anticonceptionale pentru prima oara

iau anticonceptionale pentru prima oara timp de o luna, mai am o pastila si termin folia (meleva) si am observat sangerari..de cand mi s-a terminat ultima menstruatie pana acum cand trebuie sa o am pe urmatoarea..pana acum nu mi s-a parut o mare problema pentru ca am citit pe prospect k e normal...dar acum mi se pare putin mai abundenta..nu foarte rau..dar tot ma ingrijoreaza.si nu stiu ce sa fac..daca sa le mai iau sau nu( mi -au fost prescrise pentru acnee de ginecolog)
4 comentarii

Anticonceptionalele provoaca frecvent tulburari ale sangerarii, in special cele din categoria Meleva. Din fericire, aceste sangerari au tendinta sa dispara spontan, desi pot dura pana la 3 luni.
Suna neobisnuit: "prescrise pentru acnee de ginecolog". Si daca veti avea o problema ginecologica, mergeti la dermatolog sa va prescrie ceva ?
Suna neobisnuit: "prescrise pentru acnee de ginecolog". Si daca veti avea o problema ginecologica, mergeti la dermatolog sa va prescrie ceva ?

buna!iau pentru prima data anticonceptionale, si le-am luat din prima zi a menstruatiei si acum dupa ce mi-a trecut secretia aceea albicioasa sa facut maronie.ce imi puteti spune.va rog frumos, va multumesc!!

aceste anticonceptionale sunt prescrise de la un cabinet de planificare familiala.si mi-au prescris stodette.va multumesc

Vedeţi răspunsul de mai sus, eventual mai citiţi pe internet dând cuvântul cheie "spotting".

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale... ce sanse sunt sa raman insarcinata?
- 10Anticonceptionalele si menstruatia
- 2dupa cat timp trebuie sa fac pauza?
- 7mai multe intrebari despre logest
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 4a ramas insarcinata, daca ia anticonceptionale?
- 3Anticonceptionale Logest-10 kilograme in plus ?!?!
- 7am ramas cu burta mare?
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 4contraindicatii la janine
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 4mancarime in zona vaginala
- 2protectia in a 2-a luna de anticonceptionale
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 5Trebuie sa iau hepatoprotectoare daca iau contraceptive?
- 1cum se iau anticonceptionalele corect?
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 3Anticonceptionale
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: