a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
Buna tuturor, as dori sa va intreb, daca a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tatament antiandrogen iar daca a facut pauza, au revenit aceleasi simptome (par ingrasat si caderea parului, acnee)? As dori sa fac si eu o pauza (daca s-ar putea, definitiva) dar mi-e teama ca din nou incepe sa imi cada parul (mai ales). Merci.
4 comentarii
De ce sa faci pauza? Inseamna ca in organism exista inainte un dezechilbru hormonal si acum s-a normalizat.
Da numai ca as vrea sa imi feresc ficatul si la un moment dat sa am si un copil...sau atunci se normalizeaza nivelul hormonilor?
ai probleme cu ficatul? pentru ca atunci iti recomand sterilet cu fir de cupru. Si eventual mergi la endocrinologie pentru un consult de specialitate si stabilirea unui tratament. Contraceptivele nu dauneaza unei sarcini.
Buna, nu am probleme cu ficatul, si nu am nevoie de anticonceptionale ca sa ma feresc de vreo sarcina ci e singura optiune sa nu imi cada parul.acum incep sa-mi apara si vene dureroase.ma opresc cateva luni dar incepe sa-mi cada parul din nou...toate analizele le-am repetat, menstruatie punctuala...ce sa mai zic? nici doctorii nu stiu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Dermodecidoza
- 8Urgent va rog!Sunt operata
- 3am luat pastilele de la sfarsitul tabletei
- 3Cum pot sa scap de cosuri?
- 5marvelon pentru ce se mai foloseste?
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 3acneea si solarul
- 14Folosire Nuvaring
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 10cum iau anticonceptionalele
- 0yazmin pentru acnee
- 1intreruperea anticonceptionalelor
- 4Anticonceptionale fara pauza
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 2anticonceptionale fara pauza!
- 8Simptome ciudate
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 1Anticonceptionale
- 0Crema pentru ten mixt cu acnee
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: