a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?

14-06-2007
Nectarina
Nu este medic/terapeut
Nectarina
Buna tuturor, as dori sa va intreb, daca a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tatament antiandrogen iar daca a facut pauza, au revenit aceleasi simptome (par ingrasat si caderea parului, acnee)? As dori sa fac si eu o pauza (daca s-ar putea, definitiva) dar mi-e teama ca din nou incepe sa imi cada parul (mai ales). Merci.
4 comentarii
0
24-06-2007, ora 00:00
ofi_r
Nu este medic/terapeut
ofi_r
De ce sa faci pauza? Inseamna ca in organism exista inainte un dezechilbru hormonal si acum s-a normalizat.
0
24-06-2007, ora 00:00
Nectarina
Nu este medic/terapeut
Nectarina
Da numai ca as vrea sa imi feresc ficatul si la un moment dat sa am si un copil...sau atunci se normalizeaza nivelul hormonilor?
0
25-06-2007, ora 00:00
ofi_r
Nu este medic/terapeut
ofi_r
ai probleme cu ficatul? pentru ca atunci iti recomand sterilet cu fir de cupru. Si eventual mergi la endocrinologie pentru un consult de specialitate si stabilirea unui tratament. Contraceptivele nu dauneaza unei sarcini.
0
23-04-2008, ora 00:00
Nectarina
Nu este medic/terapeut
Nectarina
Buna, nu am probleme cu ficatul, si nu am nevoie de anticonceptionale ca sa ma feresc de vreo sarcina ci e singura optiune sa nu imi cada parul.acum incep sa-mi apara si vene dureroase.ma opresc cateva luni dar incepe sa-mi cada parul din nou...toate analizele le-am repetat, menstruatie punctuala...ce sa mai zic? nici doctorii nu stiu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modul de administrare al contraceptivelor orale combinate
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Acneea la bebeluș
  • Influenta alimentatiei asupra dezvoltarii acneei
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri