Exista riscul de a fi ramas insarcinata?
Buna ziua,
Am o mare nelamurire: am inceput sa iau Karissa in 25 iulie pt prima data (la recomandarea ginecologului, pt ovare polichistice). Ciclul s-a oprit brusc dupa a 3-a zi si am continuat sa am o scurgere maronie (cum este spre sfarsitul menstruatiei), si asta pana la sfarsitul primului blister. Am sunat la medicul ginecolog si a spus ca este ok, si ca daca mi se mai intampla si dupa prima si a doua folie sa mai vin la un consult ca sa mi le schimbe.
In pauza de 7 zile mi-a venit ciclul, a durat f putin. Problema este ca am avut contact neprotejat (ejaculat in mine), in a 5-a zi de pauza, in timp ce eram pe ciclu. Trebuie sa imi fac probleme de o sarcina?
Mentionez ca le am luat cum trebuie: in fiecare zi la aceeasi ora, (poate cu jum de ora decalaj de vreo 2 ori), din prima zi de ciclu.
Stiam ca esti protejata chiar cu prima pastila si chiar si in cele 7 zile daca le iei corect.
Trebuie sa imi fac vreo problema?
Am o mare nelamurire: am inceput sa iau Karissa in 25 iulie pt prima data (la recomandarea ginecologului, pt ovare polichistice). Ciclul s-a oprit brusc dupa a 3-a zi si am continuat sa am o scurgere maronie (cum este spre sfarsitul menstruatiei), si asta pana la sfarsitul primului blister. Am sunat la medicul ginecolog si a spus ca este ok, si ca daca mi se mai intampla si dupa prima si a doua folie sa mai vin la un consult ca sa mi le schimbe.
In pauza de 7 zile mi-a venit ciclul, a durat f putin. Problema este ca am avut contact neprotejat (ejaculat in mine), in a 5-a zi de pauza, in timp ce eram pe ciclu. Trebuie sa imi fac probleme de o sarcina?
Mentionez ca le am luat cum trebuie: in fiecare zi la aceeasi ora, (poate cu jum de ora decalaj de vreo 2 ori), din prima zi de ciclu.
Stiam ca esti protejata chiar cu prima pastila si chiar si in cele 7 zile daca le iei corect.
Trebuie sa imi fac vreo problema?
3 comentarii
buna..nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme...de fiecare data cand incepi sa bei anticonceptionale se deregleaza ciclul si asta dureaza vreo cateva luni..dupa aia se regleaza...asa e la inceput.
Stai fara grija.
Stai fara grija.
BUNA ZIUA
as dori sa stiu daca pot fi insarcinata chiar daca menstruatia a venit la timp?mentionez ca de 2 saptamani sunt foarte balonata..manac f des..sanii s-au umflat mult mai devreme.eu ma simt ciudat..dar ma gandesc..ca nu poate fi posibil..chiar am dureri acum la menstruatie..sangerarea este normala..pot fi insarcinata oare?
as dori sa stiu daca pot fi insarcinata chiar daca menstruatia a venit la timp?mentionez ca de 2 saptamani sunt foarte balonata..manac f des..sanii s-au umflat mult mai devreme.eu ma simt ciudat..dar ma gandesc..ca nu poate fi posibil..chiar am dureri acum la menstruatie..sangerarea este normala..pot fi insarcinata oare?
BUNA ZIUA
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6insarcinata chiar daca folosesc anticonceptionale?
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 4insarcinata?
- 3pot sa raman gravida?
- 1motiv: anexita sau sarcina
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 0insarcinata sau dereglare?
- 8sarcina? o parere va rog.. :)
- 11Sunt insarcinata?
- 5Exista vreun risc sa fii ramas insarcinata ?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 1sarcina sau nu?
- 10gravida?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 2Sarcina?
- 0Sunt însărcinată?? Va rog sa îmi răspundeți! Îmi doresc foarte mult un bebe!!
- 1Contraceptie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: