
babiduk
Nu este medic/terapeut
babiduk
livia..in ce consta aceasta dieta? ca am auzit ca el a luat si nu stiu ce picaturi. de unde esti?
0
14-03-2010, ora 11:15
placebo4all
Nu este medic/terapeut
placebo4all
Eu am incercat Ceaiul Zein si Capsule Zein!
Chiar au efect !
Puteti incerca si voi!!! Il puteti gasi la preturi mici la un Magazin Naturist pe Calea Rahovei intre Sebastian Si Petre Ispirescu pe partea dreapta.
Ceai Zein - 72 RON
Capsule Zein - 135 RON
-*

(*modificat de administrator)
0
16-03-2010, ora 21:05
cuba
Nu este medic/terapeut
cuba
tocmai luam si eu pastilele si ceaiul zein, adica eram la a doua cutie, caci din prima transa nu am slabit mai nimic, cu toate ca merg si la sala si fac si impachetari cu alge...
cind, deodata, mi-au aparut niste amorteli ale miinii stingi, cind tot bratul, cind doar 2 degete, ba furnicaturi in picior, ba imi amortea limba, a doua zi umarul drept...
a mai patit cineva asa ceva?
Adaugă un comentariu / răspuns
191 comentarii 1 2 ..... 6 7

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.