microgynon si arcoxia
am 22 de ani. in urma unui consult medical mi s-a recomandat microgynon si timp de 4 luni, 5 zile/luna -1 caps.arcoxia /zi.abia am terminat prima folie de microgynon si nu stiu ce sa fac in continuare pt ca nu sunt in iasi pt a merge din nou la medic... mi s-a sp ca nu am probleme majore...doar un ovar f f putin inflamat. nu mi-a fost rau cat timp am luat contraceptivele insa mi-au aprut f multe cosuri pe fata, probleme cu acneea am mai avut cu mai mult timp in urma. m-am si ingrasat desi incerc sa am o alimentatie cat mai sanatoasa si acum am si incercat sa slabesc.. nu am reusit.. ma simt mereu balonata si am probleme si cu constipatia. nu stiu daca aceste reactii sunt provocate de microgynon si nu stiu daca ar trebui sa continui sa le iau sau daca ar trebui schimbate... nu vreau sa produc dereglari hormonale.. nu am o viata sexuala f activa. si inca ceva nu m-am gandit ca arcoxia poate avea mai multe concentratii, iar acum nu stiu de care trebuie sa iau pt ca nu am reteta la mine :( va rog frumos daca ma puteti sfatui ce sa fac. va multumesc frumos si va doresc sarbatori fericite si multa sanatate
6 comentarii
daca microgynonul nu iti face bine mergi la medicul gin. sa iti prescrie altceva, dar nu iti schimba singura anticoncept., iar arcoxia exista de 60mg, 90mg, 120mg. probabil luai de 60mg( cu protectie gastrica banuiesc), dar nu se mai importa de cateva sapt. asa ca iti va trebuii recomandat si alt antiinf. multa sanatate.
multumesc frumos pt raspuns... problema ar fi ca acum nu sunt plecata din oras.. si sunt in a 4 a zi de pauza.. nu a aparut menstruatia.. sarcina se exclude pt ca nu am avut contact sexual.. si am auzit deverse pareri ca ar trebui sa iau in continuare chiar daca nu a aparut menstruatia in cele 7 zile, ca ar trebui sa ma opresc..probabil voi incerca sa merg la alt medic. multumesc inca o data pt raspuns! Craciun fericit !
scuze :) *nu sunt in oras...diverse pareri :)
arcoxia nu are indicatii in obstetrica-ginecologie. mi se pare interesanta dar si periculoasa aceasta indicatie.
sanatate!
sanatate!
Pt. tavistan: afla ca sunt multi medici care prescriu Arcoxia in probl ginecologice, chiar daca el trateaza alte afectiuni! De ce ti se pare interesant?
este interesant ptr ca:
1. desi este un antiinflamator nu are indicatii decat in zona reumatologiei.
2. mi se pare interesant sa recomanzi un medicament care nu are indicatie intr-o afectiune doar pe motivul ca el face parte dintr-o clasa de medicamente. asa cum ai recomanda un antibiotic oarecare in septicemie doar ptr ca este antibiotic.
3. arata-mi un ginecolog in strainatate care prescrie arcoxia. poate ca in romania se fac studii extinse? in niciun caz. pur si simplu medicul recomanda (in prea multe cazuri) pe baza unor informatii trunchiate voit.
4. mecanismul de actiune intim al etoricoxibului este foarte asemanator cu al rofecoxibului. pardon, adica Vioxx. va suna cunoscut?
Sanatate, liniste si sa auzim de bine!
1. desi este un antiinflamator nu are indicatii decat in zona reumatologiei.
2. mi se pare interesant sa recomanzi un medicament care nu are indicatie intr-o afectiune doar pe motivul ca el face parte dintr-o clasa de medicamente. asa cum ai recomanda un antibiotic oarecare in septicemie doar ptr ca este antibiotic.
3. arata-mi un ginecolog in strainatate care prescrie arcoxia. poate ca in romania se fac studii extinse? in niciun caz. pur si simplu medicul recomanda (in prea multe cazuri) pe baza unor informatii trunchiate voit.
4. mecanismul de actiune intim al etoricoxibului este foarte asemanator cu al rofecoxibului. pardon, adica Vioxx. va suna cunoscut?
Sanatate, liniste si sa auzim de bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand este sigur ?
- 3din cauza yasminului v-ati ingrasat?
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 2intrebare referitoare la contraceptivele jeanine
- 41anticonceptionale
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 7Curatire genitala
- 11Dupa Postinor, cand se incepe folia de Yasmin
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 3prima pastila in a treia zi de menstruatie?
- 3ce ela fel de bun ca pastilele marvelon?
- 5cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 4va rog sa ma ajutati
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 3Administrare anticonceptionale
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 4anticonceptionalele si vacanta la mare
- 2anticonceptionale
- 0Ac Stodette-intarziere
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: