anticonceptionale pentru prima oara
iau anticonceptionale pentru prima oara timp de o luna, mai am o pastila si termin folia (meleva) si am observat sangerari..de cand mi s-a terminat ultima menstruatie pana acum cand trebuie sa o am pe urmatoarea..pana acum nu mi s-a parut o mare problema pentru ca am citit pe prospect k e normal...dar acum mi se pare putin mai abundenta..nu foarte rau..dar tot ma ingrijoreaza.si nu stiu ce sa fac..daca sa le mai iau sau nu( mi -au fost prescrise pentru acnee de ginecolog)
4 comentarii
Anticonceptionalele provoaca frecvent tulburari ale sangerarii, in special cele din categoria Meleva. Din fericire, aceste sangerari au tendinta sa dispara spontan, desi pot dura pana la 3 luni.
Suna neobisnuit: "prescrise pentru acnee de ginecolog". Si daca veti avea o problema ginecologica, mergeti la dermatolog sa va prescrie ceva ?
Suna neobisnuit: "prescrise pentru acnee de ginecolog". Si daca veti avea o problema ginecologica, mergeti la dermatolog sa va prescrie ceva ?
buna!iau pentru prima data anticonceptionale, si le-am luat din prima zi a menstruatiei si acum dupa ce mi-a trecut secretia aceea albicioasa sa facut maronie.ce imi puteti spune.va rog frumos, va multumesc!!
aceste anticonceptionale sunt prescrise de la un cabinet de planificare familiala.si mi-au prescris stodette.va multumesc
Vedeţi răspunsul de mai sus, eventual mai citiţi pe internet dând cuvântul cheie "spotting".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 4semne de intrebare ???ast un rasp pls
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 6Contraceptive si ingrasare
- 8melleva 35 de 21 zile
- 5daca am renuntat 6 luni la anticonceptionale, acum pot sa le reiau?
- 3cum se iau anticonceptionale?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 11anticonceptionalele karissa nu sunt eficiente din prima luna?
- 2dupa avort medicamentos cand pot lua anticonceptionale
- 10Melleva 35 - acnee
- 3Administrare anticonceptionale
- 11anticonceptionale - cum se iau?
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 2Reluare anticonceptionale?
- 1Efectul anticonceptionalelor
- 1Anticonceptionale Belara fara întrerupere intre fiole
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: