Poate ramane insarcinata ?
I-a venit stopul, a tinut-o normal 6-7 zile cu scurgeri abundente pentru ea e ceva normal pentru ca are ciclu neregulat, a facut 2 teste, unul la 4 zile negativ si unul dupa 1 saptamana - negativ! este virgina...inainte de stop ne-am jucat si ea acum crede ca a ramas, se poate? I-am zis ca poate ar avea dereglari hormonale, o cam dor sanii, adica doar unul mai tare si intr-o zi a mers des la baie, ameteli si greturi nu are DELOC si o mai doare spatele! e cam logic ca nu e insarcinata fiind dat ca i-a venit stopul si a tinut-o normal si acele 2 teste.dar totusi va intreb...
A 2-a intrebare daca se poate, eu mi-am dat drumul pe un servetel umed, iar mana mea nu a avut contact cu sperma, poate daca patrundea sperma prin servetel, iar apoi am luat un altul si m-am sters, apoi fiind uscat pe mana dupa 1, 2 minute am masturbat-o pe clitorist si doar am atins-o pe vagin...adica pe aproape cred ca eram pe 'aripioare' ( labii), credeti ca ar fi putut ceva? - Numele meu este Alex.
A 2-a intrebare daca se poate, eu mi-am dat drumul pe un servetel umed, iar mana mea nu a avut contact cu sperma, poate daca patrundea sperma prin servetel, iar apoi am luat un altul si m-am sters, apoi fiind uscat pe mana dupa 1, 2 minute am masturbat-o pe clitorist si doar am atins-o pe vagin...adica pe aproape cred ca eram pe 'aripioare' ( labii), credeti ca ar fi putut ceva? - Numele meu este Alex.
2 comentarii
Ai casa, masina, o slujba buna ?
Mergand pe principiul "pasarea isi face intai cuib", iti propun sa o lasi sa fie dezvirginata de sotul care ii va oferi toate aceste lucruri si o familie pe potriva.
P.S.: Nu este insarcinata.
Mergand pe principiul "pasarea isi face intai cuib", iti propun sa o lasi sa fie dezvirginata de sotul care ii va oferi toate aceste lucruri si o familie pe potriva.
P.S.: Nu este insarcinata.
Nu cred ca Dumnezeu are masina ! Casa si slujba ma voi descurca foarte bine, la fel cum va veni si masina pt. cei cu vicii...si cum e principiul de a face toate la timpul lor, am de gand sa raman cu ea, atata timp cat ne iubim, de aceea avem si 3 ani impreuna, si inca e virgina !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt sau nu gravida..!?
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 7sex in timpul menstruatiei
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 3am folosit prezervativul si nu s-a rupt, sunt insarcinata?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 3insarcinata sau nu?
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 4poti ramane gravida?
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 4insarcinata sau nu
- 0sunt insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 4Sarcina fara penetrare
- 4Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!
- 4Risc de sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: