anticonceptionale pentru prima oara
iau anticonceptionale pentru prima oara timp de o luna, mai am o pastila si termin folia (meleva) si am observat sangerari..de cand mi s-a terminat ultima menstruatie pana acum cand trebuie sa o am pe urmatoarea..pana acum nu mi s-a parut o mare problema pentru ca am citit pe prospect k e normal...dar acum mi se pare putin mai abundenta..nu foarte rau..dar tot ma ingrijoreaza.si nu stiu ce sa fac..daca sa le mai iau sau nu( mi -au fost prescrise pentru acnee de ginecolog)
4 comentarii
Anticonceptionalele provoaca frecvent tulburari ale sangerarii, in special cele din categoria Meleva. Din fericire, aceste sangerari au tendinta sa dispara spontan, desi pot dura pana la 3 luni.
Suna neobisnuit: "prescrise pentru acnee de ginecolog". Si daca veti avea o problema ginecologica, mergeti la dermatolog sa va prescrie ceva ?
Suna neobisnuit: "prescrise pentru acnee de ginecolog". Si daca veti avea o problema ginecologica, mergeti la dermatolog sa va prescrie ceva ?
buna!iau pentru prima data anticonceptionale, si le-am luat din prima zi a menstruatiei si acum dupa ce mi-a trecut secretia aceea albicioasa sa facut maronie.ce imi puteti spune.va rog frumos, va multumesc!!
aceste anticonceptionale sunt prescrise de la un cabinet de planificare familiala.si mi-au prescris stodette.va multumesc
Vedeţi răspunsul de mai sus, eventual mai citiţi pe internet dând cuvântul cheie "spotting".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contracept m - Oare poate avea acelasi efect ca si anticonceptionalele hormonale?
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 4oare ce sa fac?
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 4sunt diabetica, recomandati-mi un contraceptiv
- 5anticonceptionale yaz si crema cu vitamina E
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 6cum iau anticonceptionale?
- 2protectia in a 2-a luna de anticonceptionale
- 4va rog sa ma ajutati
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 11anticonceptionale - cum se iau?
- 0anticonceptionale melleva 35
- 1Protectia AC in caz de voma
- 1pilula 21
- 0cum iau contraceptivele?
- 0Anticonceptionalele Cerazette pot duce la disparitia menstruatiei?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: