vreau sa slabesc

de 16 zile iau colonhelp si ceaiul colonhelp silouette dar in loc sa slabesc m-am ingrasat 1kg va rog daca imi puteti recomanda o dieta corespunzatoare multumesc
2 comentarii

Dietele care ti se pot recomanda pe net sunt unele pur generale, care de obicei genereaza grave dezechilibre in organism..Cel mai usor e sa consulti un nutritionist, care pe baza unor analize si studiind modul de viata si obiceiurile alimentare, iti poate personaliza un regim de viata sanatos, cu ajutorul caruia sa slabesti pana la greutatea optima.
p.s de exemplu, eu am tinut dieta daneza, 13 zile, in care te saturi de oua fierte, mananci foarte putin, nimic n-are gust, am slabit 8 kg, dar daca dupa nu mananci foarte putin si bazat in special pe fructe si legume, intr-o saptamana pui tot la loc, chiar si cateva kilograme in plus
p.s de exemplu, eu am tinut dieta daneza, 13 zile, in care te saturi de oua fierte, mananci foarte putin, nimic n-are gust, am slabit 8 kg, dar daca dupa nu mananci foarte putin si bazat in special pe fructe si legume, intr-o saptamana pui tot la loc, chiar si cateva kilograme in plus

Si mama apatit la fel cu colonhelp. A luat o luna si s-a ingrasat 3 kg pe care nu a mai reusit sa le dea jos nici acum. A trecut un an de atunci. Aveti grija cu colonhelp.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8un regim de slabire...testat
- 7as dori un regim de slabit
- 2Doresc sa slabesc sanatos...
- 3dieta
- 3As dori parerea unui nutritionist
- 1retete pentru slabit
- 5Ce stiti despre medicamentul de slabit Slim Ball-Formula?
- 7Am 80 kg si 1, 56 si as vrea sa slabesc
- 191Poftiti la slabit !!!
- 8Se mai poate slabi?
- 3vreau sa slabesc
- 2vreau sa slabesc
- 5Propunere de slabire GRATUIT (program individual)
- 8Cafeaua pt.slabit "Cafe Form"
- 8Prea multa apa dauneaza
- 0anticonceptional vs dieta de slabire
- 2vreau sa slabesc
- 0Nutritionist bun Bucuresti (de slabit 80+ kg)
- 5Nu pot sa slabesc
Mai multe informații despre: Slabirea Regimuri de slabire
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: