anticonceptionale.. am procedat corect?
buna ziua!am inceput sa i.au anticonceptionale in ziua a 3 de menstruatie si prima pastila dupa folie, am procedat corect?
4 comentarii
Ce anticonceptionale folosesti?
Marea majoritate a pilulelor contraceptive le poti incepe din ziua 1 pana in ziua 5 ale ciclului menstrual. Ar trebui sa fie corect. Oricum protejeaza-te 7 zile suplimentar printr-o alta metoda contraceptiva, anticonceptionalele protejeaza din prima zi de administrare numai daca incepi sa le iei din prima zi a ciclului menstrual si acesta nu e cazul tau.
Marea majoritate a pilulelor contraceptive le poti incepe din ziua 1 pana in ziua 5 ale ciclului menstrual. Ar trebui sa fie corect. Oricum protejeaza-te 7 zile suplimentar printr-o alta metoda contraceptiva, anticonceptionalele protejeaza din prima zi de administrare numai daca incepi sa le iei din prima zi a ciclului menstrual si acesta nu e cazul tau.
Rigevidon de obicei se ia din a 5'a zi, insa nu-i nimic daca l-ai inceput si din a 3'a. E OK. Sa te protejezi suplimentar timp de 7 zile cu prezervativ ori alta metoda contraceptiva, dupa 7 zile de administrare considera-te protejata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1care este cea mai slaba pastila anticonceptionala?
- 5contraceptivele se pot lua doar din prima zi de menstruatie?
- 3Sangerare de nidatie sau ciclu? Sunt insarcinata?
- 3pauza de anticonceptionale
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 7Harmonet.. ciclu menstrual neregulat
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 5Am intarziat cu pastila
- 3contraceptie desorelle
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 8intreruperea anticonceptionalelor
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 0prima pastiluta YAZ si ma simt foarte rau
- 1Scade biseptolul eficienta anticonceptionalelor?
- 0Anticoncepționale luate înainte cu câteva zile înaintea menstruației
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: