Metode de dezintoxicare

As dori sa stiu ce analize se pot face pentru a depista cauza starii in care ma aflu-stare care s-a instalat in timpul tratamentului cu zyprexa si depakine- tratament dat in urma unei cure de slabire in urma careia am slabit 8 kg intr-o luna.Aceasta cura cu prod herbalife mi-a epuizat atat fizicul cat si psihicul;daca fizic am reusit sa ma recuperez psihic nu pot spune acelasi lucru, cred ca tratamentul a fost mult prea dur pt ce simptome aveam eu dar acum doresc sa ies cumva din situatia aceasta.va rog ajutati-ma cu un sfat..am doar 23 de ani.doresc atat de mult sa ma simt ca inainte am gresit si platesc destul de scump greseala mea..nu e drept...va rog mult de tot ajutati-ma sa pot privi iarasi senina catre cer!
10 comentarii

Cat timp ai facut tratament si ce diagnostic ti s-a dat ?
In prezent ce tratament iei ? Mai iei vreun medicament ?
Care sunt simptomele din cauza carora esti atat de disperata ?
Daca nu raspunzi, nu te putem ajuta, pentru ca nu putem sa ghicim ceea ce ai tu.
In prezent ce tratament iei ? Mai iei vreun medicament ?
Care sunt simptomele din cauza carora esti atat de disperata ?
Daca nu raspunzi, nu te putem ajuta, pentru ca nu putem sa ghicim ceea ce ai tu.

2luni si jumate am luat depakine si zyprexa de 5mg dupa care am inceput sa simt lipsa concentrarii stare de epuizare fizica, somnolenta profunda si continua parca eram in vis mi-a marit doza la 10 mg de z dar a fost si mai rau dupa care mi-a spus doctorita sa nu mai iau nimic.Nu am mai luat si fizic mi-am revenit dar am ramas cu niste senzatii ca nu mai stiu nimic din ce am invatat lipsa de sentimente parca nu imi mai gasesc cuvintele asa de repede, lentoare in gandire.M-am dus cu aceste simptome si mi-a zis ca am depresie si mi a dat rispolept picaturi 2mg de 3 ori pe zi dupa care somnolenta si epuizarea fizica au revenit peste tot ce mai aveam si totul a culminat cu o stare de rau aproape de inconstienta, dupa 10 zile din aceste picaturi nu mai puteam merge si ameteam puternic a trebuit sa ma duca tata in brate la spital unde mi-au facut spalaturi si mi-am revenit.Dupa acest episod doctorita a hotarat sa imi dea abilify dar in scurt timp s-au instalat stari greu de suportat asemanatoare ca in timpul picaturilor.in prezent nu mai iau nimic de aprope 2 luni din aceste tratamente chimice iau lecitina complex de b, rhodiolin ;minerale, Fizic sunt in regula dar cu rest.abilirea psihicului este o problema.Acum sunt mult mai bine ca in timpul tratamentelor pe care se pare ca nu le-am putut suporta, stiu ca e nevoie de timp pentru a te acomoda cu acest tip de tratament dar mie mi-a facut foarte rau;ma gandesc ca ar fi nevoie de anumite investigatii ale starii generale de sanatate poate ma sfatuiti in acest sens.Acum ma confrunt cu o neincredere totala in mine si fortele mele am senzatia ca memoria mi s-a sters ca nu mai stiu nimic din ce am invatat-eu sunt la master anul 1 finante banci si imi place aceasta meserie-am fost nevoita sa intrerup anul pentru a ma recupera.;gandirea imi merge lent am tendinta de a ma izola am momente cand parca sunt in vis -acesta este starea cu care ma confrunt.Va multumesc ca aveti rabdare cu mine poate ca va plictisec cu pb mele dar astept cu incredere raspunsuri care sa ma poata ajuta cu multa recunostinta, AURA.

Eu v-am zis si pe mail, dar nu stiu daca v-ati informat concret despre glutamina.
In timpul curei de slabire ati asigurat un aport proteic decent 0.8 g -1 g/kg-corp? Carne, peste, fasole, mazare etc.
S-a demonstrat ca dupa 2 saptamani cu un aport scazut de glutamina, se instaleaza permeabilizarea intestinului, atrofia vilozitara. Este inerenta penetrarea barierei intestinale de catre niste opioide intalnite in paine si lactate. Din aceasta cauza puteti avea starea de prabusire, de autcompatimire.
Iar glutamina are un rol esential in neurotransmisie si functioanrea optima a creierului.
V-am dat niste solutii pertinente, dar dumneavoastra continuati cu vaicarelile, deschideti topicuri noi. Fiecare cum isi asterne, asa doarme.
Clara_P are un mod de gandire deviant, l-a cultivat cu persverenta in ultimii 16 ani de boala. Feriti-va de astfel de oameni.
In timpul curei de slabire ati asigurat un aport proteic decent 0.8 g -1 g/kg-corp? Carne, peste, fasole, mazare etc.
S-a demonstrat ca dupa 2 saptamani cu un aport scazut de glutamina, se instaleaza permeabilizarea intestinului, atrofia vilozitara. Este inerenta penetrarea barierei intestinale de catre niste opioide intalnite in paine si lactate. Din aceasta cauza puteti avea starea de prabusire, de autcompatimire.
Iar glutamina are un rol esential in neurotransmisie si functioanrea optima a creierului.
V-am dat niste solutii pertinente, dar dumneavoastra continuati cu vaicarelile, deschideti topicuri noi. Fiecare cum isi asterne, asa doarme.
Clara_P are un mod de gandire deviant, l-a cultivat cu persverenta in ultimii 16 ani de boala. Feriti-va de astfel de oameni.

@ Germont lasa oamenii sa se vaicareasca si vezi de glutenul tau ca iar ma superi. Aura nu vorbeste aiurea pe forum. Are niste probleme pe care vrea sa le rezolve, ok ?
Aura,
Toate simptomele tale din timpul cat ai luat medicamentele au fost efectele secundare de la ele.
Tie ti s-au dat medicamente pentru episod psihotic sau manie (nu ne spui exact ce diagnostic ti-au pus medicii), nicidecum pentru depresie care este la polul opus.
Ai citit cu atentie despre cum se manifesta episoadele psihotice ? Ai trecut prin asa ceva ? Pentru ca daca nu, nu inteleg de ce ti s-au prescris atatea antipsihotice.
Ai pomenit ceva despre hipomanie. Iar acum de depresie. Citeste cu atentie un articol doua si despre tulburarea afectiva bipolara si vezi daca te regasesti acolo.
P.S.: Referitor la Germont, nu baga in seama pe cei care iti vorbesc urat ca sunt niste rai si nu isi dau seama ce fac. Stiu ca avem probleme si ca ne e rau si ei vor sa ne simtim si mai rau jignindu-ne la infinit.
Aura,
Toate simptomele tale din timpul cat ai luat medicamentele au fost efectele secundare de la ele.
Tie ti s-au dat medicamente pentru episod psihotic sau manie (nu ne spui exact ce diagnostic ti-au pus medicii), nicidecum pentru depresie care este la polul opus.
Ai citit cu atentie despre cum se manifesta episoadele psihotice ? Ai trecut prin asa ceva ? Pentru ca daca nu, nu inteleg de ce ti s-au prescris atatea antipsihotice.
Ai pomenit ceva despre hipomanie. Iar acum de depresie. Citeste cu atentie un articol doua si despre tulburarea afectiva bipolara si vezi daca te regasesti acolo.
P.S.: Referitor la Germont, nu baga in seama pe cei care iti vorbesc urat ca sunt niste rai si nu isi dau seama ce fac. Stiu ca avem probleme si ca ne e rau si ei vor sa ne simtim si mai rau jignindu-ne la infinit.

Va multumesc pentru sfaturile acordate, pentru timpul alocat cu citirea vaicarelilor mele am sa incerc sa vad cum imi merge mai departe si va tin la curent cu schimbarile care vor avea loc in starea mea de sanatate, oricum am simtit ca in spatele textelor scrise stau niste persoane cu suflet bun care trec prin astfel de incercari si care vorbesc din experienta.va aduc multumiri si sa stiti ca va preciez gestul si va respect ;cu pretuire Aura

Mister Nick, am trimis un e-mail, astept cu nerabdare raspunsul tau, cu multa consideratie, Aura

ce parere aveti despre folosirea spirulinei in depresie ?a folsit civeva?

Buna Aura,
da, am facut o cura cu spirulina de vreo 2-3 luni (nu-mi mai aduc aminte sigur ). Eram in depresie, nu cred ca era ceva prea grav, nu aveam chef de nimic si mai ales ma plangeam de lipsa de puteri fizice si energie si chef de a face ceva. Medicul mi-a spus intr-o doara sa iau spirulina, iar eu am trecut la fapte. Cert este ca mi-a facut bine. A contribuit la revenirea mea la o stare buna.
Sanatate !
da, am facut o cura cu spirulina de vreo 2-3 luni (nu-mi mai aduc aminte sigur ). Eram in depresie, nu cred ca era ceva prea grav, nu aveam chef de nimic si mai ales ma plangeam de lipsa de puteri fizice si energie si chef de a face ceva. Medicul mi-a spus intr-o doara sa iau spirulina, iar eu am trecut la fapte. Cert este ca mi-a facut bine. A contribuit la revenirea mea la o stare buna.
Sanatate !

Ma bucur ca te simti bine, caren 7, iti doresc o toamna linistita si muulta sanatate in continuare, multumesc pentru raspuns, cu multa consideratie, Aura

Spirulina se foloseste si ca supliment nutritiv.Incercati sa folositi produsul achizitionat in tablete sau in pulbere, nu capsule.Ambalajul capsulei este de origine animala si deterioreaza calitatile spirulinei.
Pentru Aura 86, dacamai ai probleme de sanatate gasesti raspunsuri pe blogul Dr Calin Marginean.eu cu sfaturile dumnealui mi-am rezolvat o multime de probleme de sanatate.
va doresc sanatate si Dumnezeu sa ne lumineze!
Pentru Aura 86, dacamai ai probleme de sanatate gasesti raspunsuri pe blogul Dr Calin Marginean.eu cu sfaturile dumnealui mi-am rezolvat o multime de probleme de sanatate.
va doresc sanatate si Dumnezeu sa ne lumineze!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3as vrea sa slabesc 5 kg
- 3Va rog sa ma ajutati, vreau sa slabesc
- 3dieta de slabire.. am inceput sin nou sa iau in greutate
- 6vreau sa slabesc cat mai repede si sa nu ma mai ingras la loc
- 5slabire... o dieta, va rog!
- 5solicit o dieta personalizata
- 6dieta personalizata dupa nastere, AJUTOR!!!!
- 2regim de slabit
- 2cura de slabire
- 3viata sedentara.. dietele de slabire
- 2cura de slabire - 45 ani
- 3Cum slabim cel mai bine
- 5un regim al dr.Mihaela Bilic nutritionst
- 6slabire rapida: 15 kg intr-o luna?
- 6As putea slabii 15 kg cu aceasta dieta?
- 5Asa vei slabi sanatos
- 1fara zahar
- 2Probleme de metabolism
Mai multe informații despre: cura de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: